אדם חושב על ההופעה חחחחח
M MIDNIGHT SKY New member 27/2/10 #15 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif however you want,sweetie however you want.
T t r e c o o l New member 27/2/10 #17 שום דבר שהוא יעשה כבר לא יפתיע חוץ מיזה שהוא יוריד את חליפת 8 החלקים שהוא נוטה ללבוש בהופעות, אבל אני אופטימית..
שום דבר שהוא יעשה כבר לא יפתיע חוץ מיזה שהוא יוריד את חליפת 8 החלקים שהוא נוטה ללבוש בהופעות, אבל אני אופטימית..
X XoLilMissLolaoX New member 27/2/10 #18 חחח זה אדם הוא תמיד יכול להפתיע !! חחח שיוריד אותה עם זה אין בעיה...
X XoLilMissLolaoX New member 27/2/10 #19 חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif זה לא משנה מה שהוא יעשה יעבוד אבל הוא מאוד יצירתי אני בטוחה שהוא יחשוב על משו....מקווה...חחח
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif זה לא משנה מה שהוא יעשה יעבוד אבל הוא מאוד יצירתי אני בטוחה שהוא יחשוב על משו....מקווה...חחח
M mayarel New member 27/2/10 #21 אוי אדם אני בטוחה שתמצא דרך..... כן התפשטות תהיה דרך נהדרת להתחיל .. כמו גם הטרדות מיניות של כמה שיותר בנים.. במיוחד כטומי עכשיו צבע להכל בלונד חחחחחחחחחחחח
אוי אדם אני בטוחה שתמצא דרך..... כן התפשטות תהיה דרך נהדרת להתחיל .. כמו גם הטרדות מיניות של כמה שיותר בנים.. במיוחד כטומי עכשיו צבע להכל בלונד חחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 27/2/10 #23 אוי אני מתה לראות את התספורת החדשה שלו הוא גם הסתפר וכןןןןןןןןןןן אני קווה שיהיו הרבה גברים באולם ושליטל יהיה הפיי ושגם ציקס יהיה פליזזזזזזזזז
אוי אני מתה לראות את התספורת החדשה שלו הוא גם הסתפר וכןןןןןןןןןןן אני קווה שיהיו הרבה גברים באולם ושליטל יהיה הפיי ושגם ציקס יהיה פליזזזזזזזזז
E EVEWAITING 4 ADAM New member 28/2/10 #26 גדול.........חולה עליו...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
N nini18 New member 27/2/10 #20 ../images/Emo41.gifהאולם שהוא יופיע בו כולל הסבתא בת ה 90 שתרמו כסף המעריצות המדהימות שלו כדי שהיא תוכל לראות אתו חחחחח
../images/Emo41.gifהאולם שהוא יופיע בו כולל הסבתא בת ה 90 שתרמו כסף המעריצות המדהימות שלו כדי שהיא תוכל לראות אתו חחחחח
M mayarel New member 27/2/10 #22 חחחחחחחחח הסבתא כבר במקום חחחחחחחחחחח איזה מצחיק ומרגש בבת אחת זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
N nini18 New member 27/2/10 #25 כן גם אני חשבתי על זה זה קצת קריפי חחחחחחחחחח אבל גם לגמרי חמוד חחחחחחחח
M mokasosex New member 28/2/10 #32 חחח שיו דיי היא בובההה יפהה שאישה בגילה אוהבת אותו, משום מה זה גורם לי להאמין שאולי גםסבתא שלי תאהב אותו |חחחח כן בטח|
חחח שיו דיי היא בובההה יפהה שאישה בגילה אוהבת אותו, משום מה זה גורם לי להאמין שאולי גםסבתא שלי תאהב אותו |חחחח כן בטח|
N nini18 New member 28/2/10 #27 אההההההה ../images/Emo99.gifטומי בלונדיני מהמםםםםם ../images/Emo23.gif אוי נראה שהוא הגיע להופעה עם משהי חחחחח אני חונקת אם ציקס אם הוא לא בא עם אדם
אההההההה ../images/Emo99.gifטומי בלונדיני מהמםםםםם ../images/Emo23.gif אוי נראה שהוא הגיע להופעה עם משהי חחחחח אני חונקת אם ציקס אם הוא לא בא עם אדם
M mokasosex New member 28/2/10 #31 אוווו הוא כזהה יפההההההה ../images/Emo99.gif אפשר לרצוח אתזו שלידו ? תודה