ANGEL- 4x02- Ground state

../images/Emo41.gifANGEL- 4x02- g

אני שמח להודיע שהפרק של היום באמת טוב. שום אכזבות לא נראות באופק.
תקציר הפרק בעברית מאתר HOT3.co.il: אנג`ל שב מהמצולות נחוש בדעתו למצוא את קורדיליה, ובעזרתו של ווסלי הוא מגלה חפץ מיסטי עתיק המסוגל לאתר נשמות בכל המימדים.הבעיה היא, שהחפץ עומד למכירה פומבית, ואנג`ל אינו היחיד החושק בו...
תקציר הפרק באנגלית מאתר Tv.com (למרות שאני לא מבין למה צריך אחד, אבל לא משנה
): When Wesley advises Angel to visit Dinza, a dark "goddess of the lost" who has valuable information on how to find Cordelia, he learns that a certain mystical antiquity called the axis can locate souls across dimensions. Angel, Fred and Gunn break into an auction house to retrieve the object only to discover that an electrifying cat burglar has the same intentions. שתהייה לכולם צפייה כיפית ומהנה.

../images/Emo41.gifANGEL- 4x02- Ground state../images/Emo41.gif

אני שמח להודיע שהפרק של היום באמת טוב. שום אכזבות לא נראות באופק.
תקציר הפרק בעברית מאתר HOT3.co.il: אנג`ל שב מהמצולות נחוש בדעתו למצוא את קורדיליה, ובעזרתו של ווסלי הוא מגלה חפץ מיסטי עתיק המסוגל לאתר נשמות בכל המימדים.הבעיה היא, שהחפץ עומד למכירה פומבית, ואנג`ל אינו היחיד החושק בו... תקציר הפרק באנגלית מאתר Tv.com (למרות שאני לא מבין למה צריך אחד, אבל לא משנה ): When Wesley advises Angel to visit Dinza, a dark "goddess of the lost" who has valuable information on how to find Cordelia, he learns that a certain mystical antiquity called the axis can locate souls across dimensions. Angel, Fred and Gunn break into an auction house to retrieve the object only to discover that an electrifying cat burglar has the same intentions. שתהייה לכולנו צפייה מהנה.

Ro¥aL

New member
אני לא מאמין!!!!! אוף אוף אוווווף!!

איזה חרא זה! הפסדתי חצי שעה מהפרק כי לא שמתי לב לשעון
איזה באסההההה!!! כל השבוע חיכיתי... סליחה, כל השבועיים חיכיתי לפרק הזה ופיספסתי אותו!!! @#מק! Anyway... אפילו שזה היה רק הסוף של הפרק- מש נהנתי
|סוגד| המממ יש מתישהו שידור חוזר של הפרק הזה? ^o)

מיוצקה

New member
יש שידור חוזר...

אבל רק באותו לילה אני לא זוכרת באיזה שעה...אבל אני פיספסתי את הפעם הראשונה ששידרו את זה ואיתי את השידור החוזר. לסטאר אין שום דבר חוץ מלשים שידורים חוזרים של אותו יום במהלך כל היום אז פשוט תבדוק פעם הבאה מתי השידור החוזר...
מקווה שעזרתי..

פרק טוב../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

אני כ"כ אוהב את ההערות המצחיקות של קורדיליה בסוף כל פרק.. קשה לי לתאר אפילו כמה. בסה"כ פרק בסדר. לא ממש קידם את העלילה, אבל סבבה כפרק ביניים.

noa131

New member
וואלה שכחתי לשאול!!

מה הקטע של ההערות האלה? אין לה עבודה לעשות? אבל באמת אהבתי כזה... "get me outta here!!!!"

Ro¥aL

New member
או זה טוב!

זה טוב אם זה לא פרק כזה חשוב לעלילה... אבל עדיין חבל שפיספסתי

noa131

New member
פרק טוב!!!

ומה קרה לקול של ווסלי מתי שהוא סיפר לאנג'ל על המפחידה המתה הזאת? וגם לא הבנתי מה היא אמרה לו בדיוק כי אח שלי בא להפריע.. וחוצמזה- מה אם המפגש פורום?!

guysahaf

New member
נכון שהוא נשמע מוזר בקטע הזה?!?!

חחחחח גם אני שמתי לב....

dArK sUnShiE

New member
../images/Emo15.gifגמני שמתי לב לקול שלו

מוזר
חשבתי שאולי זה כתוצאה ממה שג''סטין עשתה לו (-נו, שיסוף הגרון, וזה
)

Loves Bitch

New member
גווןזהדברמושלם!

כשראיתי את הפרק פעם ראשונה בסטאר הייתי עם הלשון על הרצפה וכלום לא השתנה הפעם
היא כ"כ מדהימה ויפה ובכלל אהבתי את הדמות, ואיך שהיא מדברת הפרק גם לא רע בכלל
אלכסה דוולוס תעשי לי פריקונים

../images/Emo25.gifGround state../images/Emo39.gif

האמת, למרות שהמון אנשים אמרו שזה פשוט פרק מעולה, לא ציפיתי להרבה אחרי פרק פתיחת העונה שאכזב אותי, אבל הופתעתי לטובה. אז זה לא פרק שמקדם את העלילה, who cares? היה כייף, מעניין, ו-freaky לראות אותו. דבר ראשון, הפלאשבק בהתחלה? לא הבנתי מה קורה פה. אני על הערוץ הנכון? וויסקונסין בשנת 1985? מתי היה פלאשבק כזה ב'באפי' או 'אנג'ל'? אבל אז הגיע שיר הפתיחה והוכיח לי שזה אכן אנג'ל. ומאוחר יותר בפרק הבנתי שהפלאשבק הזה היה פשוט רעיון מעולה, ועזר כ"כ להבין את הדמות של גוון. ולאחרונה התחלתי לאהוב את לילה ו-ווסלי ביחד. מאוד מוזר, אני יודעת. אבל הם ממש לוהטים ביחד. ו-ווסלי האפל יותר טוב. אהבתי בגוון את הכל. את סגנון הלבוש, שהזכיר את פיית', את הדיבור, את התלתלים החומים, את כישורי הגניבה, ואת האודם. אהבתי ששוב הראו את כשרון הציור של אנג'ל, ואהבתי את הסוף. קורדי כלבבי.

Real Fetish

New member
פרק טוב, האמת, לא משהו הכי הכי

אבל בסה"כ מספק אחרי שבועיים של ציפייה.
הקטע שלאנג'ל התחיל לפעום הלב אחרי שגוון העבירה בו חשמל היה די יפה, כאילו שאנג'ל הפך בחזרה לאנושי
פרק די טוב.

רייל

New member
גרר, הגוון הזאת שווה בטירוף.

והפרק היה טוב, בכלליות אבל לא יותר מזה. לא יודעת.

SoulfulSpike

New member
שאלה על ערפדים וחשמל

איך זה שבפרק 3x22 קונור מצליח לגבור על אנג'ל ולגרום לו לאבד את ההכרה בזכות שוקר חשמלי אבל כשגוון נותנת לאנג'ל מכת חשמל הרבה יותר חזקה (ראינו מה קרה לגאן... זה לא היה קורה משוקר חשמלי) לא רק שזה לא מזיז לו אלא הוא נראה די מרוצה מזה שהלב שלו שוב פעם לכמה שניות?

למעלה