ACMA

otollo

New member
../images/Emo41.gifACMA../images/Emo41.gif

אתמול נערך טקס פרסי הקאנטרי וקלי הייתה שם, והיא וריבה חשפו את הדואט שלהן. קלי נראית טוב

otollo

New member
../images/Emo174.gifBOY - הדואט

טוב, כמובן שהשיר מדהים, אבל לא אהבתי את זה ב-כ-ל-ל. ריבה לגמרי השתלטה על השיר.. קלי רק שרה את הבית השני ועשתה לה קצת קולות רקע(ובפזמון הן כביכול שרו ביחד אבל שמעו את ריבה יותר
). הזוועה הגיעה לעיצומה בגשר שאותו ריבה שרה לבד!
. אני מבטיח לכם שאחרי שתשמעו את זה אתם תשמעו את BOY של קלי לבד בלופים. אגב, עוד איזה שבועיים תהיה גרסת אולפן של זה :S. http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=6083 עכשיו אני צריך ללכת, תמונות אני אוסיף כשאני אחזור.

Bleed for Me

New member
וואי..../images/Emo4.gif

ממש לא אהבתי..ריבה באמת השתלטה לגמריי על השיר..אני לא יודעת למה אבל הקול שלה גם ממש עיצבן אותי..והיה לי ממש חסר שקלי לא שרה את ה"...For the same damn thing..." ודווקא ריבה עשתה אותו..קיצר לא התלהבתי..*הולכת לשמוע את הגירסא של קלי בלופים*

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gif גם לי ה-For the same damn thing

הפריע.

Noa0605

New member
למה שמעתי את זה???????..... למה!!!!../images/Emo5.gif

עכשיו יהיו לי סיוטים בלילה... חחח... טוב זה די ברור שלא אהבתי את הזה בכלל!!!!!

LostAnDelirious

New member
בעעעע בעיקר...

איכ, ריבה שרה את זה ממש ממש מגעיל, בלי רגש, רואים שהיא לא מתחברת לשיר..היא זייפה המון, ממש ממש הרבה, קצת הרבה יותר מידי
קלי הצליחה לרגש גם בקטע הקטן שהיא שרה...אבל היה הרבה יותר מרגש אם היא הייתה שרה לבד
בלי ריבה
ואו
קלי ממש רעדה כשהיא התחילה לשיר את And Now I cry in the middle of the night for the same damn thing

LostAnDelirious

New member
הולכת לשמוע את ההופעה מהגראמי ../images/Emo7.gif

למישהו יש הצעות לאחת יותר יפה?

Bleed for Me

New member
טוב ,אתה לא יכול להגיד את זה בלי

לשים קישור כדי לרענן את זכרונינו

otollo

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זהו

למעלה