3.17-The Journey

../images/Emo41.gif3.17-The Journey../images/Emo41.gif

סת מארגן מסיבה לכבוד יום הולדתו ה-18 של ריאן, וריאן נאלץ להחליט אם להזמין את מריסה למסיבה או לא. סאמר מזדעזעת לגלות שאביה מתכנן להציע נישואין לג`ולי.
רשימת השירים לפרק:
Paint The Silence-South In Dreams- Crash My Model Car
מועדי השידור הנוספים של הפרק במהלך סוף השבוע:
חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 כל מה שקשור לפרק לשרשר בבקשה אך ורק לכאן,תודה וצפייה מהנה

פרק די מאכזב.....

כשמריסה הייתה בבית לדוגמא, ציפיתי שאחרי הפלאשבקים היא תלך למסיבה של ראיין ותדבר איתו, כי זה ברור שהם צריכים לפחות לדבר על מה שקרה/קורה בין שניהם. סאמר וסת' היו ממש חמודים, כל אחד אחראי על הפרויקט שלו, במיוחד סת' עם המסיבה של ראיין והכרזות, והלהקה ששרה כיסויים ללהקה אחרת בכלל... ניל וג'ולי ---> היה מצחיק, במיוחד שסאמר אמרה לאבא שלה לא ללבוש את הבגד ים שהוא קנה ברומא...

אמברוש

New member
פרק משעמם........

זה היה דפוק שמריסה לא דיברה עם ריאן.. וכל הקטע של ההתלבטות אם להזמין אותה או לא היה מטומטם היא הייתה חברה שלו שנתיים, חלק מהחיים שלו אם הוא מזמין אותה זה לא אומר שהוא רוצה לחזור אליה. הם סתם מרחו את זה

ליאוריש

New member
ממש לא מרחו את זה...בואנה הם נפרדו

רק לפני פרק זה די קשה לזוג להיפגש שוב עובדה תשאלי זוגות מסביב יגידו לך את זה בדיוק במיוחד עוד במאורע....

NoaHK

New member
זה כל השירים? ../images/Emo10.gif

הממ... פרק חביב דווקאץ אני אוהבת את סיידי יותר ויותר. זאת רק אני, או שכל פעם שניל וג'ולי ביחד הוא נראה כאילו ממש, אבל ממש לא נוח לו? שחקן גרוע או שמא משהו מסתתר מתחת לפני השטח? הוא לא אמור להיות שמח בצורה יוצאת דופן? יחסית לשאר העונה פרק די חזק.
two homeless guys knocked over scientist ryan

ליאוריש

New member
לדעתי פרק יפה מאוד

פרק שנחמד לראות בו את ריאן מתפתח ומתרחק סוף סוף ממריסה ההשלמה שזה נגמר ובכלל היום הולדת שלו הייתה מצחיקה לאללה... סת' אירגן לו יומולדת ממש מצחיקה גם נחמד היה לראות את הקטע הקצר עם אמא שלו סת וסאמר היו ממש מצחיקים....כמו כל שבוע כיף לראות את הסדרה בשבילם. כל הקטע עם האיזכור של העונה הראשונה מבחינת השיר שברקע שמריסה הולכת לבית שנשרף לבין הקטע עם ריאן מקשיב לדיסק שהיא הכינה לו בעבר עם אזכור של קטעי העבר-היה פשוט נהדר...ממש עבד יפה. םרק מאוד יפה...

ליאוריש

New member
רשימת שירים לפרק

Crase my modle car-In Dreams South-Paint The Silence גם מן העונה הראשונה The M's-Plan of The man The Kooks-Ooh La Cobra Verde-Waiting For A Girl Like you במקור של להקת Foreigner

bad astronaut

New member
פרק לא משהו..

לא קרה משהו מיוחד.. לא הבנתי את הקטע שמריסה מתעלפת פתאום בבית הזה שאז נשרף בעונה הראשונה, מה הקטע? החלק שאהבתי זה מתי שג'ולי מדברת עם מריסה על זה שהיא נפגשת עם האבא של סאמר ומריסה מופתעת כי חושבת שהיא תעשה הגדלת חזה. זה היה משעשע P=

ליאוריש

New member
הקטע הוא שמריסה עם כל סערת

הרגשות שיש לה אחרי מה שקרה עם ג'וני הפרידה עם ריאן מגיעה לבית שנשרף בעונה הראשונה כולה מלאת זכרונות עם הפלאשבקים זה הכל גרם לה לערפול ולכן התעלפה... לדעתי זה היה ממש יפה עם הפלאשבקים לעונה הראשונה והשיר המצוין מן העונה הראשונה שהועבר בכל הפרק...

vand

New member
יש לי שאלה לגבי הפרק

כשמריסה רק הגיע לבית לדוגמא והראו את החזית שלו ומה שמאחוריו זה נראה לי בדיוק בדיוק כמו מרכז הגמילה של קירסטין מתחילת העונה. האם אני מתבלבל או שזה צולם באותו מקום?

למעלה