Angel - 4x11 - Soulless

MD2006

New member
../images/Emo41.gifAngel - 4x11 - Soulless../images/Emo41.gif

הווווווו חברה - אנג'לוס חזר!!!!!!!!!!!!!!!!
פרק שאסור לפספס במיוחד לאוהבי אנג'לוס...
הדיאלוגים נכתבו בצורה מעולה - קיצר פרק שנהנים לראות אותו כל פעם מחדש. פרק מספר 77 - "בלי נשמה". תקציר לפרק נמצא כרגיל בתחתית הדיון. והציטוטים: Angelus: Is that my shirt? Connor: Not anymore. Angelus: It looks good on you. Connor:(smugly) So did Cordy. Angelus: She looks good on everyone. (Edit) (After the guys find the Priestesses dead) (Connor runs down to the street and leans over into the bushes. He vomits, then kneels there, heaving and gasping. Cordelia follows him out,then sits down beside him when she sees what happened.) Cordelia: Connor? (sighs) The sun should be up. (beat) It's different, isn't it? Dead demons are just a big blob of oozing mess. Vampires turn into dust like they were never anything at all. But humans… it's different. (Connor shakes his head.) Connor: That's not… Cordelia: What? Connor: The family… (Edit) Angelus: Doing you're mom and killing your dad, there should be a play. (Edit) Connor: You're not my dad. Angel's my real dad. Angelus: I think I'm going to cry. (Edit) Angelus: (to Wesley) You know, you're not fooling anyone. Get some new clothes, cool haircut, hit the gym—you're still the same loser none of the other kids wanted to sit with at lunch (Edit) Angelus: Right. Like letting Lilah suck Lorne's brain. Or, here's an oldie but a goodie: Faith. Good job being her watcher. She turned out to be a peach. (Edit) Angelus: (mocking Cordelia) Oh, God. Oh, Angel. Angel, we can't. I love you, but you were so bad. You ate babies. (scoffs) Chicks. (Edit) Angelus: (To Connor about him having sex with Cordy) Doesn't it freak you out at all that she used to change your diapers? (Edit) Angel: You want to know about the beast. Cordy: Everything you know. Angel: Oh...and in return I get what? Wouldn't mind a car, I hear the new mustang is nice. Cordy: Something better. Angel: What's a better ride than a mustang? Cordy: Me. (Edit) Angelus: Now Cordy, there's a rack to write home about. Too bad about the personality though...yap yap yap... (Edit) Angelus: What are you going to do - kill me? Wes: If I have to. Angelus: Wait 'til they drop, Wes, then try that line again. (Edit) Angelus: Buttering me up. Getting me all relaxed. Not the most innovative interrogation technique, but okay, I'll play. Wes: Is it a game? Angelus: Hey, open book. Anything you want to know. How sweet that virgin gypsy tasted? Special smell of a newborn's neck? My first nun? Now that's a great story! (Edit) Angelus: Did ya bring me back a souvenir - maybe a stray baby toe? (Edit) Angelus: Wes, why the long face? Aren't you happy to see me? Wes: Should I be? Angelus: Well, if it wasn't for you and your shaman friend, I wouldn't be here. I'm feelin' the love. (Edit) Angelus: You want to know about the beast. Cordy: Everything you know. Angelus: Oh . . . and in return I get what? Wouldn't mind a car, I hear the new Mustang is nice. Cordy: Something better. Angelus: What's a better ride than a Mustang? Cordy: Me. (Edit) Angelus: Now Cordy, theres a rack to write home about. Too bad about the personality tho... yap yap yap... (Edit) Angelus: Doing you're Mom and trying to kill your Dad, there should be a play. (Edit) Angelus: What's a better ride than a mustang? Cordelia: Me. (Edit) Connor: Welcme to L.A., tourists. (Edit) Angelus: I love a woman with nice ripe... thighs! (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

Real Fetish

New member
אופס שכחתי להחליף שם משתמש!!!

לכל מי שלא הבין - זה אני REAL FETISH, פשוט כשפתחתי את הדיון אז לא החלפתי את שם משתמש לרגיל שלי. יש לי עוד שם משתמש - פתחתי אותו כי שכחתי את הסיסמה של הנוכחי שלי.

c o n n o r

New member
פרק גאוני...../images/Emo58.gif קטן

אחד הפרקים האהובים עלי בכל הסדרה פרק מאוד אפל אנג'לוס מצליח להוציא את הכעס של כל אחד מהחבורה מעורר מריבות ושובר את הקשרים שהחבורה בנתה במשך 3 שנים הוא באמת הדמות הכי גאונית שג'וס יכל ליצור. והסוף לדעתי הוא די ברור אבל עדיין ענק הולך להכין מגילה עצומה בסוף הפרק.

האפשר לבקש ממך בקשה קטנה?

אני חדש בפורום, אך קראתי חלק מהודעותיך והתברר לי שזה כמעט כסיוט. תוכל, בבקשה, לשים סימני פיסוק בהודעה שלך? כי לקרוא את הודעותיך בצורה כזאת פשוט עושה חור בראש. תודה רבה.

c o n n o r

New member
חחחחח...באמת אמרו לי את זה

אין בעיה פשוט שאני נכנס לכתיבה אני ד שוכח סימני פסיוק.

Elsewhere

New member
אר, טעות שלי. ../images/Emo3.gif

הייתי בטוח ש-411 זה 410. אז על 410-
פרק גאוני.

../images/Emo58.gif אנג'ל 411

פרק טוב מאוד, אנג'לוס מתעלל בפאנג גאנג ונהנה מכל רגע (וגם אני). הוא פותח את כל הפצעים הישנים, ופוגע בכל אחד מהם במקום הכי רגיש. נהנתי במיוחד כשהוא התעלל בקונור, ואמר לו את מה שאני חושב עליו מאז שהוא חזר מקורטות': Angelus: Doing your mom and trying to kill your dad .Hm .There should be a play.

רינת4

New member
../images/Emo58.gif411

אני מתה על המשפט הזה. ועל הפרק הזה בכלליות.

פחות טוב מהשבוע הקודם.../images/Emo168.gif

והדיאלוגים לא היו משהו לא צפוי במיוחד. ועדיין, מהנה. דיוויד בוריאנז משחק את אנג'לוס בצורה קומית אדירה, והקטעים בינו לבין כריזמה (שכשמה כן היא) מעולים. זה היה באמת כבר מתח של פאניקה כשאלה שיכלו לעזור לחבורה להציל את העולם מתו. כאילו, ממש פאניקה. צרחה-פאניקה. זה היה ברור שאנג'לוס יישאר ככה (אחרת איך יהיו צחוקים?), ועדיין, הפרק היה פחות מותח ולא חידש בשום דבר (למעט זה שהנשמה של אנג'ל אבדה), ושוב.. פרק ביניים טוב.

dudi gun

New member
גם אני חושב ככה

פרק לא רע וגם מה שהתפתח בין פרד לווסלי נראה מעניין הלוואי וסלי יהיה איתה כבר! אבל סך הכל אין בו הרבה פרטים חדשים בכלל,מאכז ציפיתי כבר לדברים חדשים ומותחים.

longview

New member
פרק מעולה! אהבתי להזכר בכל מיני

דברים שמזמן לא חשבתי עליהם(פיית'...). גררררררר אנג'לוס כזה סקסי!

פרק מצויין!

קודם כל, כיף לראות את אנג'לוס שוב. לדעתי הדיאלוגים בפרק הזה, הם מהטובים בסדרה. מה שאהבתי מאוד, זה שאנג'לוס ו-ווסלי, היו מודעים עצמית להכל וידעו שהכל צפוי וכו' (וגם הכותב אומר לצופים "אנחנו יודעים שזה צפוי, אבל זה מה שזה"). עוד דבר יפה, מה שקורדי אמרה, שאנג'לוס משקר בכך שהוא לוקח פיסות של אמת ומעוות אותם, הוא כל כך נכון. ואפילו לצופים עולה מחשבה "אשכרה אנג'לוס צודק" (וכמובן שלרוב לא), וזה עוד יותר מגניב ואיכותי לדעתי. קרע אותי שכולם נגעלו שגילו שקורדיליה שכבה עם קונור. ממ כל הטריו זה של גאן-פרד-ווסלי מתוסבך. דיוויד בורניאז, מראה כל פעם מחדש איזה שחקן מצוין הוא. וזה חלק ממה שאני כל כך אוהב אצל ג'וס, כל הקאסטים שלו, בכל הסדרות, הם שחקנים פשוט מצוינים.

City Of Angel

New member
../images/Emo115.gifמי לעזאזל שומר נשמה בבקבוק?

האמת שממש התאכזבתי. ציפיתי להרבה יותר אקשן ובלגאנים אחרי סוף הפרק הקודם , ובמקום זה קיבלנו דרמה פסיכולוגית. אנג'לוס השיב לחוקרים שלו ממש כמו השד ב"מגרש השדים" (או לחלופין בפרק הזה מעונה 1) - חזר והזכיר את עברם הלא-נעים, זרע מלח על הפצעים וניסה לשבור אותם פסיכולוגית. על ווסלי של פעם זה היה עובד בקלות, אבל לסופר-ווסלי עם הזקן זה לא מזיז. הוא חוקר מעולה - קר, קשוח, ונראה כאילו הוא חסר רגשות (וכולנו ראינו כמה חסר רגשות הוא..). אנג'לוס חשב שהוא ישבור את ווסלי עם עברו כצופה (פיית'..), על היחסים שלו עם הוריו, על מה שהוא עשה לקונור, ובסופו של דבר זרק את הפצצה - כולנו יודעים שאתה מת על פרד. ולמרות שכולם כבר ידעו את זה זה מה ששבר לגמרי את גאן והדו-קרב על הבחורה עובר למכות ולמרות הכל נראה שווסלי מנצח. ואני עדיין לא מאמין שקורדיליה מכרה את הגוף שלה למען הצלת העולם ואנג'לוס נפל בפח הדבילי הזה. וכל זה היה בשביל כמה נזירות שאולי היו יכולות לעזור אם החיה (חייב למצוא לו שם) לא היה מגיע אליהם קודם כמו תמיד?? לא יודע, נראה כאילו ג'וס היה פשוט חייב להחזיר איכשהו את אנג'לוס. הריאף אחד לא באמת חשב שבפרק אחד ייגמר העניין.
גם קונור חוקר בכלל לא רע
בזמן שכולם מחפשים את הנזירות בספרים העתיקות גאן פשוט פתח דפי זהב.. חחח גדול.
רק אני הייתי בטוח שאחרי שאנג'לוס שאל What's a better ride than a mustang? קורדי תענה Ride on me...

למעלה