../images/Emo41.gifמבפנים החוצה ../images/Emo129.gif
פרק שמחזיר אותנו אחורה-אחורה אל עונות 2-3 ומעלה פתאום אירועים שעד עכשיו נראו שוליים. סצינת הפתיחה כבר הייתה לא הכי הגיונית, כי אם כל הכבוד לקונור ממתי הוא לבדו מנצח את כל החבורה+אקדחים? גם זה שמכל האינספור רמזים מתחת לאף אנג'ל עלה על קורדילה ממשהו כל-כך לא קשור נראה קצת לא רציני. ואז החבורה פתאום נזכרת בדבר השימושי הזה שנקרא PTB, ואנג'ל משתמש במפתח והטבעת שהוא גנב ב-Thet Vision Thing (נוסטלגיה) כדי להגיע הכי קרוב שאפשר אליהם. אף פעם לא חיבבתי את סקיפ, אבל עכשיו הוא מתגלה לנו כרשע לא קטן. בשנייה אחרי שהוא אמר שאף אחד עוד לא חזר מגן-עדן חשבתי בראש "באפי כן" ואז הוא ענה לי.. הקרב האחרון שלהם ב-3x02 באמת נראה קל מדי, אבל מסתבר שמאחורי החזות הנחמדה הזאת יש בריון שאוכל את החיה (ז"ל) לארוחת בוקר. אבל אנג'ל לא כזה טמבל כמו שהוא חשב, הוא תופס אותו וסקיפ מתחיל לדבר. חוקר גדול אנג'ל לא, כי אני אישית לא הצלחתי להבין בשביל מי סקיפ עובד, מה הקטע של ה-PTB בעניין, מה לעזאזל המאסטר הזה מתכוון לעשות ומי מבטיח שכל הבירבורים שלו הם לא שטויות. אני מאוד מקווה שכל עניין המאסטר-פלאיין (תרתי משמע) לא אמיתי כי זה ממש אבל ממש לא מתאים לג'וס - לא רק שאני לא מבין איך מה שקרה לגאן, פרד ולורן קשור לקורדיליה, כי תבינו (ומי שראה "אפקט הפרפר" בטח יבין) כדי שכל זה יהיה מתוכנן מראש צריך לחזור לעונה ראשונה, לסאנידייל, וככה עד לבריאת העולם בערך. לא יכול להיות שכ"כ הרבה עניינים קרו וכ"כ הרבה אפוקליפסות נעצרו רק בשביל השטות הזאת. קונור - מה עוד אפשר להגיד על היצור הזה?? קורדי-מאסטר משחקת בו כמו בבובה ובפעם המי-יודע-כמה ניתנת לו הבחירה בין טוב לרע, והוא שוב טועה. אנג'ל אבא כל-כך טוב שהוא לא שם לב שהבן שלא הרבה יותר מסוכן מקורדיליה. מעניין מי ומה בדיוק הייתה הדרלה הזאת, והסצינה שהוא גורר את הבחורה המסכנה וקורדילה המכייכת עם הסכין נראה כאילו נלקח מסרט אימה ישן. רעידת אדמה מאפשרת לסקיפ לברוח (מישהו מוכן להסביר לי איך המלון הזה עדיין לא התפרק?!), והוא מכסח את החבורה עד שמגיע ווסלי-ניאו בגלגול סלואו מוושן (סצינה מעולה) שולף את האקדחים ופוגע בדיוק בנקודה. אם הלידה של קונור הייתה קצת מוזרה, זאת הייתה פשוט קריפית לגמרי. הג'אסמין הזאת גדלה אפילו יותר מהר מקונור, ואני מקווה רק שהיא לא תקלקל את העלליה כמוהו. ואני לא אוהב את הסופים המצחיקים שיש בעונה הזאת לפרקים הרציניים. זה לא מצחיק