Angel - 5X08 - Destiny

g a g a

New member
../images/Emo41.gifAngel - 5X08 - Destiny../images/Emo41.gif

ציטוטים:
Drusilla: (to Angelus) Look what I made. It's called Willy. Spike: William. (Edit) Angel: (Angel on phone) You took my Viper. Spike: My Viper now, mate. Possession's nine-tenths. Oughta know that, runnin' a law firm and such. (Edit) Angelus: I like this one. We're gonna be the best of friends. (flashes forward in time to present day) Angel: (angrily) Spike, get the hell away from me. (Edit) Spike: Drusilla may have sired me but you (Angel) made me a monster. (Edit) (Spike grabs Harmony and kisses her) Harmony: Get off! Spike: That's the idea. (Edit) Gunn: I just went to the white room to see what the big cat had to say. Angel: And? Gunn: Cat's gone. Eve: Gone? Gunn: The white room, too. Elevator just opened up into a howling abyss. You ever heard a howling abyss? Terrible sound. (Edit) Angel: Trust me, I read the prophecy! (Cut to Sirk's office) Sirk: You didn't read the prophecy. Angel: I didn't? (Edit) Eve: (About prophecy) So there's a cup. Spike: Perpetual torment? Just know that's gonna taste very good. (Edit) Spike: Take a long look, hero. I'm nothing like you! Angel: No. You're less. That's why Buffy never really loved you, because you weren't me. Spike: Guess that means she was thinking about you...all those times I was puttin' it to her. (Edit) Angel: Is that what you think you are, a hero? Spike: Saved the world, didn't I? Angel: Once. Talk to me after you've done it a couple more times. (Edit) William (Spike): It's like she's still got a bit of a child in her. Angelus: Perhaps two or three by now. (Edit) Eve: This town might not be big enough for the both of you. Spike: Well, screw this town, then. Screw this devil's funhouse, Angel, and screw you for good measure. I think I'll take the new flesh and bones across the pond back to Europe. (Edit) Spike: (Drinks from Cup of Eternal Torment) It's Mountain Dew. (Edit) Gunn: (to Eve) Don't be fingering the robots. (Edit) Spike: Look at you, thinking you're the big saviour fighting for truth, justice, and soccer moms. But you still can't lay flesh on a cross without smelling like bacon, can you? Angel: Like you're any different. Spike: Well, that's just it. I am, and you know it. You had a soul forced on you, as a curse, make you suffer for all the horrible things you'd done. But me, I fought for my soul. Went through the demon trials. Almost did me in a dozen times over, but I kept fighting 'cause I knew it was the right thing to do. It's my destiny. Angel: Really? Heard it was just to into a girl's pants. (Edit) Spike: At least give me Wesley's office, I mean, since he's gone. Angel: He's not gone. He's on a leave of absence. Spike: Yeah, right. Boo-hoo. Thought he killed his bloody father. Try staking your mother when she's coming on to you! Harmony: Well, that explains a lot. (Edit) Angelus: You know Darla, Master's pet. (Edit)​
סיכום הפרק על פי ערוץ 3: גורל. ספייק הופך להיות גשמי, ומשיש כעת בעולם שני ערפדים אלופים עם נשמה, מתערערת בהירות נבואת השנשו; ספייק ואנג'ל מנסים לגלות מי מביניהם הוא הערפד המוזכר בנבואה, כדי להשיב את האיזון הקוסמי לכנו.
הסיכום הארוך לפרק: פה.
תמונות מהפרק: כאן.

Loves Bitch

New member
לינדסי |מזילריר|

וכמובן חעחע ספייק קרע את אנג'ל
פרק מעולה, בין האהובים עליי בעונה הזאת

rds15

New member
הפרק הכי טוב שהיה עד עכשיו.

קודם כל - פלשבאקים, דבר מבורך תמיד. במיוחד שיש את דרוסילה
. התגעגעתי לטירוף שלה. ואנג'לוס. גאונות לשמה. הקרב של אנג'ל וספייק היה אחד הקרבים היותר חזקים והיותר קשים בכל הוורס. גם כשראיתי את הפרק בפעם הראשונה חשבתי שאנג'ל ינצח בקלות כלשהי, מה שהתגלה כטעות, עם סוף מפתיע-משהו לקרב הזה. והסוף... הסוף, פשוט ענק. באופן צפוי עד מאוד איב רעה, והיא עובדת עם לא אחר מאשר לינדזי. יהיה שמח בפרקים הבאים.

dudi gun

New member
פששש

באמת ההוא בסוף נראה ממש מוכר, אבל לא תיארתי לעצמי שזה לינדסי(אולי בגלל הקעקועים?!). איזו הפתעה! מישהו שם לב אם היד שלו הייתה בסדר בסוף הפרק? או שמלאכותית כמו בפעם האחרונה שראו את לינדסי(אם אני זוכר נכון).

rds15

New member
עו"ד לשעבר של W&H

בסוף עונה 1 אנג'ל כרת לו את היד, ובמהלך העונה השנייה הוא התאהב בדרלה, עד שהיא עזבה אותו, דבר שבו הוא מאשים את אנג'ל. באמצע העונה השנייה W&H השתילו לו יד חדשה, להחליף את היד שאנג'ל כרת לו, שהתגלתה כמרושעת. באותו הפרק הוא עוזב את לוס אנג'לס, כשאנג'ל מדביק לו על האוטו שלט של cops sucks, ומאז לא שמעו ממנו, עד סוף הפרק הזה.

rds15

New member
בפעם האחרונה שראו אותו

היד שלו לא היתה מלאכותית. W&H השתילו לו יד אנושית, שהתגלתה כמרושעת.

dudi gun

New member
צודק צודק צודק

איך שכחתי מהשבירה של היד שלו ע"י אנג'ל... הוא בטח מחפש עכשיו נקמה באנג'ל אחרי השלט של ה"cops sucks" שאנג'ל הדביק לו על המכונית
.

dudi gun

New member
פרק ממש טוב

איזה קרבות טובים היו בין אנג'ל לספייק, ממש מגניב! גם סוף סוף מקבלים פרטים על איך אנג'ל הכיר את ספייק בהתחלה... אני זוכר שהעונה השנייה הייתה מלאה בקטעים כאלה שהראו את אנג'ל מהעבר. הייתי בטוח שיהיה עוד פרק עם הסייבורים, זה דרש המשך הפרק של לפני שבוע. אבל מתחיל ממש להיות מעניין סוף סוף, נראה לי שהפרקים מתחילים להיות יותר קשורים אחד בשני מעכשיו. כמו שאני אוהב.

פרק מצויין. מהטובים בעונה הזו.

פרק חזק, עם מספר סצנות שכולם חיכו לה, ועם הרבה קטעים קורעים מצחוק. אבל ווסלי היה חסר. ההתחלה הייתה מצויינת. אני מת על הפלשבקים האלו. תמיד כיף לראות שוב את דרוסילה, ולשמוע את אנג'לוס עם מבטא אירי. סוף סוף רואים מה מקור היחסים בין ספייק לאנג'לוס. היה משעשע שבו ספייק סיפר על אמא שלו, זה היה קורע. חייב לציין שאהבתי את המוטיב של הכוס, היה יפה שבעצם כשספייק חוזר להיות גשמי, הוא מיד לוקח את הספל מאנג'ל ובעצם מסמל את מה שקורה בפרק הזה. היה גם משעשע שהוא חיבק את גאן. הרמוני וספייק תמיד משעשעים. הקטע של אנג'לוס וספייק בכרכרה היה קורע! דרוסילה והילדים (שאנג'לוס אמר שכנראה יש כבר כמה בתוכה), כל הסיפור עם פצפוץ הראש של הכומר. תמיד משעשע לראות את הקטעים המעוותים, הזויים ומטורפים האלו. אהבתי שספייק אמר שהוא חוזר לאירופה (כמו שאנג'ל אמר בזמנו, שהוא ירוץ ישר לבאפי). עוד סימן קטן למה ספייק לא איש הנבואה. היה גדול שסירק ירד על הגנג שוב ושוב. אני אוהב את הדמויות האלו שתמיד יורדות על אנג'ל והשאר. היה מצחיק שספייק נעלם. והשיחה בפלאפון עם אנג'ל הייתה פשוט קורעת, היה גדול שספייק עשה רעשים "וכאילו" מתנתק. הקטע עם גאן ואיב במשרד שלו, וכשברקע בא מישהו עם מטף ואז השומר קופץ עליו, היה מצחיק ביותר. הזכיר לי משום מה, את הקטע ב"HIM" בעונה ה7 של באפי, כשבאפי באה לירות טיל על המשרד של ווד וספייק קופץ ועוצר אותה. כל סצנות הקרב בין ספייק לאנג'ל היו פשוט מצוינות, מלאות דם (באמת מהקשות בסדרה). רק לי נראה הקטע שאנג'ל "עושה" את דרוסילה היה מהיותר בוטים בסדרה? בכל מקרה, מקור הסכסוך בין ספייק לאנג'ל מוצג לנו כאן (זה תמיד היה ברור, אבל הפעם רואים). הסצנה שגאן חונק את איב הייתה חזקה, משחק טוב של אוגוסט. אהבתי בפלשבק שספייק רב עם אנג'לוס, אנג'לוס מושיב אותו ואז מזיז את הגופה של האישה באדישות, קטע קורע. אהבתי שספייק הוא זה "שניצח" בקרב, היה גדול שבכוס היה רק מיץ. מה שיותר מעניין אלו הן הסיבות שספייק שותה מזה, וזה שוב מוכיח לנו למה ספייק הוא לא איש הנבואה. הוא עושה את מהסיבות הלא נכונות. היה משעשע שאנג'ל חזר ואמר לפרד שהוא נפל במדרגות (התירוץ הנדוש), אבל בתכלס הוא לא שיקר. שוב אנג'ל לחלוטין מפקפק ביעוד שלו (אני אוהב את ההתעסקות בנושא בעונה הזו), גאן מנסה להבין או לעודד אבל לא מצליח. והסוף! סוף מצויין. להחזיר את לינדזי אחרי 2 עונות וחצי זה פשוט גדול.

City Of Angel

New member
אוףף לא ראיתי מההתחלה ../images/Emo46.gif

משום מה זכרתי שזה מתחיל בעשרה לתשע, אז הפסדתי את העשר דקות הראשונות... פרק נחמד, הריב הילדותי של אנג'ל וספייק היה מוגזם ופרקי פלאשבקים זה תמיד טוב, למרות שזה היה די חלש (למה מביאים את דרוסילה רק לפלאשבקים?..) אהבתי את זה שבכוס הזהב היה רק מיץ (תודו שג'וס מפתיע אותכם כל פעם מחדש) ונראה שסוף סוף נגלה מה הקטע של איב. וזה שוב שוב קורה - ספייק נכנס לעלילה, והזמן מסך של שאר הדמויות (ווסלי, גאן, פרד) מצטמצם לאפס. כמו בעונה 7 של באפי!!

g a g a

New member
אוף ../images/Emo10.gif

כ"כ רציתי שגאן יהרוג את איב
איזה בעסה שזה לא קרה
אני מתעבת את הדמות הזאת. ויש לי הרגשה שאני אמשיך לתעב אותה עד הסוף המר/המתוק [לא ראיתי את המשך העונה החמישית עדיין].
הקטעים עם ספייק והרמוני כיפיים
הפלשבאקים פנטסטיים. ודרוסילה... איזה גדולה היא!
הקרב!!! איזה תענוג!
ספייק גשמי! HOORAY

City Of Angel

New member
והשאלה הגדולה היא...... ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

איך לא הפריע ליקום שהיו שני ערפדים עם נשמה בכל משך העונה הקודמת (לא באותה סדרה, אבל עדיין). ולמה את שונאים את איב היא חמודה..

זה בפרק. גאן שואל ואיב מסבירה שפשוט

ספייק עדיין לא היה "Champion", ולאחר שהוא הציל את העולם הוא פשוט מת ואחר כך חזר כרוח. וכאשר שהוא חזר להיות גשמי, הבעיה נוצרה.

g a g a

New member
בעיניי היא ממש מעיקה.

אין לי מושג אם אני שונאת את הדמות או את השחקנית. אבל היא פשוט מעיקה. נו טוף, לפחות גאן חנק אותה כמו שצריך

Loves Bitch

New member
אני סתם שונאת אותה

כי היא שוכבת עם לינדסי
סתם לא XD באמת דמות מעיקה סתם שם כדי לעצבן בערך כמו דון בעונה 6

O r a c l e

New member
איזה פרק ענק!!!

ידעתי שהוא יהיה גדול! ידעתי ידעתי ידעתי!!! במקרה יצא לי לראות שדרוסילה ולינדזי יהיו בפרק הזה, אז זה טיפה הרס לי את ההפעה- אבל עדיין הפרק היה מעולה! כל העונה חיכיתי לפרק כזה! ספייק ואנג'ל סוף סוף במכות רציניות- ועוד ספייק מנצח? שווה ביותר! דרוסילה תמיד מצויינת- אפילו אם היא רק בתמונות מהעבר. האמת שקיוויתי שהיא תופיע בהווה. ממש אהבתי את החלק שאנג'ל ** את דרוסילה וספייק בא.. זה היה כל כך מצחיק! היה ממש נחמד לשמוע את אנג'לוס קורא לספייק וילי. תגידו באיזה שלב ויליאם הפך להיות ספייק? אין שום קשר בין השמות... אני כל כך שונא את איב- השחקנית מדברת כמו ילדה בת 8 והפנים שלה עקומות. הדמות ממש מעצבנת- לפחות היום היה איתה משהו. לרקע קיוויתי שגאן יחנוק אותה. פרד הייתה ממש טובה בפרק, אבל ווסלי היה חסר. ליאור

ProphecyGirl

New member
הסבר קצר

היה פרק כלשהו בבאפי שג'יילס אמר שלספייק <שבתרגום חופשי לעברית שמו הוא מסמר> נקרא ככה בגלל שהוא נהג למסמר את הקורבנות שלו,אבל בפרק אחר <לא בטוחה אם בבאפי אן באנג'ל> ראו שספייק פשוט החליט לעצמו ככה <אולי כי חשב שזה מגניב,וזה די כן...:/> אז הגירסאות די סוטרות. לא פעם ראשונה שזה קורה! אני זוכרת שתחילת עונה 6 של באפי ספייק אמר שהוא נאלץ לטפס את דרכו מעלה מהקבר כשהתערפד,אבל בפרק סהרורי <אם אני לא טועה> ראו שלאמא שלו לא היה מושג בכלל שלא מת,מה שמעלה את השאלה-מי קבר אותו? יש הרבה סטירות בסדרות.תברח איזו גירסא שאתה רוצה. דרך אגב-פרק מעולה.באמת אחד הקרבות הטובים ביותר בוורס.

למעלה