Angel 5X05

talrv

New member
../images/Emo41.gif Angel 5X05 ../images/Emo41.gif

אני אנצל את ההזדמנות להתנצל על הנוכחות הדלה בזמן האחרון ובזמן הקרוב, יש לי סוף סוף קצת לחץ של מבחנים וזימונים, ובנוסף (בעצם הדבר החשוב ביותר) אחותי ילדה לפני כמה ימים בן חמוד ויפה, אז אני עסוקה בחובותי כדודה טריה
מקווה שנהנתם מהפרק. תגובות צרפו לפה. טל.
 

Rose131

New member
מזל טוב!!|בלוג|../images/Emo29.gif

הפרק היה ממש יפה. רק שכמובן שפיספסתי 10 דקות ראשונות
איך זה שאנג'ל לא הפך לרשע? אבל היה ממש מצחיק שהוא כזה נותן הוראות לכולם ואז הוא כזה Ok, you stay here and we're gonna have some more sex וגם כל הקטע של ספייק חיובי
וגאן משתין בכל מקום
 

Rose131

New member
למה לא יוצא בלון?../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif

 
פרק קורע.

צחקתי כל כך הרבה. לורן היה משעשע לכל אורך הפרק (כל הכינויים וצירופי המילים שלו וכו' שוים ספר). העבד של הארכדוכס היה דמות קורעת! משעשע ביותר. היה מצחיק גם לראות את הרמוני רוקדת לבד בצורה פתטית. לראות את פרד ו-ווסלי שיכורים, זה אחד הדברים היותר מצחיקים בסדרה. בכלל פרד שיכורה... גם הקטע שגאן משתין בכל מקום היה קורע ביותר. אנג'ל ואיב והסקס היה קורע. אהבתי את כל הרעיון שהתת מודע של לורן מגשים את עצמו. שוב לראות את ווסלי, מאוכזב ומתוסכל עם פרד היה צורם. והסיום היה חמוד, לורן ממלמל דברי התנצלות מתוך שינה, ואנג'ל פשוט "מרגיע" אותו.
 

ProphecyGirl

New member
חביב מינוס

פרק כל כך מיותר בעונה.... אבל לא מתקרב אפילו לפרק שאחריו...מיותר אפילו יותר <בלי ספויילרים> די מצחיק,אבל מעצבן.לורן לא היה צריך לקבל פרק כל כך סתמי,אם בכלל. איב וספייק היו נקודות האור.
 
../images/Emo191.gifLife of the party../images/Emo125.gif

דבר ראשון- כי לא כתבתי את זה בכותרת- מזל טוב, טל! המון המון בהצלחה בתפקיד החדש כדודה, מזל טוב לאחותך ולאחיינך הפיצי.. :) טוב, אז בקשר לפרק. פרק סתמי, טפשי בנקודות רבות, אבל משעשע ביותר. זה בעיקרון מסכם את מה שיש לי להגיד עליו, אבל אני אפרט קצת. פרד ו-ווסלי היו כל כך חמודים ביחד, שפרד תחת כישוף היא עדיין לא רואה מה נמצא ממש מול עיניה, שזה הרבה יותר מחבר הכי טוב. ווסלי עדיין מאוהב בה גם תחת הכישוף והוא היה כל כך חמוד בפרק, בעיקר בקטע שהוא שכח ללחוץ על כפתור המעלית, בריקודים ובקטע שהוא הלך עם פרד להסביר שיש כאן משהו מוזר.. גאן היה מעצבן ולמרות שהיה משעשע שהוא השתין בכל מקום, הוא לא זה שעשה את זה משעשע, אלא תגובות האחרים. בעיקר ספייק, לאחר הסרת הכישוף.. ובסוף, חוזרים לשגרה. פרד עדיין לא רואה את ווסלי כמשהו שיכול להיות יותר מחבר טוב, היא עדיין קרובה לנוקס והם עדיין צוחקים ביחד, כמו תמיד. אנג'ל עדיין לא יודע איך הוא מסתדר, הוא עונה זאת לווסלי בסוף ממש כשם שענה לאיב בהתחלה. ובסוף, מחזירים ללורן את השינה(וגם מגלים שאפשר להסיר שעמום.. הממ, שימושי) והוא ישן וממלמל תוך כדי שינה. זה קשה להיות המארח של המסיבה. Stop trying to be. כך זה נגמר לו. אז לא, זה לא היה פרק מעולה, לא נפלא ואפילו לא טוב במיוחד. הוא היה טפשי מאוד בחלקים אחדים, סתמי לחלוטין באחרים, אבל הוא היה משעשע. אבל אני רוצה קצת דברים רציניים, קצת אקשן. מאז תחילת העונה לא קרה משהו חשוב שהוארך מעבר למסגרת ה-43 דקות של כל פרק, והגיע כבר הזמן שזה יקרה, לא? מיה.
 

Rose131

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

אני לא אוהבת את ג'סמין. יש לה שפתיים גדולות מדי.. מה עם קורדי וקונור בכלל? הם הולכים לחזור? גרר הג'סמין הזאת..
 

g a g a

New member
../images/Emo65.gif Party אינדיד ../images/Emo65.gif

איזה כיף לך, טל! איחוליי! המון מזל טוב
שיהיה בשעה טובה
ובנוגע לפרק:
אני היחידה שמתעבת את איב? אבל ממש!
פרק די סתמי למען האמת.
ספייק ולורן היו פשוט
...
...
...
הסצנה באחוזה של השד הכונף המקורנן ההוא עם אנג'ל ולורן היתה טובה
זהו. מקווה להמשך עונה מהנה...
 
פרק נחמד ביותר

זה רק אני או שהוא הזכיר קצת את something blue? לראות את פרד שיכורה היה ממש מצחיק "you walk alone! you walk alone!"
 

kittycatbone

New member
חח הוי הקטע שהיא אמרה

את זה היה גאוני
באמת מזכיר את משהו כחול
הממ, ואת האמת.. ש.... אני לא כל כך אהבתי את הפרק
יש בו מן משהו מיותר שכזה... והוא אפילו מעצבן אותי קצת... למרות שיש שם קטעים ממש גאוניים, הוא די מעצבן אותי הפרק הזה..
 
למעלה