And The Winner Is:

OrdinaryDay

New member
../images/Emo41.gifAnd The Winner Is:../images/Emo41.gif

בסיבוב האחרון של החוליה החלשה HP ברוב של 7 קולות מתוך 13, זכה השיר.... Find Your Way Back שרשרו לכאן מה אתם חושבים על השיר, אם הוא באמת השיר הכי חביב בדיסק או שמא זו הייתה טעות חמורה? וכל מה שקשור ונראה לכם לנכון לשרשר לכאן...

לדעתי

זה אחד מהשירים הטובים בדיסק ממש אווירה של קיץ כזה לא? חחח כל האלבום של מישל מזכיר לי פסקול אבל השיר הזה במיוחד. בשבילי זאת בחירה מצויינת

White Stripe

New member
אממ

טעות לדעתי... יש יותר טובים.. הוא שיר חמוד אבל לא.. Breath היה צריך לזכות וזהווו.

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo4.gif יש טובים ממנו.

Sweet Misery

New member
לפי דעתי...

Tuesday Morning שיר הרבה יותר טוב. בכלל, לדעתי 'Til I Get Over You הוא השיר הכי טוב בדיסק, אבל מניסיון עבר כבר הבנתי שאני לא חולקת את אותו הטעם עם אף אחד פה.

B Not Nobody

New member
אני דווקא מסכימה../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך לגמרי! גם לדעתי till i get over you הוא הכי טוב, ו-tuesday morning הרבה יותר טוב מ find your way back!
אלה שני השירים האהבוים עלי מהדיסק, למרות שאני אוהבת את כל השירים בו...

till I get over u השיר הכי יפה

אבל לאאאאאאאאאא אתם מעיפים וקטעים וזה .........סבבה העט רושם!!

hada§

New member
שיר חמוד ../images/Emo9.gif

אבל אני מעדיפה יותר את טיל איי גט אובר יו... גם בגלל המשמעות שלו והמילים וגם הוא יותר מיוחד כזה עם הצרפתית והכל...

כששמעתי את הדיסק שלה ה2 בפעם

הראשונהה מיד נדלקתי על השיר הזה על השמיעה הראשונה ואחרי כמה שמיעות של האלבום קבעתי ש "פיינד יור ויי בק" השיר הכי יפה באלבום....ולכן שיר פצצתי ושמח שזכההההההההההההההההההההההההה

§hada

New member
../images/Emo8.gif

זה שיר בהחלט יפה...
חשבתי על זה... חבל שהיא לא עשתה בהוטל פייפר גירסה אקוסטית כזאת של סטנדינג און דה אדג'.... אני ממש אוהבת את זה... זה היה יוצא יפה נראה לי...

Sweet Misery

New member
בכלל חבל.

כל כך קיוויתי ש-Standing on the Edge יהיה בדיסק. וגם גירסאת הדיסק של Desperately איכזבה אחושילי. הגירסא האקוסטית מדהימה.

hada§

New member
../images/Emo66.gif

הייי
אני אוהבת את החתימות שלך.. הן תמיד משעשעות אותי
נכוןן... זה מה שאני בידיוק חושבת! הייתי מעדיפה את סטנדינג און דה אדג' במקום השיר עם שריל קרואו... אני ממש לא מתה עליו... ואת דספרטלי בגירסה אקוסטית
סטנדינג און דה אדג' אחד הטובים.. חבל שהיא שומרת אותו רק להופעות....

Sweet Misery

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

כנ"ליישן. עם כל הכבוד גם לשריל וגם למישל... קאנטרי לא מתאים לדיסק.
ואכן אכן, שיר מטריף. חבל שלא שמו אותו בדיסק.

E

Elektra Natchios

Guest
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

למעלה