Angel-5x15-AHoleInTheWorld

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel-5x15-AHoleInTheWorld../images/Emo41.gif

זהירות!!! דיון זה מכיל ספוילרים לפרק מספר 15 בעונה 5 של סדרה אנג'ל ובטוח יהיו גם ספוילרים להמשך כל העונה החמישית והרביעית!!!!!!
ראו הוזהרתם...
חברה הפרק שאתם עומדים לראות היום, מאלה שעוקבים אחרי עונה 5 ב-STAR WORLD, הוא אחד הפרקים המרגשים ביותר (לפי מה שכמה מהחברה אמרו בעבר) בכל הסדרה ואני אפילו לא רוצה לפרט למה - פשוט תראו ותתרשמו. לדעתי הפרק של שבוע הבא הוא יותר מרגש מפרק של היום אבל על טעם וריח... והציטוטים: Spike: That's madness. Drogyn: This is a place of madness. (Edit) Employee: These guys are really important, I just need, I mean, the whole company can't be working Miss Burkle's case. Wesley: Of course. (shoots him in the knee) Employee: Ahh! Aah-huh! Uhh! Wesley: Jennifer, please send anyone else who isn't working Miss Burkle's case to me. (Edit) Spike: This goes all the way through to the other side. So I figure there's a bloke somewhere around...New Zealand standing on a bridge like this one looking back down at us. All the way down. There's a hole in the world. Feels like we ought to have known. (Edit) Fred: Would you have loved me? Wesley: I've loved you since I've known you. No that's not--I think maybe even before. Fred: I'm so sorry. Wesley: No, no, no. Fred: I need you to talk to my parents. They have to know I wasn't scared. That it was quick, that I wasn't scared. Oh God! Wesley: I need you to fight, you don't have to talk, just concentrate on fighting. Just hold on. Fred: I'm not scared. I'm not scared. I'm not scared. Please. Wesley. Why can't I stay? (Edit) Spike: If cavemen and astronauts got in a fight, who would win? Wesley: Oh...you've been arguing for 40 minutes about this? (sigh) Do the astronauts have weapons? (Edit) Fred: That doesn't make any sense! The cavemen have fire. They created it. The austronauts should have weapons! (Edit) Spike: Do you ever have any fun? (armored men rush out at them) Angel: I'm about to. Spike: And they even brought us weapons. Strategy? Angel: Just hold my hand. (Spike gives Angel a look, but grabs his hand) Spike: St. Petersburg. Angel: Thought you'd forgotten. (Edit) Angel: To hell with the world. (Edit) Wesley: You don't have to say it. Angel: I'll say it anyway. Winifred Burkle. Go! (Edit) Drogyn: You're friend talks a lot. Angel: So much that he's right sometimes. (Edit) Wesley: Time is not on our side. Spike: Nobody is on our side. (Edit) Lorne: (to Eve) If I was about to face your future, I'd make like Carmen Miranda and die! (Edit) Gunn: Fred and I are getting back together. (Wes gasps) She was so keyed up from last night's fight, she asked me over. We ended up talking for hours like old times, then, all of a sudd— I can't even keep this up 'cause your face is gonna make me weep. Wes, I am so messin' with you! (Edit) Angel: Seriously, he doesn't like questions. Spike: Why the bloody hell not? Angel: He can't lie. (Edit) Angel: You and me. This isn't working out. Spike: Are you saying we should start annoying other people? (Edit) Spike: When is a door not a door? When it's not sodding well there. (Edit) Angel: You just like stabbing me. Spike: I'm shocked, shocked that you'd say that! I much prefer hitting you with blunt instruments. (Edit) Gunn: (singing) Three little maids, who all unwary come from a ladies' seminary, freed from it's genius tutelary, three little maids from school, three little maids... (sees Wesley, begins rapping) And you don't stop, with all the ladies and the gangsta butt...oh... (gives up) What's up? (Edit) Spike: Yeah,it's been freed. Why do you think we're here?(Spkie becomes tired of Drogyn's games) What's your favorite color? What's your favorite song? Who's the goalkeeper for Manchester United and how many fingers am I holding up? You wanna kill me? Try. I don't have times for your quirks. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

c o n n o r

New member
לא מרגש אלא קשה ביותר../images/Emo58.gif 5

כל כך לא רציתי שהפרק הזה יבוא אבל הוא הגיע אחרי הפרק הכי מצחיק בא הפרק הכי כבד למה זה צריך לקרות דווקא לפרדדדדדדד
. נתי.

Real Fetish

New member
צודק - אני לא מבין איך שכחתי להוסיף

את המילה הזאת שכל-כך אהובה עליי - כבד.

../images/Emo58.gif הפרק

שנתן לנו את הוויכוח שיכול להימשך שנים,מי ינצח בקרב בין אסטרונאוטים לאנשי מערות? *כולם לזכור שלאסטרונאוטים אין נשקים ועכשיו ברצינות,חבל שפרד הייתה חייבת למות פרק אחד אחרי שהיא ו-ווסלי סוף סוף הפכו לזוג.אבל לפחות קיבלנו את אילירייה,שהיא גם דמות טובה מאוד.

alond

New member
אני לא מבין מה השאלה.

הרי ברור שאנשי מערות מנצחים. מה האסטרונאוטים יכולים לעשות נגד אנשים מאוד חזקים שמאומנים בציד? להגיד להם שזה לא מוסרי?

Arielcohen

New member
אני לא הולך לראות את הפרק../images/Emo58.gif

בסטאר בדיוק כמו שלא ראיתי שם את "לראות אדום". זה פשוט טראגי מדי ואני לא חושב שאני יכול לתת לעצמי להתערער בחג. אני אחכה לערוץ 3 שעושים עבודה מעולה, גם בתרגום, גם בתזמון, וגם עם העובדה שהעונות באות ברצף
אבל אין ספק שמדובר באחד הפרקים הטראגיים.... קורדיליה ואז פרד... פשוט טראגי כל כך. אני אוהב את איליריה אך כל כך עצוב לי על הדמות החכמה, המצחיקה, הכריזמטית, פרד החמודה שלנו שפשוט רשום לה על המצב Hug me.... איזה מוות נוראי... עוד ירייה ללב שלי

Arielcohen

New member
../images/Emo58.gifראיתי קצת...איש עקרונות חחח

נכנעתי וראיתי את הסוף ואני רק חייב לומר:

אחד הפרקים היותר

עצובים שראיתי אי פעם באנג'ל-באפי, היה לי יותר עצוב מכשטארה מתה או קורדיליה, כי אצל פרד ראו את הגסיסה שלה לאורך כל הפרק, וזה פשוט גרם לי לכאוב עליה כ"כ, כבר הזדהיתי איתה, כאילו זה קרה לי... ממש עצוב... איכשהו ראיתי את ווסלי כמו חבר שלי ואותי כפרד, באיזו תקופה שהייתה לי בחיים...חבל שלא הייתה צצה איזו אילריה במקומי, אם כבר... ויש לי כמה שאלות: א. מי זו האילריה הזו?? לא הבנתי כ"כ את ההסברים שם... ב. איך קוראים למאנייק הזה שסידר את פרד? ג. ולמה הם חשבו שלינדזי חזר? ד. למה השותפים הבכירים התייחסו ככה לגאן? ה. ולמה לעזאזאל האכזריות שבקריעת האושר הפעוט מהדמויות???

alond

New member
כן ../images/Emo58.gif

פרד וווסלי (שלוש ווים!). כבר מהתחלה רציתי אותם ביחד. עם כל הכבוד לגאן (וביננו, אין ממש כבוד. במיוחד לא אחרי פרק זה), לא ראיתי אותם ביחד למרות שהתרגלתי אליהם ואפילו אהבתי אותם. לדעתי הפרידה שלהם לא הייתה צריכה לקרות אבל מי אני שאתלונן. 1. איליריה היא(הוא?) old one או משהו כזה. נדמה לי שפרנקנשטיין (ההוא שלא אוהב ששואלים אותו שאלות) אמר שמאוד אהבו את איליריה אבל אולי אני טועה. 2. ההוא עם המה שמו תקוע בתוך המוח שלו. בנזונה. 3. ללינדזי היו תוכניות רבות להרוג את אנג'ל ומעבר למוות של אנג'ל, היו לו עוד תוכניות. הם חשבו שאולי זו אחת מהתוכניות של לינדזי שיצאה לדרכה לפני שהוא נשאב לאיפה שהוא נשאב. 4. אני מניח שנצטרך לחכות. 5. ג'וס בנזונה גדול. אחרי שבע עונות של באפי ו-4.5 עונות של אנג'ל הגעתי למסקנה שג'וס בונה אושר לדמויות שלו כדי שהצופים ירגישו עם הדמויות ואז יסבלו כשהאושר יקרע מהדמויות. טכניקה יעילה לסחיטת דמעות ושומרת על העניין. ראו כל מערכת יחסים רומנטית שאי פעם הייתה בבאפי. אנג'ל וקונור. להמשיך? לא קראתי את הלינק הבא כיוון שהוא ספוילר לפרקים הבאים. זה סיכום מוויקיפדיה על איליריה. http://en.wikipedia.org/wiki/Illyria_%28Angel%29 סתם פרט טריוויה: ג'וס רצה שאנג'ל וספייק יתייעצו עם ג'יילס באנגליה אבל קשיי תקציב מנעו מהם להטיס את השחקן לשם. לעזאזל! הייתי משלם על זה!

alond

New member
2. וזה מרגיז אותי ../images/Emo58.gif

כי ידעתי שההוא עם המה שמו תקוע בתוך המוח שלו יהיה רע מתישהו. כמו שידעתי שאיב תהיה "רשעה". חוץ מהרמוני חשבתי שכולם בוולפרם והארט יהיו רשעים.

סליחה - ספוילר למי שלא ראה את הפרק.

למרות שהייתי חושבת שמי שלא ראה את הפרק - לא יקרא את השירשור... בכל אופן שאלות נוספות: א. איך בדיוק יצא שגאן חתם על המסמך ההוא? ומתי? ב. מה בדיוק האילריה הזו עשתה לפרד? הרגה אותה ולקחה את הגוף שלה? ג. מה זה כל הקברים האלה שהיו בבאר הזו? ד. מאיפה אנג'ל מכיר את ההוא? ה. מי זה ההוא שתקוע לו משהו בראש כמו שאמרתם? טוב ביי...

talrv

New member
זה חלק מהחוקים..

כבר קרה שאנשים נכנסו בטעות להודעות שלא מסומנות. טל.

alond

New member
את בכלל רואה אתת הסדרה?../images/Emo58.gif

1. פרק שעבר גאן איבד את הידע שלו כעורך דין ונלחץ מזה. לכן הוא עשה עסק עם זה שהשתיל לו את הידע מלכתחילה. העסק היה שהוא מקבל את הידע שלו בחזרה לצמיתות ןגאן משתמש בידע הזה לשחרר משהו מהמכס שמתברר להיות מה שהורג את פרד. אני מקווה שגאן יבין שזה שהשתיל לו את הידע קשור למוות של פרד ויסגור גם איתו חשבון. 2. עוד לא ידוע בדיוק. כרגע נראה שפרד מתה ואליריה משתמ/ת בגוף שלה. 3. old ones 4. לא ידוע. 5. אולי נוקס?

•BluEyeS•

New member
../images/Emo58.gif 515

פרק מעולה פשוט מעולה הצילום, הטקסט, העלילה... וואו! איך שראיתי שג'וס ביים וכתב ידעתי שזה יהיה מדהים =] יואו מזה ההריגה של דמות באמצע הענוה ככה סתם?! אני מוחה! כל כך היה לי עצוב על פרדדד
לפחות השחקנית נשארת לפרק הבא לפי הפרומו החלק הכי מגניב בפרק היה כשפרד שרה כמה מילים ולורן ישר זיהה שמשו לא בסדר והסתובב
ואז היא נפלה
והמדען הזה, ידעתי שהוא לא בסדר! [אני חושדת בכולם חח]

SoulfulSpike

New member
שמתם לב ש...

השיר שאיב התחילה לשיר זה השיר שלינדסי שר ב"קאריטס" בעונה השנייה בפרק Dead Things?

Leuko

New member
! Oh my god! Fred

זה היה פשוט... נורא! ההזיות שלה והכל, וווסלי המסכן, עד שסוף סוף החלום שלו התגשם... בא לי להרוג את הנוקס הזה, בחיים לא הייתי חושבת שיש לו קשר לזה. ספייק היה ממש חמוד בפרק הזה, אבל האמת, הדמות שלו בכלל לא מוסיפה לעונה הזאת (לא שהייתי מוותרת עליו...) תגידו רק, מי זה ה"בחור הזה שתקוע לו משהו בראש" שאתם מדברים עליו? אוף... פרד....

Leuko

New member
אוי, שכחתי לשים ספויילר...../images/Emo58.gif

אז ההודעה הקודמת שלי עם ספויילר ל 5x15....

למעלה