5...4...3...2...1...

mor kutcher

New member
../images/Emo41.gif5...4...3...2...1...../images/Emo41.gif

פינת החדשות
חבריי- חזרתי! האינטרנט היה דפוק שבועיים...תוקן היום. חזרתי וכמו שהבטחתי-פינת חדשות עמוסה ומשובחת בידיי... נתחיל
(וספרו לי מה עבר על הפורום, מי הלך ומי בא-ברור?
)
קודם כל-חדשות DVD!!! ה-DVD המדובר והמצופה של הסדרה ייצא בארה"ב בנובמבר ויעלה 49.98$-בדיוק כך, ויכיל בו את כל פרקי העונה הראשונה והשניה של הסדרה, פלוס צ'ופרים נוספים לקהל- חידון טריוויה, קליפ שיר הנושא מבוצא ע''י הלהקה Cheap Trick עם השחקנים והאודישנים|(!!!) לסדרה של לורה ואשטון.
חדשות קצת ישנות, אבל בכל זאת לא הודעתי עליהן: אשטון שלנו חוזר לדגמן!ומה רע???אשטון ידגמן לחברת הבגדים "Zoo York" שמייצרת בגדי סקייטינג או משהו בסגנון.מנכ''ל החברה השתפך והתרגש:"הוא עוסק בכל דבר בכזו כנות, שאתה בטוח שאתה צופה באמת במי שהוא, בלי קשר לסובבים אותו.זו בדיוק הנוסחה של חברת הבגדים שלנו!". תגובתו של אשטון:"אני לא לובש את הבגדים שלהם-הם עושים את הבגדים שאני לובש.קו הביגוד שלהם נראה כמו הארון שלי".
עוד חדשות אשטון- אשטון נבחר למקום השני בגבר הסטייליסטי של השנה, ע''י מגזין כלשהו, כאשר פארל וויליאמס, חלק מצמד "הנפטונז" עקף אותו והגיע למקום ה1.אנחנו תמיד ידענו שהבנאדם סטייליסט לא?
ובכן, זה רישמי- וילמר ולינדזי לוהאן הם זוג! לאחר אינסוף התרוצצויות יחדיו, לאחר שלא הפסיקו להתראות ולהיראות בכל מקום(ואני מדגישה-בכל מקום), לינדזי אישרה את הדבר למגזין "פיפל" לאחר שהפכה רשמית מקטינה לאשה, במסיבת יום הולדתה ה-18.לינדזי אמרה שוילמר עשה את הצעד הראשון והוסיפה:"הוא בחור נהדר.באמת, אני חושבת שהוא אחד הבחורים הטובים שאיתם בחורה יכולה להיות.הוא מאוד מתוק".בצלחה להם!שני מתוקים
באד ניוס גייס- אחרי שציפינו וחיכינו, "טד המילטון" לא יוקרן בבתי הקולנוע בארץ, אלא יופץ בדיוידי ווידאו.הסיבה היא "אי הצלחת הסרט בח"ול", ועל זה אני רוצה לומר, שזה שטויות, בגלל שהסרט הגיע למקום השלישי בשבוע הראשון לצאתו, וזה די מכובד!אם לא מגיעים ישר למקום הראשון, הסרט לא מצליח?טוב נו, אולי נארגן מפגש שבוא נראה את זה בוידאו...
הסתיימו צילומי הסרטים החדשים של טופר "P.S" ו"Synergy". "P.S" ייצא ב15 לאוקטובר בארה"ב, ו"Synergy" ייצא בלוס אנג'לס וניו יורק ב29 לדצמבר, ובשאר האצות(ללא ישראל) ב14 לינואר, 2005.
נגמרו החדשות, אבל אתם יכולים להמשיך להצביע בטין צ'ויס אוורדס שיהיה ב11 באוגוסט לסבנטיז שואו והשחקנים כאן,
ומזל טוב לטופר, שחגג יומולדת 26 ב19 ליולי!!!
Happy Birthday Topher!!!
***מקווה שנהנתם, אני נהנתי, ביי אנשים.

אל תדאגי,

אני לא אהיה בשקט עד שיהיה לי אותו
פאק, לא יכלו להוציא אותו לפני חודש? כשהייתי בלונדון?!?!!?

טלולית1

New member
אני רוצה את הדי וי די!...

בטח עוד מעט ימכרו אותו באינטרנט לא?... אהבתי את הרעיון של המפגש פורום...אולי נאמץ אותו..

axnholic

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

L i l A L o

New member
It's good to have you back../images/Emo9.gif

ותודה על העידכון
אמנם את הרב כבר ציינו כאן, אבל תודה בכל זאת
קבלי ח"ח.

I lOvE cAkE

New member
שמעתי על הדי ו די!!!...

ואני כל כך קונה אותו מאינטרנט... זה אדיר יש שם את האודישנים וה-כ-ל!!!

למעלה