לא יודע למה, אבל תמיד בתחילת עונות יש לי הרגשה שונה מהעונה שלפניי...ככה גם קרה לי עם סמולוויל...בכל מקרה
לוק ולורליי -- מעולה! עשה את הפרק! השיחה שלהם בטלפון גרמה לי להתרגש ממש. אתם רואים? מי אמר שטלוויזיה זה רק טלוויזיה? הא? הא? רורי -- סחטיקה עליה. סוף סוף מראה לכולם מאיפה משתינה מאריה הקדושה. כמו שצריך. דין ולינזי -- בעסה להם סוקי וקירק -- מבאס לראות את התחת שלו נראה לי... אמילי -- וואלה, הכל שם מתפרק! גם אמילי וריצ'ארד...העיניינים רק מסתבכים...
היה אחלה פרק!!! נקווה שהם ימשיכו ככה כי אני אישית די התאכזבתי מעונה4! בכל מצב, דברים מסויימים שאהבתי: 1. הקדמה לפני השיר- היה ממש יפה לראות את מה שקורה מנקודת מבט שונה!! אבל עדיין מוזר לי לדמיין את רורי שוכבת עם דין! 2. הכלב החמודי של מישל!!! זה היה קטע משעשמע שלורלי דיברה עם לוק בטלפון וראתה את הכלב פתאום~~! 3.השיחה של ליין ורורי- היה ממש כיף לראות אותן מדברות על כל הנושא שרורי שכבה עם דין (פעמיים תוך 24 שעות!!) כי אף פעם לא הראו אותן מנהלות באמת שיחת בנות ומדברות על עניינים כאלו (חוץ ממתי שרורי התנשקה עם דין פעם ראשונה...אבל זה לא היה כזה רציני). גם התחיק אותי שליין אמרה שהיא לוחשת כי היא חושבת שאמא שלה תמיד שומעת אותה!! 4. אמילי באה לפונדק ולורלי נבהלת!! 5. אמילי והחצאית!! היה גאוני! 6. רורי ודין!! סוף סוף רורי מאבדת את בתוליה! למרות שעדין לא גיבשתי דעה לגבי זה שהם בגדו בלינדזי.... 7. לורלי ולק כמובן!! ואין מה להוסיף!! זהו זה!!! שנמשיך להנות!! לילה טוב!!!
היה לי ממש עצוב לראות את רורי ולורליי ככה, ובעיקר את לינדסי המסכנה... מה כולה עשתה?! ענתה לו לפאלפון... אימללה... את דין אני לא אוהבת... בוגד מגעיל! לורליי ולוק מקסימים...! ואמילי וריצ'רד... אחח מה היינו עושים בלעדיהם?!
כיאלו כל מיני תרחישים של סדרות נעורים כזאתלמרות שהיו כמה קטעים משעשעים [עם לין ורורי למשל]אני שמחה שהם לא הפכו את הקטע של לוק לורלי לאיכסהאבל עם רורי דין אוח