ASP.NET DATAGRID

netliat

New member
../images/Emo41.gifASP.NET DATAGRID

שלום. אני חדש בשפה וחדש בפורום. אודה למשיב. איך אני מגדיר ב- DATAGRID את המאפיין RTL, כך שכל השדות יופיע מימין לשמאל? ניסיתי לחפש תשובה לנושא, אך בינתיים ללא הועיל. שוב, אודה למשיב.

Zeliran

New member
../images/Emo26.gif

בחלון המאפיינים לפקד קיים למטה למטה את הכפתור של ה property builder תלחץ עליו.. אחרי זה תגיע ל Format ומהרשימה תבחר בitems->normal items (או מה שאתה מחפש..) שם כבר תוכל להגדיר את ה horizontal align

netliat

New member
תודה רבה!!

שלום. עצתך עזרה לי מאוד והצלחתי ליישר את הטקסט ימינה. תודה רבה. ניסיתי כבר הרבה זמן לחפש את האפשרות הזאת ולא מצאתי. אבל זה לא פתר את כל הבעיה. הפקד עצמו הוא LTR כלומר את העמודות לא הצלחתי לסדר כך שהראשונה תהיה הימנית וכך הלאה. אם אתה יודע איך עושים זאת. דבר נוסף בענין פקד מענין זה. כאשר אני מוסיף, מוחק או עורך רשומות מספרי העמוד משתגעים. כלומר הפעולה מתבצעת כראוי, רק שמתווספים דפים בדפדוף למטה שאינם קיימים, וברגע שאתה מנסה להגיע אליהם נוצרת שגיאה(בגלל שאינם קיימים!!). אם אתה יודע מה הבעיה. שוב - תודה רבה!!

gilad g

New member
המממ

למה אתה בדיוק אתה מתכוון? האם הפקד כולו הוא הפוך, כלומר סדר התאים יוצא משמאל לימין במקום מימין לשמאל, או שרק הטקסט בתוך התאים הפוך? בכל מקרה, תנסה לעטוף את ה-DG שלך בspan עם dir=rtl..:
<span dir="rtl"> <asp:DataGrid runat="server" .... /asp:DataGrid> </span>​

netliat

New member
ימין ושמאל רק חול וחול.

כיוון טקסט הצלחתי להגדיר, הבעיה היא כיוון העמודות. הרעיון של לעטוף את הפקד ב - span דומה לרעיון לעטוף בעזרת טבלה - בשניהם ניתן להגדיר את התכונה dir. תודה וגמר חתימה טובה!!

gilad g

New member
עדיף span

הרבה יותר קליל, פחות מכביד על הדפדפן... במיוחד כשמדובר במקרה שבו אין לך טבלה "אמיתית", אלא סתם container לטבלה אחרת... span מתאים פה באופן מושלם, כי זה התפקיד שלו - להוות container לפקדים/תגיות אחרים.

netliat

New member
../images/Emo140.gifאצלי הכל בסדר

אצלי היה מתאים יותר טבלה. תודה רבה.

ami2004

New member
תחפש מאפיין בסטייל גריד

אני חושב שיש מאפיין בסטייל Grid תבדוק שם ותראה עם יש משהו אני בטוח שיש ביי

netliat

New member
תודה רבה, אבל...../images/Emo51.gif

לא מצאתי מאפיין כזה...אם תוכל לפרט יותר אודה לך. תודה בכל אופן. עיין הערה ל Zeliran.

netliat

New member
מצטער, אבל לא

אני לא מצליח להדיר בתוך הפקד את התכונה DIR. מה שכן הצלחתי לעשות זה להכנס את הפקד לטבלה המוגדרת כ-RTL ואז זה הצליח. תודה רבה!!

netliat

New member
מיון../images/Emo103.gif

שלום. הגדרתי DataView מתוך ה dataset. ביצעתי מיון בעזרת myView.Sort. (כאשר myView הוא ה - DataView). איך אני מקשר את ה - DataView חזרה ל - dataset. בתודה וברכת שנה טובה.

gilad g

New member
../images/Emo18.gif שרשר שאלותייך../images/Emo70.gif

לינק אדום למעלה, לקרוא את התקנון.

netliat

New member
סליחה../images/Emo7.gif

לא קראתי את התקנון. עכשיו קראתי. תודה.

למעלה