Angel-Origin 5X18

../images/Emo41.gifAngel-Origin 5X18../images/Emo41.gif

WESLEY She's either... counting oxygen molecules or analyzing the petri dish she just put into her mouth. Or sleeping. I can never quite tell. ANGEL You sure this was a good idea? WESLEY Oh, we have plenty of petri dishes.
ILLYRIA You break so easily. (Spike shakes his head and gets to his feet) Why do you bother getting back up? SPIKE Right. (panting) We need to set some ground rules. First off— (makes a wide hand-gesture signaling an invisible wall between them) no more punching me in the face. (points at her) Secondly, when I punch you in the face, you tell me how you feel so I can write that down on my clipboard. (bends to pick up his clipboard from the floor) Third—no touching my clipboard. (holds up 4 fingers) Fourth— ILLYRIA I enjoy hurting you.
WESLEY (looks down at Spike with a smirk) How goes it? ILLYRIA I've been hitting the half-breed. He makes noise. SPIKE (gets to his feet, sighs) We're off to a bit of a rough start, but don't worry. I'll break her. WESLEY She's not a horse, Spike. You know, this room is equipped with automated training devices, and you don't have to test her by just... allowing her to pummel you. SPIKE We're working on the basics. But don't worry— I'm writing it all down
CONNOR (leans forward) Um, just so you know, you guys don't have to keep pretending. I know we were there because of the van thing. FATHER Oh. MOTHER I'm sorry, honey, it's just it was— CONNOR It's cool. I mean, my parents are liars and I can never trust them again, but it's cool. Look...I know you guys are worried, but...the whole point is I'm OK. I got hit and I'm OK. That should make you happy, not like, you know... mental patients. I mean, it turned out fine.
CONNOR (gets to his feet) Oh, my God! ANGEL Connor, listen to me— CONNOR (in shock) You almost broke that guy in half! (grins) That was awesome!
CONNOR Right. Vampire. So, what are you, like 500 years old? ANGEL No, I'm about— Do I look 500?
ANGEL She's a... to be honest, I really don't know. She's some sort of ancient demon. CONNOR She have any powers? SPIKE Glad you asked. So far, I've established that she can hit like a Mack truck, selectively alter the flow of time, and, uh... (flips through pages on his clipboard) possibly talk to plants. (gives Angel the clipboard) ILLYRIA (to Angel) I'd like to keep Spike as my pet.
ANGEL Connor, this is Spike and Illyria. Guys, this is Connor. CONNOR (swinging his arms nervously at his side) Hi. (Illyria stares at him, looking up and down his body, then into his eyes) Um...I like your outfit. ILLYRIA Your body warms. (to Angel) This one is lusting after me. CONNOR Oh... no, I—I— (looks down, chuckling embarrassed) It's just that—it's the outfit. (whispers to Angel) I guess I've always had a thing for older women. ANGEL (under his breath) They were supposed to fix that. CONNOR What?
ILLYRIA You are so concerned with names, dates, times. WESLEY (weaves his way through aisles of file cabinets) Reality's being changed. ILLYRIA Define change. The world is as it is. WESLEY Not necessarily. (opens a drawer in a filing cabinet) ILLYRIA You are a summation of recollections. Each change is simply a point of experience. WESLEY (closes that drawer and opens the one below it) We are more than just memories.
ANGEL (to Connor) Shh! (to Vail) Listen, Vail, we won't be staying long. CONNOR (cuts off Angel and stands fearlessly up in Vail's face) Here's how it works. I kill this Sahjahn thing, and we walk. You come near my family again, and I'll slit your throat. (Vail touches his hand to his own throat) (thinks, then adds) And if that doesn't kill ya, I'll chop your whole head off. And if that doesn't work, I'll—I'll just keep... stabbing you till you bleed to death. (Angel looks at Connor, surprised) Understand? VAIL (nods) I do
SAHJAHN (looks around, sees Connor) Thank you, mortal, for releasing me from my cursed prison. In gratitude, I grant you 3 wishes. CONNOR Really? SAHJAHN Nah. I'm just messing with you
SAHJAHN Now, why would you want— (looks closer at Connor) Ah... you're him. CONNOR Yeah. I'm me. Hi. You can take a moment, if you want. (points to the table) There's some weapons and stuff over here if you think you'll need them. SAHJAHN Thanks.
ILLYRIA You betrayed Angel. You stole his son. He tried to kill you. WESLEY Yes. ILLYRIA Are these the memories you needed back? Does this now make you Wesley? WESLEY (nods) At least I know what happened. ILLYRIA Do you? There are 2 sets of memories—those that happened and those that are fabricated. It's hard to tell which is which. WESLEY (looks confused, shakes his head) Try to push reality out of your mind. Focus on the other memories. They were created for a reason. ILLYRIA To hide from the truth? WESLEY (looks pained, looks into Illyria's eyes) To endure it.
CONNOR (smirks) I'm not too worried about him. Nothing he can show me I haven't already seen. (Angel isn't quite sure how to take that) Anyway... I just wanted to say good-bye. I gotta go back to my life now. (walks toward the door) ANGEL (stands, nervously) Oh...do you really have to leave? I mean, right now? CONNOR I kinda think I should. I need to take care of my parents. This isn't their world. They really don't feel safe here. (looks into Angel's eyes) You gotta do what you can to protect your family. I learned that from my father.

BleedingDeath

New member
לא הבנתי את הפרק הזה

כאילו הבנתי את רובו לא הבנתי אבל, בסוף שווסלי שבר את האור היפה והמרובע גם לקונור חזרו הזכרונות? או שהקיר השקוף והמוזר מנע מהם לחזור אליו? כי אחרי זה לרגע הוא היה קונור של פעם ולרגע קונור החדש מישהו יכול להסביר לי? בסה"כ פרק יפה אני נורא אוהבת את אילירייה למרות שאני מתגעגעת מאוד לפרד אבל אילייריה עוזרת לי להבין דברים שקוראים יותר טוב :X

bluesweet

New member
הסבר

דבר ראשון אחד הפרקים הגדולים... וכן גם לקונור חזרו הזכרונות.אבל זה מסובך קצת,אם אתה רוצה שאני יסביר תגיד לי ואני אשלח לך הודעה פרטית. וקונור זוכר כי בסוף הפרק יש קטע שהוא אומר לאנגל..."משפחה זה הכי חשוב,אבא שלי לימד אותי",ואז הוא מסתכל על אנגל במבט כזה ומבינים שהוא יודע,אבל כמו שאמרתי זה קצת יותר מסובך,ויש לזה הסבר,אם תרצה תגיד. ואילייריה מדהימה,והשחקנית שמשחקת אותה פשוט מצויינת :)

עוד פרק מעולה.

פרק נוסף שהוא פשוט מעולה. עם סוג של סגירת מעגל, קונור, סהג'אן, מחיקת הזיכרונות הגנג ובמיוחד של ווסלי. כל הקטעים עם איליירה היו משעשעים, החל מהדברים שווסלי אמר עליה בתחילת הפרק. הקטעים עם ספייק היו קורעים ביותר. פשוט ענק. אני חייב לציין שוב את רמת המשחק המדהימה של איימי אקר, היא משחקת את איליירה בצורה שפשוט שוכחים לגמרי מפרד, למרות שהיא נראית כמוה. המפגש המחודש של אנג'ל וקונור היה מעולה. אהבתי לראות את אנג'ל מתנהג כמו אבא, הדאגה, כשלימד אותו להשתמש בנשק, ההכנה לקרב נגד סהג'אן (היה משעשע שהוא סידר לו את החולצה שנייה לפני). אני חייב לציין את סצנת הקרב הפשוט מהעולה כאשר אנג'ל מציל את קונור ומשפחתו בחניון. הקטעים עם גאן במרתף היו חזקים. אנו רואים שגאן נשאר אדם טוב, הוא עדיין יודע מי הוא ולמה. הדמות של וייל משעשעת. המראה, צינור החמצן וכו'. אני חייב לציין שהשיחות בין איליירה לווסלי תמיד, אבל תמיד עמוקות וחזקות. אני חייב לציין את הקטע הקורע, כאשר קונור פוגש את ספייק ואיליירה. היה גדול שהיא אמרה שקונור נמשך אליה, והקטע שאנג'ל אמר שהם היו אמורות לתקן את המשיכה לנשים מבוגרות. היה גדול שסהג'אן השתחרר, ועבד על קונור ושהוא נותן לו 3 משאלות. זה היה גדול. המאבק בין אנג'ל לווסלי (מילולית אמנם), היה חזק. מה שאהבתי הוא, אחרי שווסלי שובר ומחזיר את הזיכרונות, הפלשבקים שמראים, ברובם לא עוסקים בקונור, אלא בווסלי. מה שאומר לנו, שאם במחשבה ראשונה חשבנו שאנג'ל פוחד מהחזרת הזיכרונות לקונור, הוא יותר מפוחד ודואג (או לפחות באותה המידה), לווסלי ולהשפעה של זה עליו. היה יפה איך שקונור הרג את סהג'אן, היה גדול שלאחר כריתת הראש, היידים של סהג'אן עדיין רטטו כזה וחיפשו את הראש. אהבתי, שרואים שלקונור חזרו הזיכרונות, אבל הם התערבבו גם עם הזיכרונות המזויפים שלו, ובעצם הוא מגיע למסקנה לבד, למסקנה שהוא לא מתאים להיות לוחם וכדומה (כשהוא מבקש לצאת משם, ורומז לו בסוף). והסוף היה מעולה, כשקונור אומר לאנג'ל שהוא צריך להגן על משפחתו, ושאת זה הוא למד מאביו, וכמובן שהוא יודע ומתכוון לאנג'ל. גם המבט שהוא נותן באנג'ל כשהוא ליד המעלית מסגיר את זה. פרק שבעצם כמו שמו, מחזיר אותנו למקור, לאמת, למקור הבעיות (ווסלי וחטיפת קונור), למקור החשדנות מצד ווסלי. מחזיר את אנג'ל ו-ווסלי להתמודד עם דברים שהם התעקשו להתכחש להם או לברוח מהם. ותוך כדי גם קונור עובר תהליך של התפקחות וסוג של התבגרות.

Rose131

New member
וואו.../images/Emo29.gif

it's something that i've learnd from my father המשפט הזה פשוט גרם לי לבכות. זה היה כלכך עצוב שקונור הלך;[[ אני כבר חשבתי שהוא יחזור;[[ והקטע שהוא בעצמו היה מבולבל מה הוא אמור לעשות.. כי הוא חזר להיות קונור הלוחם של פעם.. ואז התמים.. ושהוא אמר את זה לאנג'ל;[[ טוב. דיי להתבכיין. אממ...כן. אז הקטעים של ספייק ואליריה היו פשוט קורעים
הקטע שהיא אמרה לאנג'ל i would like to keep Wesley as my pet היה מצוייןD: ושהיא אמרה לספייק i enjoy hurting you.. ואיך שהיא הולכת אחרי ווסליXD וממש לא שומעים אפילו את הקול של פרד בקול שלה.. נמ. טוב. אין לי מה להגיד. פשוט נורא חבל לי שקונור לא נשאר

רייל

New member
פרק נפלא.

כן חזר לקונור הזיכרון, לא? זה נראה ככה לפי סוף הפרק.

The Raver1

New member
יאפ

והזכרונות החדשים עוזרים לו להתמודד עם הישנים ובגלל זה הוא לא מטורף כמו פעם. וגם לי יש שאלה, כל מה שסהג'אן עשה לקונור לפני כמה עונות היה רק כדי שהנבואה לא תתגשם? הוא לא אמר שהוא שנא את אנג'ל או משהו כזה?

nick at noon

New member
איך שזכור לי

המטרה היחידה של סהג'אן הייתה להציל את עצמו. זכור לי שהוא הסביר את זה לבסוף.

Origin../images/Emo82.gif

פרק נהדר, אהבתי מאוד מאוד וכל כך חבל לי שעכשיו מאוחר ואני לא אוכל לכתוב מגילה אבל נתגבר. קונור היה מעולה, שמחתי לראות אותו שוב. אהבתי גם את סג'האן(או איך שלא כותבים את השם שלו). השיחות בין אילירייה לווסלי תמיד טובות ומרתקות, והקטע הכי חזק מבחינתי היה הפלאשבקים המהירים של הזכרונות במוחו של ווסלי, ובמוחם של כולם. ספייק ואילירייה היו משעשעים מאוד, ואילירייה הייתה מדהימה בפרק הזה. אפילו ממש מההתחלה, כשהיא או ישנה או בוהה או הרגע אכלה צלחת שלמה של אני לא זוכרת מה, אבל אותי היא תמיד מרתקת. כשהיא שאלה את ווסלי בסוף- "זה עושה אותך ווסלי? עכשיו כשאתה יודע מה קרה"?.. אין לי מילים לתאר את הגאונות. אני אסתפק בלראות את הפרק הזה שוב ושוב.. מיה.

toxic vamp

New member
פרק מעולה.

ההשקפת עולם של אלירייה כל כך תורם לכל העונה הזו.היא היחידה שרואה את העולם כמו שהוא,בדיוק כמו שהוא בדיוק בגלל שהיא לא מכירה אותו והיא לומדת עליו-ואנחנו לומדים איתה.אני ממש אוהבת את השיחות שלה עם ווסלי, והעיניין עם ספייק היום שיעשע אותי בהחלט. בקשר לקונור,אני חושבת שלהביא אותו לפרק אחד היה רעיון חכם מאוד למרות שהוא השאיר בי יותר שאלות מאשר תשובות. כשווסלי מנפץ את ה"אור היפה והמרובע" אז מאוד אהבתי את הפלשבאק שבא אחריו. ריגש אותי החלק האחרון שבו הוא אמר לאנג'ל שאבא שלו לימד אותו שלשמור על המשפחה שלו זה הכי חשוב. בכלל אני חושבת שהעונה של אנג'ל החמישית היא פשוט אחת הטובות,דווקא בגלל שפתאום כאן המשקל הפסיכולוגי של הסדרה ו"העמוק" שבה (דבר שהיה מאוד חסר לי) מקבל משקל יותר כבד מבחינה עלילתית.

rds15

New member
פרק מעולה.

אין לי כוח לפרט, אז אני רק אגיד שני דברים: -איימי אקר
. המשחק שלה כאילירייה כל כך טוב, כל כך שונה מפרד שהתרגלנו לאהוב בשתיים וחצי עונות האחרונות, כל כך גאוני. -אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אהבתי את קונור בפרק הזה. הוא כל כך שונה מקונור של עונה 4, כל כך ההפך ממה שעצבן אותי בדמות שלו, כזה תמים. והצחיק אותי שאנג'ל אמר שהם היו אמורים לשנות את המשיכה שלו לנשים מבוגרות.

g a g a

New member
גנבת לי את המילים מהפה ../images/Emo13.gif

איימי שחקנית מעולה. עשתה עבודה מצווינת עם איליריה
גמני לא האמנתי שאני אגיד את זהף אבל קונור לא היה מעצבן כהרגלו בפרק הזה. הוא היה ממש נחמד
כל קטעי ספייק-איליריה >>> פשוט תענוג. כמה פילוסופיה וכמה עומק פסכולוגי היו בפרק הזה... זה היה ממש יפה. גם המעבר מקונור הלפלפון לקונור הלוחם במהלך הקרב שלו עם סג'האן היה מאוד יפה. אגב, סג'האן הוא שד חביב מאוד, לא?
יש כמה שדים ממש חביבים ומצחיקים בסדרה הזו. תמונות: http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=265
אני לא מאמינה שנשארו רק ארבעה פרקים לסיום העונה (והסדרה)

nick at noon

New member
פרק מעולה

איזו כותרת מקורית להודעה. ראיתי את הפרק הזה כבר כל כך הרבה פעמים וזה עדיין כזה כיף וגם תמיד מרגש כשקונור אומר "אתה חייב לעשות מה שאתה יכול על מנת להגן על המשפחה שלך, אני למדתי את זה מאבא שלי." גאן שהיה מאלו שהכי התלהבו להתחיל לעבוד בW&H למד את הלקח שלו ואפילו לא מוכן לשמוע את ההצעה של המילטון. לא היה עדיף לא לפחות לשמוע את ההצעה כדי שיהיה לו עוד דקה בלי עינויים. אוי קונור. אני כל כך שמח שעשו את הפרק הזה. אני כל כך ריחמתי עליו בעונה 4, כלומר גם אותי הוא עיצבן, אבל הוא פשוט היה כל כך מסכן ולמעשה כל מה שקרה לו לא היה אשמתו. הוא הדמות הכי טראגית בבאפיוורס. גם אם לוקחים את חמש השנים של פרד בפאילייה, הייסורים של אנג'ל בגלל הנשמה שלו, הסבל של כל דמות שסבלה מוות של אהוב לא מגיעים לסבל של קונור שגודל בגהנום על ידי אדם ששנא את אבא שלו והיה קושר אותו לעץ ובורח. עכשיו סגור העניין איתו הוא יודע מי הוא אבל הוא יכול להתמודד עם הזיכרונות שלו בעזרת הזיכרונות המזויפים שלו. והדבר הכי טוב זה שלמרות שהוא מאוד חזק הוא לא חייב להילחם, יש לו חיים אחרים.

ProphecyGirl

New member
רק עכשיו קלטתי

בעונה הרביעית סהג'ן אמר שהוא זייף נבואה שאמרה שהאב יהרוג את הבן ובסוף הנבואה התגשמה....אז הנבואה הייתה מזוייפת או לא?

nick at noon

New member
התגשמה?

הנבואה לא התגשמה. האב לא הרג את הבן. הנ בואה כן הייתה מזויפת ודיברו עליה בעונה 3. הנבואה האמיתית הייתה זו שקונור יהרוג את סהג'ן.

ProphecyGirl

New member
דפקא כן התגשמה

בסוף עונה רביעית ראו שאנג'ל הרג את קונר כדי שהקטע עם הזכרונות יתחיל לפעול....לא הראו את זה בדיוק אבל לפי תנועת היד שלו שערתי ככה.זה לא מה שקרה?!

City Of Angel

New member
היא לא התגשמה כי בכלל לא הייתה

נבואה כזאת - זה היה רק זיוף של סג'האן לנבואה המקורית שאמרה שקונור יהרוג את סג'האן. לא, אנג'ל לא הרג את קונור (זה רק נראה כאילו הוא הולך לעשות את זה) עובדה שראינו אותו בריא ושלם בפרק הזה. אנג'ל ביקש מהשותפים הבכירים שישנו לקונור את כל הזכרונות, ובמובן הזה אפשר להגיד שהוא "הרג" את הבן שלו.

bluesweet

New member
פרק מצויין

מאד אהבתי את הפרק,השיחות הדיאלוגים בין השחקנים במיוחד בין אנגל לקונור. רואים שלאנגל קשה להיות לידו ולא לחבק אותו,פשוט מדהים זה מאד בקצרה אבל זה פרק מצויין :)

למעלה