Angel - 5X19 - Time Bomb

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X19 - Time Bomb../images/Emo41.gif

תמונות מהפרק: http://www.screencap-paradise.com/caps/thumbnails.php?album=266 ציטוטים:
Hamilton: Curing cancer Mr. Wyndham-Pryce? Wesley: Wouldn't be cost effective. Hamilton: You're right, the patent holder is a client. (edit) Hamilton: Let me ask you something, Angel. Have you ever heard of the term "surgical strike"? Angel: You ever heard the term "appointment"? (edit) Lorne: (about Hamilton) Well, tell you what. I still like him better then Eve. (edit) Lorne: (on walkie-talkie) Angel ears, this is Secret Demon! Come in! (edit) Lorne: Hey Lyrie, when did you catch on to me? In the elevator? That was a tough one. Illyria: The vampire plays children's games. Lorne: Well, tag -- you're it, honey. (edit) Angel: Illyria's blown all her gaskets, man. She's outta her mind! Spike: How can you tell? Yesterday she spent two hours mind-melding with a potted fern. (edit) Illyria: You ask me to allow you to murder me? Spike: It's not murder if you say "yes." (edit) Wesley: Illyria? Illyria: Touch me and die, vermin. Spike: Not a very dramatic difference, really. (edit) Wesley: I'm not in love with this thing, Angel. But for some reason, I need it right now. Angel: Yeah, that's just weird. (edit) Illyria: When the world met me, it shuddered, groaned. It knelt at my feet. Spike: (looks up, mocking) "Dear Penthouse, I don't normally write letters like this, but—" (edit) Lorne: (talking on walkie-talkie) I repeat, Bluebird got wise. Secret Demon's cover is blown. Over. Hel-hello?! Is this on? (edit) Amanda: (about the demon cult) Well, they are very religious... Their religion, not the God one. (edit) Lorne: You gotta keep your thingy on if this is gonna work. (Angel knocks Lorne's hat off of his head). Oh yeah, real mature! (edit) Demon: Amanda. (holds his arms wide open) Ya look wonderful, huh? Huh?! So full of life. So how's our little oven-bun? Still kicking up a storm, I hope. Third trimester. (the other demons gesture thumbs-up) Any more pressure, shortness of breath? (Amanda nods) Well, that's normal. Are you taking the black cohosh we sent? Amanda: Mm-hmm. Demon: Lovely. Bipmep cut some articles out of this month's Fit Pregnancy. We'll send those along. (edit) Wesley: She still thinks she's the God-King of the Universe. Gunn: So she's like a TV star? Wesley: No, nothing that bad. Bit more violent though. (edit) Gunn: Yeah, I was just in his office and he-- Lorne: Oh, God don't go in there! That's where he keeps his full strength crazy. Gunn: Yeah, I got a whiff of that. (edit) Lorne: Angel wants me to start tailing Illyria. I got a little walkie-talkie and everything. (edit) Angel: (on walkie-talkie) Lorne, this is Angel, can you hear me? Lorne: Uh... 10-4, good buddy. (edit)​
הערה קטנה: ג'יימי, אישתו של דיוויד, מופיעה בפרק הזה. תבלו

עוד פרק משובח.

פרק מצויין. פרק שמתמקד באיליירה ובעצם תרומתה בעקיפין לאנג'ל ולגנג. ומשעשע גם לראות את אשתו של דיוויד בפרק הזה. היה גדול בתחילת הפרק, ששמו את הקמע על השד והוא עקר לעצמו את הלב. נקרעתי מצחוק. מאוד אהבתי את המפגש המחודש בין גאן לווסלי, לא עוין או אוירה עכורה. משעשע ועצוב יחד, לראות את ווסלי משתגע. היה קטע עצוב בסצנה, כאשר ווסלי אומר שהוא לא יכול להסתכל על איליירה מבלי לראות את.. והוא על סף בכי ולבסוף פורץ בצחוק. כרגיל הסצנות של ספייק ואיליירה יחד, משעשעות. פשוט קורע. אני חייב לציין שאני אוהב את המגלומניה של איליירה, המונולוגים שלה פשוט מצוינים. כרגיל הדיאלוגים בין איליירה לווסלי, מרתקים. אהבתי שסוף סוף רואים יותר את לורן. העניין עם הווקי-טוקי ממש הצחיק אותי. כל הנושא של הבחורה בהריון והשדים היה מצוין. השדים היו משעשעים ביותר (אני מת על דמויות כאלו בבאפיוורס). אהבתי שהתמקדו בגאן, ובקשיים שלו בחזרה לעבודה, שלדעתו בעצם גרמה לכל מה קרה. הסצנה שבה האישה בהריון (אמנדה), אומרת לאנג'ל ולגאן, על כך שהיא לא רוצה לסרב לעסקה, שזה יהפוך את בנה לחשוב וכדומה, זה בעצם מה שגאן אמר לעצמו כשהסכים לעסקה להפוך לעו"ד, זה בעצם מסביר לנו למה גאן הסכים לה. סצנה מעולה. אהבתי שאיליירה פשוט מרימה באויר את אנג'ל בלי שום בעיה. היה גדול! שאנג'ל התעצבן על לורן ונתן לו כאפה לראש והעיף לו את הכובע. צחקתי כל כך הרבה. הסצנה שבה איליירה הורגת את כולם, פשוט מצויינת, מהטובות בעונה הזו. מפתיעה, חזקה, מהירה, ועולה ברמתה משנייה לשנייה. כל נושא שינוי הזמנים שאליירה סובלת ממנו, מעולה. אני מת על זה, שאולי נראה לנו שאיליירה מדברת שטויות בלי הפסק, אבל בין כל זה, יש דברים מאוד עמוקים (התיחסות יותר נרחבת בהמשך ההודעה). הקטע שבו איליירה מתפוצצת היה מעולה. והסוף היה מצוין. טוויסט מפתיע, ושאנג'ל אומר שהם עושים את מה שהם צריכים, לשרת את הלקוחות שלהם, בעצם אומר לנו מה אנג'ל הבין מאיליירה. אז שוב, פרק מצוין. אנג'ל בעצם רוצה להיפטר מאיליירה, אבל הם בעצם גורמת לו להבין משהו, להבין איך להתמודד עם האפוקליפסה, איך להתנהג בוולפרם אנד הארט. והוא מבין לבסוף את חשיבותה ותרומתה למאבק הכולל. "הנאום" שהיא נותנת לו, כאשר הם חוזרים לזמן אחרי שהיא הרגה את כולם. כשהיא אומרת לו, שהוא משרת את וולפרם אנד הארט והפך לעבד, ובעצם צריך להיות אדון לעצמו, לשאיפותיו שלו. בעצם מה שאנג'ל לקראת הסוף מצטט לווסלי "Serve no master but your ambition.".

City Of Angel

New member
וואו ../images/Emo45.gif

הרגשתי ממש כמו בסרט אימה בכל קפיצות הזמן של איילריה. המון מאבקים, הקבלות (העסקה של האם היא ממש כמו העסקה שגאן עשה בתחילת העונה, לאילרייה עולה השליטה לראש כמו לאנג'ל..) ואפוקליפסה אחת גדולה שאף אחד לא ממש מבין מה קורה בה. והעונה עוד מעט נגמרת... ממש אהבתי את סצינת החילוץ של גאן (השד שעוקר לעצמו את הלב.. תודו שזאת היה חתיכת הברקה) ובאמת לא הגיע לו לסבול כל-כך (אבל להרוס אוטו גלידה?). שימו לב שהוא חוזר לתלבושות הישנות שלו, ומתנער מכל החליפות המהודרות שאיפיינו אותו כעו"ד המבריק בוולפראם אנד הארט. ווסלי משתגע לחלוטין (אלכסיס במשחק מצויין) נקשר למפלצת שגדלה בגוף של אהובתו. ספייק, ווסלי, לורן ואנג'ל מחוסלים בזה אחר זה - אני בטח לא היחיד שקפץ לו הלב באותו רגע. לורן הגדול, כמו תמיד כל-כך לא קשור, מתלהב מטכנולוגיית הווקי-טוקי ("אתה בכלל יודע איך משתמשים בזה?"). שדי הפל היו ממש מצחיקים (ננסה קולה אורגנית) ומפחידים בדמיון לשדים מ"Hush" בבאפי. ומה לעזאזל קרה בסוף? האם השתן (הקדוש..) באמת עלה לאנג'ל לראש?

Rose131

New member
וואו../images/Emo29.gif

זה היה מפחיד. הייתי בטוחה שהיא רוצחת את כולם ונגמרת העונה>< הקטע של הקפיצות בזמן- אני לא בטוחה שהבנתי נכון- הכוח שלה מנסה לצאת או משו, וזה גורם לקצר בזמן?
ואנג'ל נשאב איתה וכך ידע להציל את ספייק? ואילירייה מדהימה והכל, אבל אני מתגעגעת לפרד;[[

rds15

New member
בעיקרון

הגוף של פרד לא מסוגל להחזיק בתוכו את הכוח השדי של איליריה, מה שגרם לחוסר שליטה בכוחות שלה, מה שהוביל לקפיצות שלה בזמן ולבסוף להתפוצצות שלה. אנג'ל ידע להציל את ספייק, כי בעתיד הוא ראה את הגופות של ווסלי וגאן, ואת האבק שהיה פעם ספייק, וכשהוא ואילירייה קפצו שוב לעבר, הוא הזיז את ספייק שנייה לפני שאילירייה הרגה אותו.

רינת4

New member
בטוח שזה היה הפרק הזה?

אתמול לא יצא לי לראות את הפרק כי הייתי בעבודה והיום הבאתי את הרלטת לחברה, אבל לפי מה שזכור לי, היא שיחקה אישה בהריון. אז אם הייתה אישה בלונדינית ובהריון בפרק זו היא.

nick at noon

New member
Adaptation is compromise

To never die... and to conquer all, that is winning. Betrayal was a neutral word in my day, as unjudged a word as water or breeze אילירייה תורמת המון רעיונות שכביכול במבט ראשון נראים מטורפים. במיוחד הראשון. ספייק לומד להסתגל אל אילירייה והיא מזלזלת במה שאנחנו רואים כיכולת טובה. הרי זה מה שאנחנו אמורים לעשות. להסתגל למצבים חדשים בחיים. אומנם אילירייה חיה באשלייה, היא כבר לא מה שהיא הייתה והיא תהיה חייבת להסתגל אבל יש גם המון ללמוד ממנה. בבסיס הרי מדובר ברעיון המרכזי של העונה. הם מסתגלים לחיים בW&H, כביכול דבר טוב, אבל יש מחיר נוראי. כמו שספייק אומר, האפוקליפסה התחילה והם בצד הלא נכון. פרק טוב מאוד. אבל אחרי חמישה פרקים מעולים כל כך זו ירידה שהייתה חייבת לבוא מתישהו. ולסיכום ולהסביר את סוף הפרק אולי: A true ruler is as moral as a hurricane, empty but for the force of his gale.

למעלה