A Night At The Opera

Ocean Born

New member
../images/Emo45.gif ביקורת מדהימה לדיסק מדהים של

להקה מדהימה [האהובה עליי
]
מאוהב|
ממש יפה! ד"א אני גאה בעצמי
גרמתי למישהי לשמוע נייטויש...והיא אהבה!
ויפי..! :] אהבתי...

l o s t

New member
אל תיקח ממני בן אדם רע :\

הסקירה מצויינת , אבל האלבום ממש לא . קניתי את האלבום הזה , ואחרי כמה שמיעות הוא פשוט נמאס באופן טוטאלי .... כשהייתי שומע אותו נהייה לי רצון עז לחתוך לי את האוזניים , בהתחלה זה דיסק מצויין אבל הוא נמאס (לי לפחות) מאוד מהר . אבל לפחות יצא לי ממנו דיסק הופעה של פרדייס לוסט וזה יותר שווה הא !

Super Icon

New member
כמובן שכל הכבוד על היוזמה-

קבל ח"ח.....|קבל ח"ח| אבל הדיסק עצמו לא הכי טוב לדעתי.....אני מעדיפה את century child....אין לי מושג למה כי לא שמעתי את וישמאסטר בכלליותו אלא רק כמה שירים..... בכל מקרה תמשיכו ככה

דווקא הדיסק הזה נמאס די מהר...

לא דיסק רע או משהו, אחלה דיסק, פשוט קצת חוזר על עצמו. אני מעדיף את אושנבורן.

CabriA

New member
אחלה ביקורת!

בהחלט אלבום מעולה! ויש לי אותו אפילו מקורי
ובתור מתופף אני גם אוהב לנגן איתו... הכי את She Is My Sin. וכמו שכבר כמה ציינו פה, הוא באמת נמאס אחרי כמה זמן... אני יותר אוהב את Oceanborn.. שגם יש שם שני שירים ממש אהובים עליי: Pharao Sails To Orion ו-Sacrament of Wilderness.

דאם איט ../images/Emo46.gif

תקלה במאמרים. ברגע שתסתיים- אעלה את שתי הביקורות המעולות האלה למאמרי הפורום ולטאגליינס. אגב, מומלץ לכולם להציץ בפינת המאמרים, תענוג לעיניים
וזה רק הולך ומשתפר. אני רוצה להודות לכל העוסקים במלאכה, ובמיוחד ליעל שדואגת להמריץ את כולם...כל הכבוד לכל אחד ואחד מכם.

מסכים בכל מילה...

בהתחלה ממש אהבתי את האלבום הזה,ואז גיליתי את האמת הנוראה. בין השמיעה השלישית לרביעית, הוא פשוט מתחיל לצאת מהחורים. רק דבר אחד מוזר לי... הגירסה המקורית של Harvest Of Sorrow? הא? לי יש את הגירסה האיטלקית שם... (Frutto Del Buio) שקורעת את המקור.

Scarred

New member
ווווו... הרבה תגובות...

מה אני אומר... אל תשכחו שזאת דעתי האישית אני כבר שומע את האלבום הזה כמעט שלוש שנים והאמת לא נמאס לי ממנו... יש המון שיסכימו איתי, ויש את אלו שלא... ואת האמת לדעתי, century child ממש לא טוב... נייטוויש איבדו הרבה באלבום הזה... אבל אני מסכים שoceanborn הוא באמת אלבום ענק...

פשוט מאוד:

להתחיל משם הלהקה
שנת יציאה של האלבום על האלבום בכלליות סקירה/ביקורת על כל שיר ושורה תחתונה (אהבת/ לא אהבת, שווה/לא שווה) IT'S AS SIMPLE AS THAT

Ocean Born

New member
פשוי..

אממ..נחשוב אולי מתישהו
לא..בזמן הקרוב אל דאגה..
אבל..זה לא יהיה מדהים (למרות שזה נייטויש..\:) כי..לא יודעת לא יודעת

Darewolf

New member
קצת ביקורת על הדיסק ועל הביקורת

שלום ואחרי צוהורים טובים, הדיסק ANATO של בלינד גרדיאן לפי עניות דעתי הוא דווקא טוב למדי, כמובן יש לו את הנפילות שלו, למשל אנדר דה אייס, שנמאס אחרי כמה זמן. מקרה שקרה, באמצע שנת אלפיים, בערך לפני שנתיים. אני מחפש לי שירים של הלהקה הישראלית סיילם במירק, ואני מוצא את השיר Precious Jerusalem, האם זה יתכן? שיר של בלינד גרדיאן שאני לא מכיר?? לא אפשרי, הורדתי, ואף פיטפטתי עם חברי הטוב האוהב בלינד גרדיאן, הסתבר לי שיש דיסק שלם שאין לי! צק צק צק, הורדתי אותו. ולאחר כמה זמן, כשאחותי חזרה מאהר"ב היא קנתה לי אותו. והתחלתי לחרוש עליו. האהוב עלי, הוא כאמור The Maiden And The Minstrel Knight, ולצידו Battlefield מככב לו. הדיסק עצמו כדיסק, הוא לא בעל המשכיות מסויימת, אבל הסאונד בו(בדיסק) תואם, ויש את אותה הנימה בכל שיר, דבר אשר אפשר לשמוע, אבל הוא לא מפריע לשירים להיות שונים(כמו בלהקות בלאק מטאל שונות). בכל מקרה, השירים עצמם די טובים, אפילו טובים מאוד, במקרים מסויימים. וזה בלינד גרדאין, ובלינד גרדיאן ז"א איכות. אצלי הדיסק יקבל מקום של כבוד, ו8.5\10. שלך, אורי.

למעלה