9X07 - Ex Deus Machina - SG-1

Chelnak

New member
../images/Emo41.gif9X07 - Ex Deus Machina - SG-1

סוף-כל-סוף. שרשרו!

Nogmor

New member
פרק ענננקק

אהבתי! קודם כל - החיבור הסופני ומוחלט של הצוות מחדש ע"י מתן הפאצ'ים, זה פשוט היה חמוד. מה לעשות, זה היה. ובעל - בשיכפולים?? טוב נו.. זה גם רעיון. אהבתי את זה שטיאלק לא ניכנע ליצר של לקפוץ למועצה ולומר להם שהבעל הוא חיקוי כנראה ושהוא פשוט היה רגוע ורק הלך לישון. בהחלט צעד שקול.

מ א ג ר ט

New member
ואני אומרת-

24 וסטארגייט מתאחדים? זה רק אני או שמדובר בפרק שנשלף הייש ר מעונה 3 של 24? איום לפוצץ בניין, שעון שסופר אחורה, חושבים שמוצאים את בעל אבל לא... ורגע, יכול להיות שפספסתי משהו? בים מי אפ פנדרגאסט?

Chelnak

New member
פרק נחמד.

הרעיון של שכפולי-בעל ממש הזוי. זכינו לראות גם את הסוכן ברט וגם את העתונאית דונובן - הנוסטלגיה... הקול של גרק ממש מעצבן. הוא עושה את זה בכוונה? פרק שהזכיר קצת, לדעתי, פרקים ישנים יותר, אבל לא ישנים מדי.

PsychoSlayer

New member
פרק טוב :)

בעל משוכפל! אני מתה עליו בתור אחד אז כשיש מלא כמוהו... D: אהבתי את הפרק בפעם הראשונה שראיתי לפני כמה חודשים ועכשיו אני אוהבת יותר :) הכול בגלל חלוקת הפאצ'ים. קטע מרגש! ובאמת לגרק יש קול מעצבן...

Nogmor

New member
קיייוויייי

תענה על האתגר מהר לפני שמישהו אחר יענה עליו!

סלמאק

New member
למה? אני אומר שכולם יענו עליו

ונראה כמה אנשים מוכשרים יש לנו פה... בנוסף יהיו לנו מס' יצירות יפות.

subatoi

New member
בדיוק מה שחשבתי עליו כשהתחלתי

לקרוא את השרשור. עוד סרט שצריך לראות מתישהו
מעולה. מהפעמים הבודדות שהשמות העבריים מנצחים את הלועזיים

subatoi

New member
וזה גם מזכיר לי

את הפרסומת שהיתה בזמנו בטלויזיה ל-NRG (אם אני לא טועה), שבה היה מישהו (לא זוכר מי) משוכפל. אחד קורא עיתון, אחד מכין משהו וכו'. אח"כ ארץ נהדרת חיקו את זה רק עם ביבי. זה מזכיר את הקטע שכולם ביחד בסלון בסוף הפרק

סלמאק

New member
איי, איזה פרק!!!

אהבתי את הרעיון של לשגר את כל הבניין, למרות שיכלו לעשות את זה הרבה יותר דרמתי ממה שעשו. אחרי הכל זה ביצוע שמעולם לא ראינו. אחד הדברים המצחיקים היה לראות את בעל משתלב בכדה"א: לובש חליפה, צובר כח פוליטי ותקשורתי. אפשר לומר שהוא התאקלם יפה והבין טוב את כללי המשחק. כמה דברים שלא הצלחתי להבין: -איך ספינות משא של הג'אפה יורדות כל פעם מספינת האם אל פני השטח ואיש לא מבחין בהן? לא הצבא, לא הפרומית'יאוס ובמיוחד לא האזרחים עוברי האורח. הג'אפה לא עשו שום דבר כדי לא להתגלות ע"י האזרחים, אז איך איש לא הבחין בהם? -מה בעל עשה בדיוק כדי לשבט את עצמו? הוא ממש שיבט גם את עצמו וגם את הפונדקאי שלו? למה לא לשבט רק את הפונדקאי, ובעצמו לעבור לפונדקאי אחר? -ובכלל למה בעל לא לקח לעצמו פונדקאי חדש כדי שלא יזהו אותו? המטרה שלו היתה להשתמש בכדה"א כמקלט ולצבור כוח מחדש, לא? לסיום: הדבר הכי מצחיק היה לראות את בעל יושב מול מסך הטלויזיה ואומר "יותר מ- 600 ערוצים, ואין מה לראות".

סלמאק

New member
אה, נזכרתי בעוד כמה דברים:

-נכון, גם אני אהבתי חלוקת התגים. זה כאילו רשמי עכשיו, SG-1 התאחדו... -לגבי הקול של גרק: עזבו את הקול שלו, הוא כולו מעצבן! למה הוא מחפש להיות אוייב של כולם? הכל למען הכח שלו עצמו? הוא יוצא נגד כולם: טאורי, טוק'רה... -לגבי הפרידה של סם מפיט, לא זכרתי שהם נפרדו. ידענו את זה כבר, או שהפרק הזה חידש לנו על כך?

מ א ג ר ט

New member
יודעים...

בעונה 8 סם ופיט אמורים לעבור לבית ביחד אבל אז היא נפרדת ממנו. יכול להיות שזה היה בפרק כשדניאל חזר? יש מצב.

סלמאק

New member
אהה, נכון נכון. עכשיו נזכרתי.

זה היה בפרק מותו של ג'ייקוב.

כן, אבל מישו מוכן להסביר למה הכונה

בתגובה שלה לשאלה "אה, אז את פנויה?"..."לא בדיוק" מה לא בדיוק? מה זה אומר? (סתם תהיה, מן הסתם מי שראה את הפרק היום לא יודע, ומי שראה קדימה יהיה נחמד ולא יגלה מפאת ספוילר)

סלמאק

New member
לכי תדעי, אולי היא פשוט לא מעוניינת

ומצד שני אולי יש לה איזה קטע כלשהו עם איזשהו גנרל שעכשיו היא כבר לא תחת פיקודו...

מ א ג ר ט

New member
זו הייתה גם התשובה שלי,

ומרות זאת, שלחו אותה לאיזור 51 (נכון?), את ג'ק רואים בבית הישן שלו, ואף אחד מהם לא דיבר על זה. הממממ... לכו תדעו אלי היא דלוקה עכשיו על מיטשל.

אני חושבת שהיא התכוונה לפרק הראשון

של עונה 9, שאז רואים טיפה את ג'ק כשהוא ולנדרי משחקים שח בבית של ג'ק וזה "הבית הישן של ג'ק" כי הוא עבר בגלל התפקיד שלו...

למעלה