Angel 5x04

talrv

New member
../images/Emo41.gif Angel 5x04 ../images/Emo41.gif

הפרק השבועי. מה אתם חושבים? טל.

פרק מצויין! ממש אהבתי.

קריפי (כמו שאנחנו כבר מכירים..), ועם קטעים משעשעים ביותר. היה גדול שפרד העמידה פנים שספייק הפחיד אותה בהתחלה. אני חייב לציין שהאיש שחתך לעצמו את האצבעות היה קריפי וגדול. הסצנה שבה אנג'ל וספייק משוחחים על הספה הייתה ענקית! מהטובות בין השניים. היה גדול שאנג'ל אמר שהוא אהב את השירים של ספייק, וספייק אמר לו שהוא אוהב בארי מנילו אז.. אהבתי מאוד, שכל הקטעים שבהם ספייק מובל על ידי הרוחות, ובעצם כל "חוקי" סרטי האימה צריכים לפעול בקטעים האלו. ספייק מודע לזה ואומר את זה, ובכל זאת משתף פעולה (כמו לעקוב אחרי האורות המהבהבים והקטע עם המעלית). היה גדול שפרד כתבה על החלון כי נגמר המקום על הלוח, והגנג חשבו שהיא שוב משתגעת. היה משעשע שווסלי התחיל לספר את האגדה על הר הגעש, וגאן קטע אותו באמצע. הקטע עם הנמר היה מצויין. נקרעתי לגמרי שאנג'ל אמר שהם באו לקחת "שערות שפם" (באנגלית זה נשמע הרבה יותר קורע). כל הסיפור של פביין והעינויים היה מצויין. אהבתי את השיחה של פרד וספייק לקראת הסוף. היא הייתה חמודה. והקטע של פביין הקשור בסוף היה מעולה! קלסטרופובי לחלוטין.

Rose131

New member
היה פרק טוב^^../images/Emo29.gif

ספייק ממש חמוד^^ אבל לא הבנתי כמה דברים כרגיל^^ יש את השוחט הזה. שכדי לעשות את האדמה שעליה יש את וולפראם אנד הארט הרגו אותו ואז הוא נשאר כרוח במקום והיה צריך ללכת לגיהנום אבל הוא לא רוצה אז הוא שולח לשם רוחות אחרות במקום? וספייק בסופו של דבר גם ילך לגיהנום? אוף=\\ ומי כל האנשים שהיו שם בדברים שספייק ראה? זה היה עוד אנשים שהוא הכניס לגיהנום? ומה הקשר לאצבעות? גרר אי מרגישה טיפשה..
אנג'ל רשע. קונור עשה לו את אותו הדבר. כלא אותו לחיי נצח של לא לעשות כלום ועכשיו הוא עושה את זה למישהו אחר? איזה מרושע. והשוחט הזה לא ימות בסוף מרעב?

g a g a

New member
מנסה לענות :)

השוחט הזה "עבד" על גיהנום. הוא לא הולך לגיהנום כבר יתר ממאה שנה (אאל"ט) אז במקום, הוא שולח לשם רוחות אחרות וניזון מהן בדרך. לפי מה שהבנתי, גם ספייק וגם אנג'ל ילכו לגיהנום בסופו של דבר, למרות מעשיהם הטובים, שזה ממש SUCKS
אולי לא הבנתי נכון, אבל זה בדיוק מה שאנג'ל אמר לספייק - שלא משנה כל הטוב שהם עשו, רק הרע נחשב. האנשים שספייק ראה הם הרוחות של האנשים שהשוחט ביצע עליהם ניסויים אני חושבת. ואם אני טועה - אז סורי
ועכשיו השוחט כלוא לו. מה שאני לא הבנתי - איך הוא יישאק בחיים? הם עשו איזה משהו מיוחד? הוא לא ירעב? לא ימות מצמא? מה זה הדברים הקטנים האלה שהם חיברו לו לראש?

ProphecyGirl

New member
והרי התשובות!

זה בדיוק מה שקרה.הוא לא מוכן ללכת לגיהנום,אז הוא שולח לכם את כל מי שהוא רק יכול כדי לא ללכת בעצמו. אנג'ל אמר שהוא וספייק ילכו לגיהנום,אבל אני לא חושבת שבאמת כל הטוב שהם עושים לא יחשב.הרי אם זה היה ככה,נבואת השאן שו לא הייתה ניכתבת ואנג'ל לא היה מקבל את התגמול הנכסף. כל האנשים האלה שספייק ראה אם רוחות של אנשים שמתו בוולפרום אנד הארט... הם חלק מהאנשים שהריפר שלח במקומו לגיהנום. השוחט לא יכול למות...הוא כבר....מת.פשוט הוא לא עבר לגיהנום,אז הוא נשאר כלוא כרוח בוולפרום אנד הארט,ורק מה שפרד עשתה הפך אותו לגשמי. בכל אופן,הוא מת....הגוף שלו מת. ולשוחט זה מגיע......לאנג'ל זה לא :/

Rose131

New member
תודה^^...../images/Emo29.gif

אבל אנג'ל צריך להבין מה זה אחרי 3 חודשים של שהייה במצב הזה(דר"כ היה הביום בשתיים וחצי בערוץ שלוש את הפרק שקונור זורק אותו לים^^) אז הוא צריך לא לעשות את זה. אוף. הוא רשע.

g a g a

New member
Queer as folk meet The Dawn Of The

Dead
היה פרק מאוד QAF לא?
כל השיחות נפש של ספייק ואנג'ל... ספייק ערום והשוחט מעליו... אולי אני מדמיינת. אבל היה אחלה! אגב, מה נסגר עם ספייק? הוא מאוהב בפרד? הוא לא אמור להיות עדיין מאוהב בבאפי? או שאני clueless לחלוטין?
סיכום ארוך לפרק
תמונות מהפרק

balbalina

New member
ככה זה שהדמויות עוברות סדרה...

אז הן פתאום אוהבות דמויות שנמצאות בקרבתן (בסדרה שלהן) כמו אנג'ל שהתאהב בקורדיליה..(עוד לא נרגעתי מזה)

לגוטל

New member
אחלה פרק

יותר טוב מהקודם... זה דבר אחד בטוח אני חולה על השיחות של אנג'ל וספייק, צמד חמד ועדיין לא מובן הקשר של גאן והפנתר

aderettz

New member
גם אני חושבת שזה פרק מצויין

במיוחד הקטעים של אנג'ל וספייק, וההקשרים ההסטורים של ווילאם דה בלודי (שמתם לב לתרגום המחריד? נראה לי שהם תרגמו את זה לאיום?!) וזה שספייק קרא לאנג'ל ליאם... אני לא חושבת שעוד משהו בסדרה קרה לאנג'ל ככה לא בפלאשבק (תקנו אותי אם אני טועה.) אני פשוט משאורת כשיש תרגום, השיחות בפרק הזה היו כ"כ שנונות שחבל להפסיד אותם בגלל פספוסים של שפה. בקיצור םרק מעולה, ממש אהבתי :)

O r a c l e

New member
סוף סוף פרק טוב בעונה 5!!!

לא מוקדם מספיק.... למרות שהפרק נראה די כמו filler יותר מאשר סיפור עלילתי אהבתי אותו מאוד! הרעיון שספייק יקבל עלילה היה לא רע בכלל.. בתור מישהו שלא ראה באפי היה נחמד לראות אותו קצת יותר. נורא חסר לי בפרק האחידות של הקבוצה... הפרק התמקד במיוחד בספייק ופרד- אנג'ל, ווסלי וגאן די נדחקו הצידה. ואני שונא את התדמית החדשה של גאן- כל הקטע הזה של העורך דין ממש מיותר לדעתי. החלק שהכי התלהבתי ממנו בפרק היה הריפר- בעיקר בגלל שאותו שחקן (הזכור לי כסיימון מ-just shoot me) שיחק משפר פעמים במכושפות את מלאך המוות (aka the GRIM REAPER). הוא היה מצויין- מאוד מפחיד ומגעיל כאחד- ליהוק טוב. הדבר היחיד שממש מפריע לי זה חוסר ההמשכיות... חסרה עלילה מרכזית כמו בעונה 4... אני שוב מקווה שעונה 5 תמשיך בכיוון טוב יותר (או במקרה של הפרק הזה- באותו כיוון). ליאור

MoGanC

New member
תמשיך לקוות,זה לא יקרה!

גועל נפש של עונה >< *מוציא קיטור* *נרגע* *נעלם לצללים*

rds15

New member
אני מאוד לא מסכים עם זה.

העונה התחילה בפרקים חסרי המשכיות, כאלה שהעלילה שלהם מתחילה ונגמרת ב45 דקות, אבל בהמשך היא מאוד משתפרת.

למעלה