Angel - 5X09 - Harm’s Way

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X09 - Harm’s Way ../images/Emo41.gif

ציטוטים:
Harmony: (to Tamika)I kinda have an avantage over you. (makes vampire face) Tamika: Actually, no you don't. (makes vampire face) (Edit) Tamika: You want to know the first thing I'm gonna do when I get your desk? Smash all of those stupid, ugly-ass unicorns! (Edit) Spike: (turns to leave) Yeah. Here's the thing. Could use a little walkin'-around money. How 'bout a few hundred? Angel: How 'bout no? Spike: Typical, you cheap sod. Right, then. Settle for some wheels. Angel: If it's gonna get you out of here faster, fine. Just not the Viper. Spike: Viper it is, then. (Edit) Spike: Anything you want me to tell Buffy? Angel: Yeah...Tell her you're a moron. (Edit) Harmony: Oh, what? I don't get a good-bye just because I went crazy and tried to rip your throat out while we were having sex? Spike: Keep it simple, Harm. It suits you. (Edit) Gunn: Hardest part of the job - terminating the employee. (Edit) Fred: There haven't been any side effects since you recorporealized, have there? Spike: Bit of a hangover. But that's to be expected after all the drinkin'. (Edit)​
סיכום קצר: בעוד אנג'ל פותח במו"מ בין שני שבטי שדים, הרמוניה, שכבר מורגשת לא מוערכת בידי אנג'ל, מתעוררת בוקר אחד עם המתווך במו"מ, מת במיטתה. בידיעה שאנג'ל יהרוג אותה על החבלה במו"מ היא נחושה בדעתה לגלות מי מנסה להפליל אותה.
סיכום ארוך.
תמונות מהפרק.
תבלו.

longview

New member
פרק חמוד

היו הרבה קטעים משעשעים... אבח אחרי הסיום האדיר של הפרק הקודם, קצת התאכזבתי.

g a g a

New member
ככה היה כתוב באתר של הסיכומים

הארוכים (והקצרים)
נהניתי מהפרק. הרמוני חמודה. היה משעשע למדיי

dudi gun

New member
פרק די מטומטם

סתם קוטע את העונה אחרי שחיכינו במתח ליותר פרטים על לינדסי, ואני בכלל לא מת על הרמיוני. לפחות הקרב בנות היה נחמד...

avivino

New member
פרק גדול! ../images/Emo68.gif ג'וס במיטבו

סוף סוף חוזרים הפרקים השנונים והמצחיקים כמו בימי באפי. אז נכון, חלק מחברי הפורום הזה בקושי נולדו כשבאפי היתה בפריים טיים, וכנראה גם בגלל זה הם מעדיפים את אנג'ל, אבל לדעתי אין בכלל מה להשוות בין איכות הכתיבה של באפי לזו של אנג'ל. יכול להיות שאני שפוט של בלונדיניות ו"גירל פאואר" ובגלל זה הסדרה המקורית עושה לי את זה הרבה יותר מאנג'ל, ולכן אולי גם נהניתי כ"כ מהפרק הזה על הרמוני. סצינת המכות לקראת סוף הפרק היתה גאונית, שבירת מקלות האוכל הסיניים לשניים, כל קטעי האקשן המוגזמים עם שפע הקריצות לכיוון "נמר דרקון" וכדו'... בקיצור, פרק מעולה. דווקא לטעמי פרקים מהסוג הזה מהווים שבירת מתח מצויינת מהעלילה העונתית. בגדול באמת עדיין אין עלילה מרגשת לעונה הזו, אבל אני לא חושב שלינדזי הוא דמות כ"כ מעניינת ששווה להתענות בשבילה. בסוף נדע מה התפקיד שלו בכוח, גם זה עוד יגיע...

spidey 82

New member
אכן, ג'וס במיטבו.

רק שהוא לא כתב או ביים את הפרק... (אגב, הפרק הבא הוא בבימוי דייויד בוריאנז)

פרק קורע ביותר.

אני פשוט אוהב את הפרק הזה. וגם בפעם השלישית הוא קורע אותי מצחוק. ואני חושב שבאמת מגיע לדמות של הרמוני פרק אחד לפחות בוורס (היא איתנו מההתחלה). פרק פשוט קורע ומשחק מצויין של מרסדס. יש כל כך הרבה קטעים קורעים בפרק. מהפתיחה עם "הקליפ" שהיה קורע ביותר ("אם לא תהרגו לא נהרוג אותכם"). הסצנה של הרמוני מתכוננת בבוקר (הקטע עם הצחצוח שיניים והרמת השידה בשביל הנעל) השיחות של אנג'ל והשדים (בקטע עם השיחה בטלפון, אני צחקתי כל כך הרבה), השיחות איתם היו פשוט הזויות וההבעות של אנג'ל קרעו אותי מצחוק. הקטע עם הגמל. השיחה של פרד והרמוני. כל הקטעים עם הארון. תכנון הבריחה למקסיקו "או" קנקון ושינוי לשם הבדוי "הרמוניטה". עד לסצנת הקרב עם "סמבוקה" (חח זה היה גדול), הקטע עם המקלות אכילה היה משעשע ביותר (הזכיר לי את הסצנת "קרב" עם זאנדר בעונה ה4 בבאפי). אהבתי את הקטע שהרמוני בוכה ואומרת שהכל קשה לה יותר כי לה אין נשמה. והסוף היה משעשע, השיחה המשעשעת עם ספייק ושלמישהו "באמת" היה איכפת מהרמוני. אני מאוד אהבתי את הפרק.

Rose131

New member
זה היה פרק יפה..../images/Emo29.gif

אני ריחמתי על הרמיוני, שבדרכלל רואים רק את החזות השמחה שלה, שתמיד שמחה ועוזרת ועכשיו התמקדו בצד היותר בודד שלה, שבעצם אין לה חברים בעבודה, היא רק כל הזמן מתאמצת בשביל אנג'ל שלא שם עליה כלכך ולא מודה לה, ובכלל, הציגו אותה כדמות די אומללה לדעתי... הפרסומת בהתחלה השאירה אותי במין כזה.."WTF?" היה די מוזר לראות את זה.. הזכיר לי מאוד את הקטע בעונה הראשונה(או השנייה?) שקורדי ניסתה לעשות פירסומת עם דויל ואנג'ל, שגם אז נפתח הפרק בפרסומת...

פרק כל כך חמוד...

עכשיו, *זה* פרק ששווה שישבור את המתח, כמו שמישהו פה אמר, זה אחד מהפרקים שמתאימים בדיוק, אבל בדיוק, למטרה הזו. רק חבל שהיו כל כך הרבה פרקים סתמיים לפני הסוף המותח של שבוע שעבר, ככה שעכשיו הפרק הזה נראה סתם כי היו לנו כל כך הרבה פרקים לא מותחים ועכשיו עוד אחד? אני מסכימה בערך עם המחשבה הזו, ומבינה את זה, אבל זה באמת פרק טוב. וחמוד ביותר. הרמוני הייתה ענקית לגמרי, וגם הסוף עם ספייק, שהיא מתחילה לדבר עםל באפי אבל זה בעצם עליה.. ריחמתי עליה ממש. הגמל היה ענק, הסרטון בהתחלה היה תמוה ביותר, אבל משעשע.. והיו אחלה ציטוטים בפרק הזה ולא היו קטעים אדיוטיים כמו שהפרקים האחרונים נתנו כל כך הרבה. בקיצור, נהניתי מאוד. מיה.

spidey 82

New member
לרוב התקצירים שמופיעים בפס המידע

בכבלים גרועים, אבל הפעם זה שפירסמת היה הרבה יותר גרוע. לפחות שם לא חשפו שזה היה המתווך. בכל אופן... פרק משעשע שמרחיב מעט על הרמיוני, דמות שאני לא מחבב כלל, אבל בכל זאת נהנתי ממנו.

g a g a

New member
כפי שציינתי לפני מספר הודעות,

לקחתי את התקציר מהאתר של הסיכומים. לא טוב? אל תקראו. כן טוב? תפרגנו. sheesh....

nick at noon

New member
לא מהגדולים של העונה אבל מעולה

יש דימיון בפרק הזה לפרק זיפו בעונה 3 של באפי ששם רואים הכל מנקודת מבטו של זאנדר. אבל כאן זה יותר מוזר כי הרמוני היא דמות הרבה יותר שולית. הדבר הממש חשוב בפרק לדעתי זה שבעצם מקבלים הרגשה מה בעצם קורה בחברה הזאת. הרי זה כאילו מנותק מהמציאות שהחבורה מנהלת את W&H. בפרק הזה החל מההתחלה הקורעת מבינים מה קורה שם, איך מרגישים כל האנשים שעובדים שם ואיך הכל מתנהל.

Aspen

New member
לתשומת לב כל מי שהגיב

לגביי הפרק, כולם פחות או יותר: לא קוראים לה רמיוני, אלא הרמוני, אין שום קשר להארי פוטר! זהו, הייתי צריכה להוציא את זה.

City Of Angel

New member
טוב! ../images/Emo45.gif

זה בעיקרון מה שיש לי להגיד על הפרק. מצחיק, יפה ובאמת מזכיר קצת את הזיפו (אבל לא גאוני כמוהו..) רק שכאן זאת דמות ממש משנית ולא חשובה. ממש, אבל ממש אהבתי את "ההסבר" בפתיחה! אם אחד הדברים שהשותפים הבכירים רצו כשנתנו לאנג'ל את הניהול זה להוציא מחדש את הצד האפל שלא ולהוריד את הרחמים וה-second chance שהוא כל-כך דוגל בהם, אז הם ממש הצליחו - לא רק שמדיניות "האפס סובלנות" שלו קצת מוגזמת, מאז עונה 2 לא ראינו אותו ככה קשוח בטוח בעצמו. והכי נורא שאף אחד לא שם לב לזה. והרמוני? דמות גדולה.. החוסר תאקט, האנוכיות והצורך שלה לדחוף את האף לכל דבר כל-כך מזכירים את קורדיליה הישנה (מתגעגעים..) ובכלל זאת דמות חמודה. אבל מוזרה, ממש מוזרה. זה רק אני, או שזה פשוט לא מסתדר שלערפד יש אופי שהוא "לא אוהב" להרוג? שהוא גר, חי ומבלה בקרב בני-אדם (בלי נשמה או צ'יפ) מבלי שיש לו צורך לנשוך אותם?? שהוא אפילו לא חושף פרצוף ערפדי כשהוא שותה דם? קצת מצחיק כל העניין הזה..
הקטע שהרמוני עילפה ודחפה לארון אחד-אחד את דני (הבודק דם), לורן ופרד! ענק!! (סתם לב שאנשים פשוט אוהבים לעלף את לורן?..)
לא הבנתי משהו - הבודק דם אנושי הזה היה אמור לבדוק את לורן? את לורן??! קצת מעצבן לחכות כשלא ברור לנו עדיין מה העניין עם לינדזי, אבל נתאפק עוד שבוע...

למעלה