../images/Emo41.gif300 - העדכון השבועי
אז קודם כל המון המון ברכות, תודה רבה לג'ק, האיש והאגדה, שבכל שבוע באופן קבוע גורם לנו אושר, ומפיק צלילים ענוגים ממכשיר הרדיו שלנו. 300 פעמים הוא עשה זאת עד עתה, כן ירבו! תודה לך יא ג'ק!
התכנית שהייתה ספיישל תכנית ה-300 של הנקודה, המון שירים טובים, המון אורחים מעניינים שברכו, גם בטלפון וגם באולפן, איתן - להבות' עמית - הפוסי של לוסי רן - ליידי מקבת' רן יורגנסון - X אינפקציה רפי - דיסטורטד יואב - סיק איירוני טל - המפיק של דיווה דיינמייט ויסלח לי מי ששכחתי אותו. looking forward to 400 !
הפלייליסט גם השבוע בעזרתו ובאדיבותו של האיש באדום אילן קוצמן, תודה! PEARL JAM AND NEIL YOUNG-KEEP ON ROCKIN' IN THE FREE WORLD PEARL JAM-GO NIRVANA-TERRITORIAL PISSING SOUNDGARDEN-MAILMAN AUDIOSLAVE-WHAT YOU ARE RAGE AGAINST THE MACHINE-BULLET IN THE HEAD ALICE IN CHAINS-WE DIE YOUNG METALLICA-SAD BUT TRUE FOO FIGHTERS -MY HERO LED ZEPPELIN-WHOLE LOTTA LOVE DEEP PURPLE-BLACK NIGHT MUDVAYNE-NOT FALLING DISTURBED-FEAR KORN-EMBRACE MUSE-STOCKHOLM SYNDROME PANTERA-5 MINUTES ALONE PRIMUS-JERRY WAS A RACE CAR DRIVER CHRIS CORNELL-MOONCHILD FAITH NO MORE-THE GENTLE ART OF MAKING ENEMIES
הפרסים בהזמנות למסיבה בסטודיו 49 זכו ליאור כץ צביקה נוי בהזמנות ל- alternative friday rock show הופעה של דיווה דיינמיט ודיסטורטד בשילוב עם מסיבת אלטרנטיב, דן שטרית אלעד ליבוביץ' ברכות לזוכים!
כמה דברים לאחרונה אינני נמצא בפורום הרבה, ועל כך אני מבקש את סליחתכם. אני מבקש מכם שתמשיכו לעדכן ולחדש גם כשאני לא פה, למעשה, היום זה חשוב יותר מתמיד, פרסמו לינקים מעניינים, לא חייב להיות קשור למוזיקה, פרסמו לינקים משעשעים, פרסמו ביקורות שלכם וחפירות להופעות שראיתם, פינה אחת שמזמן כבר לא הייתה היא "על שולחן הניתוחים" פרסמו ביוגרפיות על להקות שאתם אוהבים, את רשימת הביוגרפיות שכבר נכתבו, תוכלו למצוא בקישורים.
אז קודם כל המון המון ברכות, תודה רבה לג'ק, האיש והאגדה, שבכל שבוע באופן קבוע גורם לנו אושר, ומפיק צלילים ענוגים ממכשיר הרדיו שלנו. 300 פעמים הוא עשה זאת עד עתה, כן ירבו! תודה לך יא ג'ק!