American idol dream team

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo41.gifAmerican idol dream team../images/Emo220.gif

בואו נרכיב את נבחרת החלומות האיידולית שלנו! תרשמו 12 מתמודדים מכל עונות איידול (לפי מה שראיתם או מה שבא לכם) ממקום 12 ועד למקום 1. אם אתם ממש משקיענים ובא לכם, אפשר לעשות טופ 24 ולא רק 12. בשביל הכיף אפשר גם להוסיף ליד כל אחד מהמתמודדים את ההופעה האהובה עליכם שלו. מעניין לראות אם כל הפורום יבחר בערך את אותה נבחרת. יאללה תתחילו, מקווה שזה ברור.

Fairywitch

New member
אני צריכה לחשוב על זה קצת-

אבל קונס, ג'וש, קלי, קליי, כריס, קארי, קתרין ומנדיסה בטוח יהיו שם. עכשיו אני רק צריכה לקבוע את הסדר.

Fairywitch

New member
תזכורת לעצמי-

להכניס לרשימה גם את לה-טויה, כריסטינה כריסטיאן וטמיירה.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo26.gif

ראיתי רק את עונות 4-5 וקצת מ-1, אז סלחו לי
.אני מכיר זוכים וכאלה. נו בקיצור תראו וזהו
. 12.טיילור היקס 11.מנדיסה 10. ניקי מקיבן 9. קלי פיקלר 8.בו בייס 7. קליי אייקן 6. אליוט ימין 5. וונזל סלומון 4. איילה בראון[סלחו לי, אבל היא עפה הרבה יותר מדי מוקדם
] 3. קת'רין מקפי 2. קארי אנדרווד 1. קלי קלארקסון
. כי פשוט אין כמוה
אני מקווה שלא שכחתי אף אחד

הודיה100

New member
הטופ שליי...

1. אליוט ימין -"find me somebody to love" 2. קארי אנדרווד- כל מה שהיא שרה בגמר+ "alone" (ויש עוד המון.. מדהימה תמיד) 3. קלי קלארקסון- "before your love" 4. ונזל סולומון - מה שהיא שרה בטופ 8 (שכחתי איך קוראים לזה..) 5. סקוט סייבל - כן כן.. שחכנו אבל אני עדיין חושבת שהוא כוכב 6. כריס דוטרי- "i walk the line" 7. ג'סיקה סיירה 8. מנדיסה- מה שהיא שרה בטופ 24 9. איילה בראון- "i want yoy to need me" 10. ג'סטין גואריני- " a moment like this" 11. טיילור היקס- קשה לבחור..... 12. ניקו סמית'- התלבטתי..אבל פשוט יש לו את זה... לצערי לא עקבתי בעונות 2 ו-3 אז אין מהם פה.. מה אתם חושבים??

SHTRUDIDI

New member
מגוון בהחלט

הנחתי שאף אחד לא יכניס את סקוט סייבול לטופ שלו, למרות שלדעתי יש לו קול טוב. יופי של איידול יש לך,אליוט מדהים. הופתעתי שבשיר של קלי בחרת את BEFORE YOUR LOVE כי לדעתי זאת הייתה אחת ההופעות הפחות טובות שלה פשוט כי השיר כזה משעמם. אבל זה באמת עניין של טעם. כדאי לך לראות את עונה שנייה,היא מצוינת.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif שלי :]

מצטער,יש לי טופ 15
15. קליי אייקן-Solitare 14.פנטז'יה--Signed Sealed Delivered 13.קארי-Alone 12.JPL-Drift Away 11.נדיה-Try a Little Tenderness 10.דיאנה-This Is It 9.כריסטנה כריסטיאן-Aint No Sunshine 8.בו-Whipping Post 7.פאריס-Midnight Train To Georgia 6.טמיירה-Mini the Moocher 5.כריס-In my hands 4.קונס-Bohemian Rhapsody 3.וונזל-On The Radio 2.אליוט-Trouble 1.קלי קלארקסון-Natural Woman

SHTRUDIDI

New member
הזכרת לי ששכחתי את פאריס!

אוי,איזה באסה. היא ממש צריכה להיות בטופ 19 שלי...

SHTRUDIDI

New member
נבחרת הטופ 18 שלי

18. טרייניס עונה שנייה LET’S STAY TOGHTER 17. מתיו מצגר עונה שלישית WALKING IN MEMPHIS 16.קליי אייקן עונה שנייה BUILD ME UP BUTTERCUP 15. רובן סטאדרד עונה שנייה BABY I NEED YOUR LOVIN' 14. טמיירה גריי עונה ראשונה AND I AM TELLING YOU 13. טיילור היקס עונה חמישית האודישן וTAKING IT TO THE STREETS 12. ג'סטין גוריני עונה ראשונה FOR ONCE IN MY LIFE 11. קימברלי לוק עונה שנייה IF YOU ASKED ME TOO
10. ג'ניפר האדסון עונה שלישית HEATWAVE 9. לה טויה לונדון עונה שלישית DON’T RAIN ON MY PARADE 8. ג'וש גרייסין עונה שנייה PIANO MAN 7. אליוט ימין עונה חמישית A SONG FOR YOU 6. מנדיסה עונה חמישית I’M EVERY WOMAN 5. וונזל סלומון עונה רביעית LET’S HEAR IT FOR THE BOY 4. פנטזיה עונה שלישית הכל, במיוחד YOU WERE ALWAYS ON MY MIND 3. כריס דוהטרי עונה חמישית הכל במיוחד HAVE YOU EVER REALLY LOVED A WOMAN 2. קלי קלארקסון עונה ראשונה NATURAL WOMAN 1. בו בייס עונה רביעית הכל, במיוחד FOR THE LOVE OF MONEY זהו,סתם לסטטיסטיקה, הכי הרבה יש לי מעונה שנייה, הם באמת היו טובים מאוד בעונה הזאת.

Juliann

New member
הטופ 12 שלי... ../images/Emo13.gif

1. קליי אייקן 2. קלי קלארקסון 3. קארי אנדרווד 4. דיאנה דיגרמו 5. קתרין מקפיי 6. קונסטנטין 7. לטויה לונדון 8. כריס דוהטרי 9. קלי פיקלר 10. אנואר רובינסון 11. טמיירה גריי 12. אייס יאנג

Fairywitch

New member
אז אחרי המון מחשבה, הנה הטופ שלי:

13. ג'וש גרייסין 12. ג'סטין גואריני 11. כריסטינה כריסטיאן 10. קליי אייקן 9. מנדיסה 8. טיילור היקס 7. קתרין מקפי 6. לה-טויה לונדון 5. קארי אנדרווד 4. כריס דוטרי 3. קלי קלארקסון 2. קונסטנטין (אם כי אני חייבת להודות שיש יותר מאחד ברשימה הזאת שעולים עליו מבחינה קולית וביצועית, אבל אני מתה עליו, מה לעשות?). 1.
טמיירה. התלהבתי ממנה בענק כשצפיתי בעונה השנייה. לולא השוקר שבו היא עפה- היא הייתה זוכה, ואין לי ספק בזה. סופסוף מישהו עקף את קונס אצלי

Fairywitch

New member
אגב-

אגב, ייתכן מאוד שאם תשאלו אותי בעוד חודשיים= תקבלו סדר שונה למדי, אבל אותם אנשים יהיו שם, זה די בטוח.

Fairywitch

New member
כשכולם יסיימו את הרשימות-

אנסה לעשות איזשהו שקלול ולבחור את הטופ10 או 12 של הפורום.

SHTRUDIDI

New member
זה בדיוק מה שאני התכוונתי לעשות!

בגלל זה קראתי לזה DREAM TEAM במטרה להרכיב נבחרת אחת של הפורום. נו, GREAT MINDS...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

איך חשבת לשקלל? כי אני חשבתי לתת 12 נקודות על כל בחירה במקום ראשון, ונקודה אחת על מקום 12, ואז לחבר הכל יחד. אבל מה נעשה עם כל אלה שנתנו יותר מ-12 שמות? (כולל את ואני)

למעלה