Angel - 5X08 - Destiny

Bruce Wayne

New member
לפי Fool for Love

הוא אימץ את השם ואת המבטא הקוקני ב1880. קצת אחרי שהוא הפך לערפד.

nick at noon

New member
לא דווקא סותר

לגבי השם. זה הגיוני שאנשים התחילו לקרוא לו ככה בגלל הקטע עם היתדות (תרגום מתאים יותר) רכבת, הוא אהב את זה ואימץ את זה לעצמו. העניין עם הקבורה באמת מוזר. אולי דרוסילה קברה אתו בעצמה במקום פרטי כמו שהיא עשתה עם דרלה בעונה 2 של אנג'ל. פרק מעולה. אני לא מאמין שמישהו חשב שהם עוד יחזירו את לינדזי, אני יודע שאני הייתי בהלם בפעם הראשונה. הקטע הזכור לי ביותר זה דווקא לא הקרב אלא איך שספייק נתקע בדלת.

Taladora

New member
שאלה טובה

יש לי ניחוש. ראינו בעונה שדרוסילה ודרלה חזרו שדרוסילה קברה את דרלה לפני שהיא התערפדה, אז אולי זה מה שהיא עשתה גם לספייק. אבל אולי אני לא זוכרת נכון? לא יודעת. מוקדם מדי בבוקר.

Bruce Wayne

New member
די סביר שדרוסילה קברה את ספייק

היא באמת קברה את דרלה בReunion, ואנג'ל אמר שהיא "מסורתית".

City Of Angel

New member
זה לא שלא היה מושג שהוא מת

ב"שקרים שהוררי סיפרו לי" אמא שלו אומרת שהיא לא שמעה ממנו כמה ימים, שבהם מסתבר שדרוסילה עירפדה אותו. סביר להניח שהיא גם קברה אותו, אחרי הכל היא מסורתית... אבל מה שכן יש הרבה סתירות בקשר לחיים של ספייק, תנסו אתם להבין פעם בן כמה הוא "בכל פרק נותנים מספר אחר)

לגוטל

New member
אכן פרק מצויין

זה אומר שעכשיו כפי שהם עשו בעבר, הפרקים יהיו קשורים אחד לשני מבחינת עלילה בזמן הקרוב. למרות שאני גם נהנתי מהפרקים הראשונים של העונה שכל אחד עמד בפני עצמו. לא כל הזמן צריך איום אדיר על קיומו של העולם...

אני מסכימה עם מה שכתבת,

שלא תצריך איום מתמיד גם אם זו סדרה על הערפד הטוב והאציל בעולם, לכן אהבתי את הפרק עם נינה- את הזאה, שהיה הפרק ה-3 בעונה. אבל הם פשוט עשו מהפרקים שהיו יכולים להיות ממש נחמדים ואולי אף טובים, בדיחה אחת גדולה. בחייכם, הפרק עם המסיבה? חצי ממנו לא ראוי להיקרא אנג'ל, לדעתי. הם מערבבים חומר שיכול להוות פרק טוב מאוד עם שטויות ודברים סתמיים וטפשיים מאין כמוהם. ככה שאני חושבת שהפרקים עד עכשיו יכלו להיות טובים, אבל נראה לי שליוצרים פשוט לא היה מה לעשות אז הם מילאו אותם בשטויות, בתקווה שנמשיך לראות את זה "כי זה אנג'ל", מה שעבד- אני מודה, אבל התאכזבתי. מיה.

rds15

New member
זה לא שליוצרים לא היה מה לעשות

אבל הם הרגישו - ודי בצדק, אם תשאלי אותי - שאחרי העונה הקודמת, שבה אם מישהו פספס פרק אחד הוא הפסיד את כל העונה, הם צריכים לעשות עונה עם קצת פרקים שעומדים בפני עצמם, וזה מה שהיה ב7 פרקים עד עכשיו. חלקם היו טובים יותר[הפרק הראשון, הפרק השביעי], חלקם פחות[פרקים 3,5], וחלקם ממש גרועים[פרק 6], אבל לא ממש נורא אם פספסת אחד מהם.

O r a c l e

New member
אישית לדעתי

עונה המשכית כזאת היא יותר טובה... אני פספסתי את פרק 418- עם הגעתה של ג'סמין ובאמת היה טיפה בעייתי להשלים... אבל זה שווה את זה ביותר. אני תמיד תומך בעלילה המשכית כזאת... כי בסה"כ את עונה 4 של אנג'ל צריך לראות ברצף...

למעלה