6x15 Monday

../images/Emo41.gif6x15 Monday../images/Emo41.gif

הפרק ששודר היום בסטאר וורלד נמצא בין עשרת פרקי הstand alone הגדולים ביותר בכל הזמנים מבחינתי, ראיתי אותו יותר פעמים ממה שאני יכול לספור. אין לי הרבה מה לומר עליו, אני חושב שהוא היה די ברור. בנוגע לשיחה שהייתה פה על דמויות חוזרות אני די בטוח שהאישה שכל הזמן צעקה בבנק וביקשה מברנרד שלא ירה בה שיחקה בעוד פרק, אני פשוט לא זוכר איזה פרק אבל אני כמעט בטוח שהיא שיחקה בעוד אקס פייל.

LoLo16

New member
פרק טוב... אבל משום מה

אף פעם לא ממש אהבתי אותו... הרעיון מדהים, וגם הביצוע, אבל בכל זאת...
משהו בין מאלדר וסקאלי מאוד צרם לי כל הפרק.

LoLo16

New member
פרק טוב... אבל משום מה

אף פעם לא ממש אהבתי אותו... הרעיון מדהים, וגם הביצוע, אבל בכל זאת...
משהו בין מאלדר וסקאלי מאוד צרם לי כל הפרק.

1Shir

New member
מעניין מה שאת אומרת

אולי תנסי יותר למקד למה את מתכוונת? כי דווקא אני לצערי אובר-סנסיטיב ליחסים ביניהם, ואני לא הרגשתי את זה. היחסים ביניהם נראו לי בסדר גמור בפרק.

LoLo16

New member
גם אני אובר-סנסיטיב בקשר אליהם ../images/Emo9.gif

אז יכול להיות שאני סתם הוזה..
בהתחלה הכל נראה בסדר, אבל מהאמצע משהו הפריע לי. שוב, זו רק אני.. הפריע לי גם בפרק של אתמול (ב-AXN).

1Shir

New member
ללא כל ספק אחד מהגדולים.

אני חושבת שראיתי אותו רק פעם אחת בעבר, מה שלא מנע ממני לזהות אותו תוך חמש שניות בערך. פרק מדהים.
יש לי דווקא משהו שלדעתי היה מעורפל בפרק. הם הרי הזכירו את הרעיון שיש השפעה לגורל, שאלמלא המיטה של מולדר היתה נקרעת, כל זה בכלל לא היה קורה. ובפרק שואלים אותו כמה פעמים מאיפה יש לו מיטת מים, והוא לא עונה, ואני ציפיתי שיהיה כאן איזה פאנץ', ולא היה. אז מאיפה לעזאזל יש לו מיטת מים??
מישהו יודע?

Ice Age

New member
יש הרבה רמזים כאלה כלפיו כל הסדרה.

למשל, כשקלייד ברוקמן אומר לו: "יש הרבה דרכים למות, אבל הבזויה ביותר היא חניקה אוטו-אירוטית". ככה זה, כל הזמן יורדים עליו.

LoLo16

New member
יש לו גם מראה מעל המיטה

אבל רציני, אני לא חושבת שהוא משתמש במיטה הזאת יותר מדי.. דרך זה, אגב, נוצרה האובססיה שלו לפורנו. לפי דיויד דוקובני.

ronib6

New member
מיטת מים

סאגת מיטת המים של מאלדר מתחילה בצמד הפרקים Dreamland ו- Dreamland II. אם לא ראית, אני לא רוצה להרוס, אבל אני חשבתי שזה גאוני (!) שהם ממשיכים את הקטע הזה, ולא שוכחים (ובאקס פיילס יש נטייה לשכוח דברים). אם תשימי לב, ב- Monday יש לו גם מראה מעל המיטה. גם זה מ- Dreamland.

eve6

New member
הו שלום לך...

טוב שבאת, כמו שאומרים אצלנו הדורבנים
אני חייבת לציין, שהפורום הזה התפתח יפה לאחרונה מאז שהתחילו לשדר ב-AXN. נורא נחמד לי לשבת ולהתבונן במתמכרים החדשים (במיוחד אחרי כל השנים האלה, כשאני מרגישה יחסית "נקיה"
)

1Shir

New member
זאת בדיוק הבעיה.

שלכם, המכורים הותיקים, יש הרבה יותר ידע, אבל דווקא אתם כבר אחרי השיא, יחסית "נקיים" כמו שתיארת את זה, והאנשים שפחות מעורים בסדרה הם בשיא ההתלהבות. כמוני לדוגמא :)

רוניב

New member
כן הא..

גם אני הרגשתי כאילו XF כבר ממני והלאה. גם אין לי AXN, אז זה לא שאני מקבלת לוריד את המנה באופן יומיומי. אבל פתאום קורה שנופלת עלי המוזה, ואני מוצאת את עצמי רואה איזה פרק (או שלושה), והכל חוזר. האמת, לא הכל חוזר. מאוד עצוב לי לראות כמה כבר שכחתי - לא חבל על כל המידע הזה שפעם היה לי בראש? אבל כל פעם מחדש, אני נזכרת בכמה שהסדרה הזאת פשוט גדולה.

Ice Age

New member
נצל"ש

לא תאמינו איזה הספק היה לי כששכבתי חולה בבית (אחרי התרסקות עם האופניים). הספקתי את הפרק עם ביג בלו, את הפרק עם אשתו של סקינר (AVATAR), מנוחתו האחרונה של קלייד ברוקמן ועוד כמה ששכחתי. היה כיף.

1Shir

New member
לא, תהרסי. בבקשה.

דווקא את עונה 6 ראיתי, אבל לא שמתי לב לכל הפרטים. תארי לי את "סאגת מיטת המים" מתחילתה ועד סופה
ואני קצת מופתעת מכל פעלולי חדר השינה של מולדר, כי למיטב ידיעתי זה לא שיש לו שם אורחות בדרך כלל...

milki123

New member
מיטת מים

למאלדר יש מיטת מים כי הנוכל מאיזור 51 (הופיע בפרק DREAMLAND) שהתחלף עם מאלדר בגוף , קנה מיטת מים ומאז זה נשאר. בנוגע לפרק MONDAY , יש סרט המבוסס גם על אותו רעיון , הנקרא "לקום אתמול בבוקר" (Groundhog Day) משנת 1993.

1Shir

New member
וואלה! נזכרתי.

ראיתי את dreamland לפני כמה שנים, וכשהזכרת לי- נזכרתי... וזה ידוע שהרעיון של monday הוא לא חדשני, זה לא הופ אותו לפחות מעולה :) ובתיקים באפלה עשו אותו ממש מרגש וטוב

scoutlavie

New member
יש על זה ביקורת של רוני סומק

שהוא מבקר של מעריב. זה ביקורת ממש מעולה והיא תלויה לי בחדר. הי אאומרת איך הם יודעים לשחק עם זויות ואך שזה סדרה שממש מוסיפה המון ללוח השידורים. הוא במיודח תב על הפרק הזה בגלל כל הקטע של הגורל והמשמעויות השונות לזה . ראיתי אותו הרבה פעמים , והואר קצת שיפי- הצעקה של סקאלי שהיא חשבה שמולדר מת זה די שיפי אני אישית חושבת שיש דברים שנקבעים מראש, אבל הויכוח היה מענין

orityemini

New member
פרק מעולה! :D

ואני זוכרת כמה התלהבתי מהביקורת של רוני סומק ב7 לילות! אני חושבת שיש לי עדיין אותה בקלסר שלי. פרק שיצא לכולם אני חושבת לראות יותר מדי פעמים, אבל למרות זאת אחד הפרקים הטובים ביותר. עשוי היטב! אה והקטע עם שבו מאלדר עם הפיגמה הצהובה נופל כל פעם כי הוא נתקל בנעל שלו...חה :) והניסיונות שלו להתחמק מהלהגיד לסקאלי שיש לו מיטת מים :)

מיטת המים!

shir1, אני לא מאמין שלא זכרת את מיטת המים מdreamland! זה הקטע הכי טוב! ואני לא חושב שהוא התחמק מלהסביר לסקאלי מאיפה יש לו מיטת מים, הוא בעצמו לא יודע מאיפה יש לו את המיטה. בסוף הפרק dreamland רואים שמאלדר נכנס הביתה והוא לא בטוח שזה באמת הבית שלו בגלל כל השינויים.

למעלה