../images/Emo44.gifSmile Time../images/Emo25.gif
איזה פרק, נהניתי מכל רגע. באמת. שמחתי לראות את נינה שוב, היא הייתה תוספת טובה מאוד לפרק, ובעיקר בנושא של אנג'ל עצמו. תוכנית הילדים הזו הזכירה לי שילוב בין גרג הארנב ודאבל מיט פאלאס. אז כמובן שהפרק היה טוב הרבה יותר מ-DMP, למרות שאני לא אחת מהשונאים המושבעים של הפרק הזה, אי אפשר להכחיש שהפרק הזה עלה עליו. והבובות הזכירו לי כל כך את הדמויות מגרג הארנב, מן בובות חצופות ושתלטניות.. ואנג'ל הבובה היה נפלא, פשוט נפלא. הוא היה כל כך דומה וכל כך הצחיק אותי(I do not have puppet cancer!) והיה משעשע כשהוא דיבר לנינה והיא התחילה לנשוך אותו(no, Nina! Bad Nina!) וכמובן כשהוא החזיק חרב ענקית ונראה נחוש מתמיד- Let's take out some puppets. וממש צחקתי כשהבובה השתנתה לפני ערפד, הוא היה אפילו חמוד יותר מקודם. אהבתי מאוד מאוד את השיחה של אנג'ל עם ווסלי שהתחילה כשיחה על נינה אבל ווסלי כל כך into פרד, עד שהשיחה הופכת עם כל משפט לשיחה עליה, ובמסווה של השיחה, הוא מאשים את עצמו ואומר לעצמו שהוא היה צריך לעשות משהו כבר קודם בקשר אליה. ובסוף אנג'ל קולט- who are we talking about? "פרד", ווסלי אומר כי היא עומדת בפתח הדלת, בתזמון מושלם. ורכשתי כמה תובנות, רעיונות, מחשבות, תהיות ומה לא על ווסלי ופרד בסוף, בעיקר מהכיוון של ווסלי. ושנייה לפני זה, כמובן שהשיר של ה-self-esteem מתאים מאוד לא רק לווסלי אלא גם לאנג'ל וגאן. גאן לא מוכן לחזור להיות מי שהיה קודם, אחרי שראה איך אפשר אחרת, ומבצע עוד עסקה מפוקפקת כדי להישאר כמו שהוא, כדי להיות מישהו, שתהיה לו משמעות. הוא רוכש את הערכתו העצמית בדרך אחרת. קצת שונה, קצת קשה, קצת מאיימת ורעה. השיר מתאם מאוד גם לאנג'ל, שרוכש הערכה עצמית בזכות נינה, ומופיע לפניה כבובה, הוא מצא את החוזק בשביל זה, את האומץ, את ההערכה העצמית שלו. והיה לו כל כך קשה להראות ככה לפניה, אבל החליט שאם אכפת לה ממנו, לא יהיה לה אכפת ממצבו הפיזי הנוכחי המבייש, והוא יוצא איתה יד ביד לארוחת בוקר, שהיא בעצם יותר מארוחת בוקר. וכמובן שהשיר מושלם גם לווסלי, בעיקר בכל מה שנוגע אלי ואל פרד. אוקיי, בואו נחזור קצת אחורה, תחילת עונה 3, תחילת הפרק בילי, ווסלי רוצה להזמין את פרד לארוחה רומנטית לשניים אך הוא מתבייש והסצנה שאנחנו רואים היא של החבורה כולה בביתו, משחקים משחקי וידאו בקולי קולות. התוכנית שלו השתבשה קצת, קורדיליה(או, קורדי..) מדברת איתו ומייעצת לו קצת, ורואים שהוא כל כך אוהב את פרד ובאמת רוצה להכיר אותה ולהיות איתה. כבר אז."She is a rather extraordinary young woman". לאורך הפרק רואים שהשניים מתאימים ויש ביניהם משהו, אם בעזרה במחקר ואם במבטים חטופים זה לזה. אבל אז בילי מגיע והורס להם הכל. ווסלי הופך לגבר אלים שונא-נשים כמו כל אלה שהדביק בילי, והוא רודף אחרי פרד במלון, מפחיד אותה, לועג לה, פוגע בה. לא פיזית במיוחד, אלא רגשית. ובסוף הפרק רואים אותו יושב בכסא בדירתו, לבד, מתחרט על הכל. הוא אומר לפרד שהוא לא יודע איזה אדם הוא יותר, אך היא עדיין מאמינה בו וסולחת לו על הכל(you're a good man), וסוף הפרק הוא פרד הולכת מהדירה אך שומעת את ווסלי בוכה מעבר לדלת. הוא כל כך מצטער. אח"כ גאן לוקח אותה ממנו, הוא חייב לראות אותם ביחד יום יום והוא מתרחק וכואב. הוא מגלה את הנבואה על קונור, הוא חוטף את קונור, ופרד לא מאמינה שהוא יעשה דבר כזה. "זה ווסלי, למה שהוא יעשה את זה"? היא שואלת את גאן כמעט בדמעות. הוא נמצא בבית חולים לבד, בלי אף אחד וכשהוא יוצא, הוא אדם אחר. הוא מרוחק יותר, שונה מאוד ובודד מאוד. הוא עוזר לחבריו פעם פעמיים, בלית ברירה, עם רצון חזק שיניחו לו לנפשו. והם עושים זאת, אך לילה מגיעה. אני לא אכנס לכל רעיון היחסים שלהם, זה מסקרן ומעניין(לפחות אותי), ורק מספר דברים היו חשובים ליחסי ווסלי-פרד. כמובן שלילה בתחפושת פרד עולה לכולם לראש, וזה נכון. ווסלי מקבל אותה כך, מקבל את הרעיון וממשיך לנשק את לילה ואף אומר לה להשאיר את המשקפיים. עם לילה הוא פורק את כל התסכול, הבדידות והכאב שיש בו ומממש בצורה מעוותת פנטזיות על פרד. לילה גם יודעת את זה, החל מהרגע שהוא אומר לה לא להוריד את המשקפיים. טוב, אז אולי קצת נכנסתי ללילה- ווסלי, מצטערת, אבל אני כן אוהבת אותם למרות מה שכתבתי. עדיין היה ביניהם משהו. ווסלי גם יודע את זה, גם אם זו לא הייתה אהבה הוא מקבל את "מערכת היחסים" הזו בצורה מסויימת, אבל מתבייש בה כשהוא חוזר לעבוד עם החבורה ולראות את פרד על בסיס יום-יומי. ואחרי עונה שלמה של מאבקים קשים ומייאשים, המעבר לוולפראם והארט מסמל התחלה חדשה עבור כולם. והלוח כאילו נקי ביניהם, אבל לא באמת. ועכשיו הם צריכים להסתגל לחיים החדשים, מה שלוקח זמן רב מאוד. אבל כמה פרקים אחרי תחילת העונה, ווסלי מתגלח. מה ש, נכון, הוא הרבה יותר חיצוני מפנימי- אבל תסכימו שחייב להיות משהו יותר מזה. לדעתי בשינוי הזה שינו את ווסלי, על פני השטח הוא כאילו חזר להיות ווסלי של פעם, של תחילת בילי, שאוהב את פרד אבל לא יודע איך להגיד לה. אבל הוא כן השתנה, הוא הפך לאדם שונה ועמוק יותר ומה שהוא מרגיש שונתה מהקראש שהיה לו להתאהבות רצינית שמקשה עליו, בעיקר לנוכח כל מה שקורה. נוקס מגיע, ופרד נראית כמעוניינת בו ו-ווסלי שוב נדחה. האמת, ואף פעם לא חשבתי שזה יקרה לי, אבל זה מאוד מזכיר לי ציטוט של סוקי מבנות גילמור, כשהיא מדברת עם לורליי עליה ועל לוק. זה הלך בערך ככה: "את באמת לא יודעת? לוק אוהב אותך. כבר הרבה זמן. הוא היה צריך לראות אותך עוברת מגבר לגבר, והוא חיכה וחיכה ואז את יוצאת עם הילד הזה והוא חושב 'אלוהים, היא תצא עם כל אחד לפני שהיא תצא איתי'". אלא שווסלי מתבייש אפילו לחשוב ככה, הוא לא מוכן להודות שאולי עוד יש סיכוי למשהו בינו לבין פרד. והוא עבר כל כך הרבה וראה אותה מתרחקת שוב ושוב ושוב עד שהוא כבר לא מסוגל להבין את הרמז הכי ברור, כי הוא לא חושב שהוא טוב מספיק, שפרד אכן מגיעה לו. שמותר לו לאהוב אותה. ופרד כבר לא עיוורת לווסלי, כמעט בסוף הפרק היא מצילה אותו, היא דואגת לו מאוד. והיא עושה את הצעד הראשון ומנשקת אותו, ונראה שחיכתה זמן כה רב לעשות זאת. ווסלי לא מבין, הוא מתבייש, הוא אולי אפילו מפחד ממה שיכול לקרות, אבל פרד כל כך ישירה איתו וזה כל כך מרענן, אפילו לו. והוא מבין את הרמז, זורק את הז'קט שלו על הרצפה, מביט בעיניה ומחייך. ומנשק אותה. Finally. מיה.