Angel - 5x09 - Harm's Way

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5x09 - Harm's Way../images/Emo41.gif

זהירות דיון זה הוא דיון מספולייר!!!!!!!!!!!!!!!
ספוילרים לעונה 5 של אנג'ל לאורך כל הדיון
ראו הוזהרתם...
טוב חברה כפי שהבטחתי, הנה הדיון על פרק 9 מעונה 5 של אנג'ל...
פרק די בסדר לדעתי, לא התלהבהתי ממנו במיוחד (לא מקדם את העלילה אם אני זוכר נכון), אבל כפי שכבר ציינתי אין פרק בעונה 5 של אנג'ל שלא אהבתי.
פרק נחמד ואם אני לא טועה אף משעשע בכמה מקומות. וכמובן הציטוטים: Harmony: (to Tamika)I kinda have an avantage over you. (makes vampire face) Tamika: Actually, no you don't. (makes vampire face) (Edit) Tamika: You want to know the first thing I'm gonna do when I get your desk? Smash all of those stupid, ugly-ass unicorns! (Edit) Spike: (turns to leave) Yeah. Here's the thing. Could use a little walkin'-around money. How 'bout a few hundred? Angel: How 'bout no? Spike: Typical, you cheap sod. Right, then. Settle for some wheels. Angel: If it's gonna get you out of here faster, fine. Just not the Viper. Spike: Viper it is, then. (Edit) Spike: Anything you want me to tell Buffy? Angel: Yeah..Tell her your a moron. (Edit) Harmony: Oh-h, what? I don't get a good-bye just because I went crazy and tried to rip your throat out while we were having sex? Spike: Keep it simple, Harm. It suits you. (Edit) Gunn: Hardest part of the job - terminating the employee. (Edit) Fred: There haven't been any side effects since you re-corporealized, have there? Spike: Bit of a hangover. But that's to be expected after all the drinkin' (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

kittycatbone

New member
אף משעשע בכמה מקומות?!!../images/Emo58.gif

זה פשוט פרק קורעXDDDD לראות את העולם מהצד של הרמוני, פשוט גאוני
פרקי הרמוני שולטים... בכלל..
ולמה פרק שלא מקדם את העונה חייב להיות חלש יותר??
בכלל, פרקים שהמטרה היחידה שלהם היא לקדם את העונה יכולים להיות יותר מדי משעממים..

MaNcHi 135

New member
../images/Emo58.gif אני בכלל אוהבת

שבעונה הזאת כל פרק הוא על דמות אחרת.. והרמוני פשוט הייתה מצחיקה! חחחחחח איך מהזווית ראיה שלה, אנג'ל הוא בוס רע....חחחחחחחחח

Real Fetish

New member
האמת, לא אמרתי שפרק שלא מקדם את

העלילה הוא פרק חלש....
רק ציינתי כי פרק זה פשוט לא מקדם את העלילה.

c o n n o r

New member
../images/Emo58.gifלא משהו...

לדעתי סתפ פרק דפוק פה ושם קטעים מצחיקים לא יותר מזה

מיוצקה

New member
../images/Emo58.gif נחמד לא יותר...

אחרי שמישהו כאן כתב שהפרק דןןקא די מצחיק התאכזבתי לגלות שהוא לא היה ממש מצחיק כן פה ושם קטעים מצחיקים אבל לא יותר. אני פחות אוהבת את אנג'ל אחרי הפרק הזה... ועוד משהו מעצבן...אני מבינה שרצו להשאיר את ספייק ואני מאוד שמחה שעשן זו כי אני מאוד אוהבת אותו! אבל התירוץ העלוב הזה שהוא נתן כל כך עלוב... לסיכום, לא פרק מעולה אבל לא הזיק לי... לא פרק שהייתי רואה שוב...

talrv

New member
פה נמחקו ההודעות שעסקו

בהודעה שהכילה ספויילר בכותרת. אני מזכירה, יש לרשום את אזהרת הספויילר בכל הודעה בשרשור העוסק בפרק שלא שודר בערוץ 3, וכמובן שלהימנע מכל סוג של ספויילר בכותרת ההודעה. טל. (ותודה לבנות שהביאו לתשומת ליבי)

NimaZ

New member
אוווףף../images/Emo108.gif

שכחתי לראות [זה שודר בכלל?! לפני עשרה הסתכלתי והיה נערת היופי המשו..] אפשר תקציר כמה שיותר ארוך בבקשה?

למעלה