Angel 4x20 - Sacrifice

SoulfulSpike

New member
קשר נוסף בין הסדרות בפרק הזה

הוא שמוזכרות המילים devour ו- devourer (כמו ה- from beneath you it devours בבאפי) לכן בצפייה הראשונה אפשר לחשוב שיש איכשהו קשר בין מה שקורה בסאנידייל למה שקורה בלוס אנג'לס.

MoGanC

New member
יש כל מניי הסברים

ההסבר המקובל זה שהיא בעצם היתה הרוע הראשון מ"באפי" בא לעצור את האוטופיה (כולם שמחים,אין רשע,רשע ראשון נעלם...). מה שאני חושב שזה סתם ניסיון זול להחזיר את ג'ולי בנז לעוד כמה רגעים בלי לרצות להסביר יותר מדיי. קטע גרוע לגמריי,לדעתי.

Shai10dk

New member
לא חשבתי על זה..

באמת יכול להיות קצת קרוסאובר...... כאילו איך אחרת דרלה יכלה להופיע פתאום =S

Marsha Figg

New member
הסחה...

אבל אין משהו מאוד אירוני בזה שג'סמין, שדוגלת בטוב לבני אדם, מזיקה להם כל כך, בשביל להסיח דעת?

MoGanC

New member
אני לא יודע

כלומר,זה שג'זמין מסבירה שהיא טובה וכל זה... אף אחד (זאת אומרת,מאיתנו,הצופים) לא חושב ש....אולי היא משקרת?

Marsha Figg

New member
../images/Emo58.gif עונה 4

גם אני חשבתי ככה כשראיתי את זה בפעם הראשונה, אבל בסוף מבינים שהיא התכוונה לזה באמת, שהיא רק רצתה לעזור לבני האדם והיא התכוונה לזה...

Rose131

New member
נייס..../images/Emo79.gif

הכי אהבתי את הסוף.. מאוד.. מזוכיסטי? נממ... וואו.

OMRICH

New member
לדעתי זה היה קונפליקט בראש של קונור

זה שיחה באש של קונור למרות שלא הכיר את אמו או שזה התאוריה של הרוע הראשון..... אבל מי יודע מה עובר בראש של התסריטאים האלה...

Angelos6

New member
למישהו יש תקציר טוב לא ראיתי את

הפרק למרות שאני מכור רצח לסדרה הייתי אצל דודים שלי בחופש . . . מישהו ?

talrv

New member
הוספתי בטאגליינס

ובקישורים המומלצים (קישור ישיר לשם, כיוון שהאתר עצמו כבר מקושר), מקווה שיפחית את השאלות. טל.

g a g a

New member
במידה שזה לא יפחית את כמות השאלות

אני אשתדל מאוד מאוד באופן קבוע לפרסם את סיכום הפרק השבועי מייד לאחר ההודעה של Captain Peroxide או Real Fetish
ותודה על הטיגלון

MoGanC

New member
ראיתי את הפרק עם אודיו קומנטרי

ונראה שלאף אחד אין באמת הסבר למה שדרלה היתה... זה סתם היה plot device... כדי לגרום לנו להתלהב או מה לא...

לגוטל

New member
פרק טוב

שמעלה הרבה תהיות לגבי מה הולך לקרות ומי זו הג'סמין הזו...

למעלה