And the winner is...

Berliner star

New member
../images/Emo41.gifAnd the winner is...../images/Emo41.gif

“12, 50 pounds”, בשנה שעברה רובי שיתף פעולה עם שבעה במאים חדשים כדי לייצור שבעה סרטים קצרים מקוריים וישתמשו בשירים מהאלבום רודבוקס. רובי נתן לנו, המעריצים, הזדמנות לייצור קליפ לשיר the 80's וכך היה. מעריצים מכל העולם צילמו, הקליטו ושלחו את הקליפים לתחרות בתקווה לזכות בפרס הגדול- 7,500 פאונד!!!! הקליפ שזכה ב-Audience Award הוא “12, 50 pounds” מארגנטינה. הזוכים בהמשך התחרות ייבחרו לא על ידי הקהל.. אלא על ידי רובי וויליאמס בכבודו ובעצמו!! ועליהם.. נשמע בהמשך..
הקליפ-http://www.shootingpeople.org/robbiewilliams/view_video.php?film_id=457 אתם מוזמנים לכתוב מהיא דעתכם על הקליפ.. אם ככה דימיינתם אותו.. אם חסר בו משהו לפי דעתכם... תהנו

Dana Mi

New member
קליפ אדיר!

אחד הטובים.. הילד הזה גאון! רגע, אבל לא הבנתי, מה יהיה עם הקליפ שיזכה? הוא יוצג איפשהו? רובי יעשה איתו משהו?

Berliner star

New member
אני עדיין

לא יודעת מה רובי הולך לעשות עם הקליפ שהוא ייבחר (את הקליפ “12, 50 pounds” בחרו אנשים דרך האינטרנט) אבל ברגע שאני אדע אני אעדכן...
אגב.. הקליפ הזה הוא גם בין עשרת הקליפים המעומדים לבחירה של רובי.. שיהייה להם בהצלחה..
מגיע להם. דנה... אחלה חתימה!
אפילו מלקרוא את זה אני נקרעת מהחיקוי שלו למארק..

Dana Mi

New member
לא משנה כמה פעמים אני אראה את זה

אני עדיין אקרע מהקטע הזה כל פעם מחדש!! החיקוי שלו למארק פשוט אדיר!!
וגם שהוא מתחיל לתאר את איך שהוא יברח.... חחחח לא יודעת למה זה קורע אותי!!
אחד הקטעים המצחיקים.. תודה ששיתפת

Berliner star

New member
חחחחחחחחחח כן

באמת גם זה קטע ענק... הוא מתאר כל צעד וצעד עד הפיצה מהחלון חחחח
שכחתי מזה.. חחחחחח

Lilush93

New member
וואו../images/Emo70.gif זה קליפ מדהים../images/Emo106.gif../images/Emo9.gif

זה בדיוק מה שאני מדמיינת כשאני שומעת את השיר... ממש הפקה נעשתה על הקליפ הזה, כמה ניצבים ,צילום מקצועי (מאוד), עריכה....
-באמת מגיע לו לזכות-
אם הילד היה יכול ליהיות רובי...
אבל עדיין מצויין

למעלה