Angel - 4x14 - Release

Real Fetish

New member
../images/Emo41.gifAngel - 4x14 - Release../images/Emo41.gif

אין טעם לפרט - כל פרק בו מופיע אנג'לוס הוא פרק מעולה.
פרק מספר 80 - "שיחרור". הקישור לתקציר של פרק נמצא כרגיל בתחתית הדיון... והציטוטים: Angelus: Half of this crap is written in some archaic proto-demon-cuneiform, and I don't want to be rude, but I think the other half they just doodled. (Edit) (Wes cocks a shotgun.) Faith: What're you doing with that? Wesley: Changing the game. Faith: I thought we weren't going for the kill. Wesley: We're not, but if we get another chance, I want slow him down long enough to tranq him. Fred: By blowing his legs off? Gunn: You want some help with that? (Edit) Gunn: If he pops a fang in here, thwack him where it hurts. (Edit) Demon: Look, I'm telling ya, I don't know nothing. On my mother's tumor. (sees a demon sneaking up behind Wes and Faith, intending to attack them) And even if I did, I'd never yak to a couple of fleshbags that are about to get their internal organs sucked out of their... Wesley: (without looking, shoots behind him with the shotgun, nailing the would-be attacker in the face) Strom demon. Face should grow back. Eventually. Faith: Think yours will? Demon: Oh, that Angelus. Yeah, in here all the time running his mouth. "Look at me, I'm so evil." Real jackass. Never liked him. I'm on your side. Wesley: Where is he? Demon: I don't know. I swear. He was in here earlier giving us the blah blah blah, and then he started mumbling to himself like a big pretty freak, and then...he slipped into the back. (Edit) Cordy: (to Connor when she sees him checking to see if he's a demon in the mirror.) You know most teenagers check for pimples. (Edit) Connor: (to Fred) I thought you were more of a taser girl. (Edit) Lorne: Did I mention the only shots I'm good at involve tequila? (Edit) Fred: (to Angelus) I do know one thing. You're out of your league. What you're up against? He'll make you his bitch, just like the Beast. So if you're going to kill me, just get it over with. (Edit) Angelus: Defy who? A big, scary voice? Whoa! Hey, I've got one of those, too. You want to hear it? (hands over his mouth) 'You can kiss my vampire ass!' That do anything for ya? (Edit) Fred: But? There's always a "but". When this is over can we have a big "but" moratorium? (Edit) Angelus: Hey, you're preaching to the guy who ate the choir. (Edit) Drugged Vampire: (to Angelus) Whatever you're on, man... I'll give you the girl for a gram. (Edit) Angelus: Can you hear me? You can kiss my vampire ass! (Edit) Angelus: Now this is disappointing. You never used to bleed so easy. Faith: Screw you! Angelus: Mmmm. Maybe after. I like my girls to lie still. (Edit) Angelus: UH-OH! Vampire with a gun. (Shoots at Faith) I can see why Wesley likes it! (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

alond

New member
וואללה. באמת הקסם לא נותן לאנג'ל

וקונור אלימות בעוד שפרד יכלה להכות את אנג'ל. יש משהו שדי בקונור. אפילו אנג'ל מופתע.

barhenhalliwell

New member
לא נראה לי שזה ספוילר

אבל בעונה 7 של באפי, אליה היא מגיעה אחרי פרקים אלו , היא לגמרי לא ערפדית .

Loves Bitch

New member
זה כן ספוילר. ../images/Emo58.gif

מי שלא רואה באפי ורואה רק אנג'ל או מי שכן רואה באפי אבל לא מקשר בין הדברים לא יודע שאנג'ל לא הופך אותה לערפדית או הורג אותה או משהו מכאן נובע - זה ספוילר חכו עוד שבוע, תוכלו לדבר חופשי

rds15

New member
אחלה פרק, כמו רוב פרקי העונה הזאת.

אוקיי, למרות שמסיבה כלשהי מכניסים לנו קטעי קורדי/קונור בכל פרק מאז פרק 7, הרצף של הפרקים האלה, מאז שהביאו את החיה, פשוט גאוני. קורדי היא המאסטר של החיה[קשה לתרגם את מאסטר לאדון?], והיא לא מפחדת לשחק מלוכלך. נחמד לראות את אנג'לוס כנוע כל כך. והי, מישהו משחק משחק יותר פסיכולוגי מאנג'לוס. כל שיחת ה"אתה-כלוא-בתוך-אנג'ל" היתה סתם ניסיון פסיכולוגי אחד גדול לשגע אותו. משהו כמו הגיע הזמן לתת לו לטעום מהתרופה של עצמו. ווסלי השתגע לחלוטין מאז העונה הקודמת. מצופה גיקי ועלוב בעונה 3 של באפי, הוא הפך ללוחם קשוח שלא אכפת לו לפגוע בחפים מפשע. יוחזר ווסלי השפוי. אהבתי אותו יותר מאת ווס הזה. הוא כל כך בתוך המשימה שלו, שהוא פוגע בפרד, שלא לוקח לה יותר מדי זמן לחזור להתנשק עם גאן. ו
לפרק הבא סוף הפרק היה יכול להיות הרבה יותר מותח למי שלא ראה לפני את עונה 7 של באפי. היינו יכולים לחשוב שאולי פיית באמת מתה בלי לראות אותה בסאנידייל. אה ו-ווילו פרק הבא!!!

aderettz

New member
לא חושבת שווסלי התחרפן

לפחות לא בפרק הזה, הוא פגע בחפה מפשע כדי להקשיח את פיית', פעם ראשונה שהוא באמת משמש כצופה שלה כמו שצריך. אני גם בכללי לא בעד ההתחסדות הזו של לא לפגוע בכלל בתמימים. לפעמים הקוים מטשטשים, בייחוד במלחמות כאלו. לפעמים אין פתרון קסם כמו שהרע הוא אנושי, הוא איך שהוא מוצא את המוות שלו בדרך שהגיבור לא מלכלך את הידיים. בפרק הזה אני מוצאת הרבה עומק, בגלל שהדמויות בו לא הולכות לפי התבניות הצפויות. ווסלי אומר לפיית' שהיא השיקול דעת שהיא הפעילה כשהיא לא פעלה כשאנג'לוס איים על חייו היה לא נכון. בד"כ ככה הגיבורה אמורה לפעול, היא אמורה לשמור על חייו של התמים, אפילו אם המחיר הוא שהרע ימלט. והוא, כדמות מנחה, כצופה אמור להדריך אותה להיות הגיבורה הזו, אומר לה ההפך. פיית' כחלק הנסיון הכפרה שלה, וההשתנות מנסה לההפך לגיבורה הזו, ללכת לפי הכללים האלו, ורואים את המאבק שלה בהדרכה של ווסלי, ובאנג'לוס ששניהם מנסים לגרום לה להפר את החוקים.

rds15

New member
אבל יש גבול מסויים.

יש עוד דרכים לנסות להקשיח אותה, כמו שהוא באמת עושה אח"כ כשהוא מנסה לגרום לה לפגוע בו, אבל ככה לתקוע יתד במישהי? ועוד הדבר היחיד שהיה לו להגיד היה שהוא לא פגע באיברים חשובים? זה כבר הרבה מעבר ללנסות לגרום לפיית לחזור לעצמה הקודם. אז כן, הם במלחמה, והם צריכים לעצור את אנג'לוס כמה שיותר מהר - אבל אני לא חושב שזאת הדרך לעשות את זה, ויש במה שהוא עשה שם סוג של סדיזם.

הייתה גם סוג של אירוניה.../images/Emo168.gif

הוא אומר לפיית' שהיא לא השתנתה ושאף אחד לא יכול להשתנות כך. הוא. שהיה החנן הראשי של הסדרה מאז ומתמיד ותמיד כאשר היו קרבות הוא זה שהיה נשאר בחוץ ופרד הייתה לוקחת את הגרזן ונלחמת.

aderettz

New member
מה שלא אהבתי אצל ווסלי

שהוא זלזל בחיים של הנרקומנית דווקא כי היא נרקומנית. אני לא חושבת שיש בני אדם ששווים יותר או פחות...(בלי התחסדות.;)

oOBAGIRAOo

New member
../images/Emo45.gif בקשר לווסלי.

ראיתי אותו כשהוא רק הגיע בעונה ראשונה, ראיתי אותו עכשיו. אני בהחלט מעדיפה אותו אז. אבל בכלל אני מעדיפה את עונה ראשונה-שניה-תחילת עונה שלישית. עד שקונות הגיע אלו היו פרקים ממש מדהימים

barhenhalliwell

New member
פרק סבבה !

היה קצת משעמם לפני האמצע.. כל הקטע עם קונור הזכיר לי את פיית' בגוף של באפי - השוני החיצוני והפנימי .. קורדיליה רעה זה מגניב.. קורדיליה בהריון מקונור זה חולני . היו משמ קטעים קשים כאלה, אני משער שהם די היו חייבים להיות קשים . ( פיית' שובת את הקיר, פיית' כסמרטוט רצפה לאנג'ל..) פשוט כואב ! והצרחה המוזרה של פיית'.. מסכנה.

aderettz

New member
ושמתם לב ש..

הקטע שפיית' מכה את אנג'ל הוא מחווה, איזכור לקטע שאנג'ל נתן לה להכות אותו בלי שהוא החזיר, בעונה הראשונה של אנג'ל כשהוא ניסה להחזירה למוטב?

SoulfulSpike

New member
אם כבר מחווה

אז בקטע שאנג'לוס מחזיק את ווסלי הוא אומר לפיית': It's all about choices... and the consequences Choices ו- Consequences הם שמות שני הפרקים בעונה השלישית של באפי שעוסקים בהתמודדות של פיית' עם הרצח הראשון שלה (של בן אדם).

City Of Angel

New member
גם ה-Five By Five

שווסלי ופיית' כל הזמן אומרים אחד לשני זה שם הפרק שפיית' הופיעה בו בעונה הראשונה

rds15

New member
וזה גם משהו שפיית' כל הזמן אמרה

בעונה 3 של באפי. בגלל זה זה הצחיק אותי כל כך שבפרק הקודם, אחרי הבריחה של פיית' היא שואלת את ווסלי אם הוא בסדר והוא אומר לה את זה.

g a g a

New member
אפשר בבקשה הסבר לגבי הביטוי הזה?../images/Emo9.gif

מה זה אומר Five by five

למעלה