Angel-5x15-AHoleInTheWorld

פונגי1

New member
../images/Emo58.gifההוא שתקוע לו משהו בראש?

ראיתי את הפרק ולא היה אף אחד כזה! אתם אולי מדברים על שומר הבאר? זה שלא אוהב ששואלים אותו שאלות. בעסה שפרד הלכה. וגאן שבסופו של דבר שילם מחיר על השיפורים שהכניסו בו. יש לו חלק מזה הוא הרי מכר את נישמתו. היה מדהים שהוא ניכנס לחדר הלבן וראה את דמותו שם. היה ברור שנוקס הוא רע זה מזכיר קצת את וורן מבאפי שם וורן הוא מין גאון מטורף זה די דומה.

alond

New member
לא ../images/Emo58.gif

אני חושב שהכוונה למה שאמרתי קודם באיזושהי תגובה. השאלה הייתה איך קוראים להוא שבגד בפרד ועניתי ההוא עם המה שמו תקוע בתוך המוח שלו שמתייחס לזה שגאן דפק לו מה שמו בתוך הראש שלו.

Leuko

New member
אה, חשבתי שהתכוונתם שפיזית תקוע

לו משהו בראש.......
זה היה יפה באמת שגאן ראה את עצמו בחדר הלבן, והוא כזה אידיוט שהוא עשה את זה לעצמו, כאילו- גם לפני זה היה לו מקום אצל אנג'ל, אז למה הוא חשב שהוא יותר טוב עם כל הידע הזה בתוכו? מעניין מה יקרה איתו... (זאת לא בקשה לספויילר, סתם תהיה)

MoGanC

New member
OMG ../images/Emo58.gif

בדיוק כשעמדתי כבר להרים ידיים על העונה הזאת,בא הפרק הזה.כזה עצוב,במיוחד הקטע בסוף כשהיא מתה,איך היא הצליחה לא למצמץ כלכך הרבה זמן? :p אבל מה? אין להם מקוריות,שנה שעברה יישות השתלתה על קורדי והשנה על פרד? ממחזרים-מץ'?

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif515

לא ראיתי את זה בסטאר אבל אני זוכר שבפרק הזה קצת שעמם אותי.. רק המוות שלה בסוף והשניה האחרונה של הפרק היו מעניינים. ובכלל לא מש הרגשתי עצוב שהיא מתה אם כבר
לפרקים הבאים.... כשראו את הפלאשבק שלה שהיא עוזבת את טקסס אז זה היה קטע עצוב(נראה לי שזה בפרק הבא)

מה?!../images/Emo58.gif

כשפרד צעקה ובכתה "I am better than that"?!. פרק של ג'וס אף פעם לא משעמם. פרק ג'וֹסי הוא תמיד ג'וּסי.

IDOffryn

New member
לא זכור את זה בכלל :/

אני צריך לראות את זה שוב. ודווקא מצאתי כמה וכמה פרקים בעונה ה-5 של אנג'ל שממש שיעממו אותי (כמו 506, 513)

טוב, זה ברור.../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

(אני חושב שבכיתי משיעמום בפרק 5x06). אבל פרק 5x15 הוא הדבר הכי רחוק משיעמום כלשהו. כל הפרק אנחנו רואים את הגסיסה של פרד, ורואים אותה מתה בסוף. (למרות שלא ממש קולטים שהיא מתה, כי הגוף הכחול שלה ממשיך לנוע). אח, איימי אקר.

למעלה