Angel - 4x15 - Orpheus

kittycatbone

New member
בקשר לשמש..

אם אני לא טועה, בקטע שהם חקרו על האלה שגורמים לשמש להיעלם, הסבירו שבהתחלה השמש תיעלם בלוס אנג'לס, ולאט לאט זה ישפיע ויחסום את השמש בכל העולם. לכן השמש הספיקה לחסום רק את לוס אנג'לס ולא עבר מספיק זמן שזה ישפיע עד לסאנידייל ובקיצור שאר העולם
לפחות זאת התיאוריה שלי
אבל מה, שזה מטומטם שלא הראו אפילו טיפה קשר לזה בבאפי, כאילו תארו לעצמכם לא תהיה פתאום שמש עכשיו במציאות רק בלוס אנג'לס- לא היו מדברים על זה קצת בחדשות בצורה שזה היה צץ בכל פינה?

smgfan

New member
תמיד היו סימני שאלה בקשר לעולם

החיצוני ("הרגיל") - בבאפי ואנג'ל. חדשות, משטרה וכו'...

City Of Angel

New member
קונור כן מפלצת

כן עניין השמש קצת מטופש -נאמר שבהתחלה השמש תעלם רק מעל אל.איי אח"כ מעל קליפורניה ובסוף מעל כל העולם. אבל טכנית, ברור שזה לא הגיוני.. וקונור הוא בהחלט סוג של מפלצת, בחינוך שלו וגם מבחינה פיזית. הוא חישמל וכלא את האבא שלו באוקייאנוס, חישמל את פרד והחטיף לגאן, ועכשיו הוא שוב החטיף לגאן וכמעט הרג את אבא שלו.

City Of Angel

New member
ואז הוא חטף לה את השוקר

חישמל אותה, העיף את גאן ונתקע באנג'ל שעמד בדלת. סצינה בלתי נשכחת

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gif

"sit. down." אני כל כך אוהבת את איך שאנג'ל קוטל את קונור שם

פרק כ"כ טוב!../images/Emo168.gif

כריזמה פשוט ענקית. אני כ"כ אוהב אותה רעה, זה מדהים. ~קונור נכנס, וקורדיליה שוברת לו כד על הראש~ "אוי, מצטערת חמודי!". בכלל, אני כ"כ נהנה לראות אותה. ווילו הגיעה! ווילו הגיעה!
וסוף סוף ראינו כמה שהיא ופרד דומות. חיכיתי לזה.
כשקורדיליה אמרה לקונור שהוא הסתכל על פיית', זה היה רגע השיא הקומי מבחינתי. היא גם צרחה את זה כאילו היא באיזה טלנובלה ברזילאית, מה שבכלל היה קורע
.

פרק נפלא.

אבל דמאט, אתם לא יכולים ליצור המון רמזים לכך שכן יש משהו נסתר מהעין בין ווילו ופרד, ואז שווילו תגיד "אני יוצאת עם מישהי". זה לא עובד ככה. (וואי, ווילו ופרד היה יכול להיות נהדר.;; )

Rose131

New member
אע.. לקח לי זמן להגיב..../images/Emo79.gif

היה לי חוסר מחשב... אז אני אנסה ממה שאני זוכרת... הי הפרק טוב. את זה אני זוכרת. קורדי כלבה>< כמובן נועה לא רואה באפי*נסקלת* אבל מהצפייה בפרק הבנתי שווילו היא זאת שנתנה לו את הנשמה בפעם הראשונה? טוב.. מי שווילו לא תהיה היא נשמעת ממש חמודה...
ולמה פיית התעלפה מהסם? גם האלה במועדות ערפדים עושים את זה ולא קורה להם כלום לא? ובסוף שאנג'ל אמר לפיית שהוא צריך אוותה עכשיו הוא כאילו ידע שקונור עומד לנסות להרוג אותו או משהו?

קידבו

New member
בושה וחרפה. לא יודעת מי זאת ווילו

נסלח לך הפעם... היא לא נתנה לו את הנשמה בפעם הראשונה, הוא איבד אותה והיא החזירה לו. הצועניה לפני 100 שנה נתנה לו את הנשמה ראשונה. גם הבנות במועדון מתעלפות, אבל אני מניח שהן לא לקחו הרבה כמו שפיית' לקחה כדי להבטיח שזה יצליח. וגם היא קוטלת וזה סם מכושף אז ההשפעות כנראה יותר קשות עליה.

Rose131

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif

נוו.. אולי אם אני אמצא מישהו שגר באיזור פה אני אשאיל ממנו את המארז החדש או משהו..

Angelos6

New member
Angelus עוד יחזור ?

אני כ"כ אתגעגע לאישיות המדהימה שלו ... הוי ANGELUS . למישהו יש תמונות מהפרק? תמונות מגניבות כאלה של ווילו עם העיניים השחורות או קורדי כשהיא נלחמת נגדה ??

קידבו

New member
nope אולי ספוילר

דיי בטוח שזאת הייתה ההופעה האחרונה שלו שלא בפלאשבק. יש בפרק בעונה החמישית the girl in question פלאשבקים איתו אבל במציאות הנוכחית זאת ההופעה האחרונה שלו.

barhenhalliwell

New member
באיחור רציני אמנם.. אבל כדאי להגיב

לפרק מצוין שכזה. הנשיכה של אנג'ל וכל אקט הנשיכה נראה די סתמי, אחרי שבשבוע שעבר הותירו אותנו עם מתח שכזה, אנג'ל מוציא ישר את שיניו מפיית' . נכון שהיא לקחה את הסם והכל.. אבל זה נראה די מוזר.. לא נתנו לזה יותר מדיי הדגש. הדודה-מכשפה מגיעה מסאנידייל לביקור הצלה. הניגודיות* בין ווילו לקורדי פשוט זעקו. אם זה מבחינה חיצונית: אורך השיער, צבע השיער, צבע העיינים ( לפני הקסמים ובזמן הקסמים), הבטלנות של קורדי במיטה לעומת "הטיולים וההסתובבויות " של ווילו. ווילו שהייתה רעה על האדמה לעומת קורדי שהייתה טובה אי שם אל-על . קורדי סגורה עם עצמה ולא נותנת לאפאחד להיכנס בעוד שווילו דיברה עם כולם והייתה ווילו. בסצינות של ווילו כשהיא "נלחמה" עם קורדיליה, המון מהתנועות שהיא עשתה הזכירו את התנועות וההבעות של דארק ווילו. גם כשצילמו אז השתמשו בחלקים באותה הקומפוזיציה.. . :) חייב לחזור לבצפר. תהנו ממה שיצרתי

למעלה