9X07 - Ex Deus Machina - SG-1

סלמאק

New member
הסיבה לכך היא שהם לא ממש היו SG-1

באופן רשמי. כפי שזכור לנו מהפרק הראשון לעונה, קול' מיטשל חשב שהוא מצטרף ל- SG1 בפיקודה של קרטר, עד שהתברר לו במפתיע שהוא בא להיות המפקד של SG-1 ושעליו לבחור אנשים לצוות שלו. אז הוא ניסה נואשות לאחד את הצוות הישן (והטוב), אבל כל אחד מהם היה דווקא די מרוצה מתפקידו החדש: קרטר באזור 51, דניאל היה אמור להצטרף לדדלוס בטיסה לאטלנטיס, וטיאלק היה בדקארה. התרחישים שקרו לאחר מכן הם אלה שהביאו אותם לעבוד ביחד כצוות באופן לא רשמי. הפעם מיטשל הפך את זה לרשמי. הוא החליף להם את התגים בצורה כזאת שאומרת: "זהו, השתכנעתם? אתם מסכימים שאתם יותר טובים כצוות?" או משהו כזה...

סלמאק

New member
יש לי עוד שאלה:

מי לעזאזל היו אנשי הצוות שלו? אלה שהתלוו אליו כל הזמן והגנו עליו (כולל הבלונדה). אחרי הכל הם נראים לי "ארצנים" לכל דבר, אז כנראה שהם אלה שעזרו לו להשתלב. הם גם ידעו על היותו גואולד, ללא ספק. אבל מה היה הקשר שלהם אליו ואיך הוא הגיע אליהם מלכתחילה? ואיך הואגרם להם ללכת בעכבותיו ולעבוד בשבילו? לא נראה לי שהוא פיתה אותם באמצעות כסף כי הוא היה צריך להרוויח את הכסף הזה איפשהו...

ARIS BOCH

New member
אלה היו אנשים של הקרן

או כמו שקוראים להם באנגלית THE TRUST

ARIS BOCH

New member
"הנאמנות" ? לא זכרתי

שככה זה תורגם, מזמן כבר לא ראיתי פרק בערוץ 1, יש לי דודות מחוברות לוריד... נ.ב : מזל טוב על השחרור!!

subatoi

New member
לא בהכרח.

אני לא חושב שהם בהכרח ידעו שהוא גואולד. לא חסרים מיליונרים תמהוניים בעולם, ככה שהוא משתלב יופי. כסף? הוא הביא איתו כמה חפצים נוצצים מהמחסן בספינת האם שלו ומכר אותם. בטח יש הרבה ביקוש לחפצי אמנות "מצריים" "עתיקים". לדעתי הפואנטה של הפרק הזה, מלבד כל הסיפור של בעל, זה שיש הרבה גואולדים בכדה"א, והם משתלטים על כל מיני חברות. זה חתיכת חדשות...

Nogmor

New member
רגע רגע רגע.. שאלה לי על זה...

אם בעל הביא משהו, חפץ כלשהו, הוא בכלל יחשב עתיק? הרי מי אמר שהוא לא נוצר ממש לפני כמה זמן, פשוט בהשראה של התרבות המצרית?

סלמאק

New member
הוא יכול היה

להביא איתו כל מיני כדים וחפצים עתיקים. לא חסר כאלה לגואולד. אבל עדיין לא נראה לי, כי בעל נשאר חסר כל לאחר התבוסה, לא היו לו עוד ספינות וגם לא מאמינים. הוא היה ברשות עצמו.

LEyahoo

New member
אולי היה לו אוצר חבוי היכן שהוא....

אולי היה לו אוצר חבוי היכן שהוא בגלקסיה באיזה כוכב לכת נטוש או אם כמה מאמינים שלא שמעו אל התבוסה. כמו שהיה לוואלה עולם כזה שלא ידע שהיא כבר לא גואלד. וחוץ מיזה אולי הוא מכר את גופו למחקר (בוא נגיד של שיבוט):) תמורת טובות הנאה

סלמאק

New member
האפשרות השניה מאוד מוצאת חן בעיניי

חוץ מזה, מה אכפת לו? זה בכל מקרה לא הגוף שלו, אז הוא מכר אותו למחקר ופיתוח מדעי.

Nogmor

New member
ואם אתה שומע ש

משכפלים ועושים המון כמוך, אז למה לא? לפחות יהיה לו אם מי לשחק קלפים אם ישעמם לו.

סלמאק

New member
היו הרבה רמזים בפרק

שמעידים על כך שהם ידעו שהוא גואולד. לדעתי הוא עשה להם שטיפת מוח, זה יותר הגיוני.

מ א ג ר ט

New member
בטח הייתה לו איזה טכנולוגיה

גוואלד-ית שכזו... נו יש הרבה מתקנים שונים ומשונים.

marinegirl16

New member
איזה פיספוס!!!../images/Emo10.gif

שמעתי על הפרק הזה. חיכיתי לפרק הזה. פיספסתי את הפרק הזה!!! הייתי בעמק-יזרעל עם חברים היה כיף! אבל בכל זאת.... לאאאאא
אאאקקקק טוב נו.....

למעלה