3.08

פרק יפה מאוד../images/Emo70.gif

טיילור הפתיעה אותי.. חחחחחחחחחחחחח ג'ולי קרעה אותי "יש לי אקדח" וגם סאמר "מה הקטע של אנשים שצצים עם תיקים?" חחחחחחח מסכנה מריסה איך היא נזכרה בהכל זה היה ממש עצוב
וגם מה שקרה לג'וני..
פרק מדהים ..

reva7

New member
אהבתי מאוד!

לדעתי פרק ממש יפה:) בגלל שסופסוף קורה משו בין סת' לסאמר, כל הזמן הם היו מדברים- סוף סוף משו משמעותי עבורם!
נמממ הביצוע לשי יילו היה נחמד:) אבל הסצנה בחדר של סת' היתה הכי יפה!!...איך שמריסה וריאן דיגדגו את סאמר ברגליים
שאל, יש לכם תמונות מהסצנה האחרונה??:-O או אפילו לינק לתמונות? בבקשה ותודה

מיה ווד

New member
שאלה.. (../images/Emo58.gif)

קודם כל ממש אהבתי את הפרק...אבל יש לי שאלה.. קראתי פה לפני כמה זמן שג'וני ימות או משהו... ואתמול הוא לא מת אז יקרה לו עוד משהו שהוא ימות בגללו או שסתם דמיינתי? אני לא רוצה שג'וני ימות...
אם יש מישהו שיכול להיות עם מריסה חוץ מראין זה ג'וני! (לדעתי לפחות..
)

cool miki

New member
../images/Emo58.gifכן, זה נכון

ג'וני ימות..הוא ייפול מצוק וימות.

ShaniNale

New member
פרק מצויין!! אחד הטובים של העונה עד

עכשיו... אהבתי את כל הסצנות, במיוחד את של סת וסאמר, הם היו כל כך חמודים!!! הייתי בטוחה שכל העניין של הקולג' יביא לפרידה שלהם ואני כל כך שמחתי לדעת שטעיתי. הקטע עם מריסה היה עצוב כשהיא ניסתה לכתוב את החיבור, מישהו יודע איך קוראים לשיר שהתנגן ברקע? אהבתי גם מאוד את הסצנה של ג'ולי וקירסטין. חחחח ג'ולי כל כך מצחיקה וגם סאמר! ואני לא מבינה למה כולם לא אוהבים את ג'וני.. עד עכשיו הוא מתנהג בסדר גמור והוא לא עושה שום דבר שמפריד בין ריאן ומריסה.. בקיצור פרק מצויין אהבתי

m i c k e y 15

New member
יפה../images/Emo70.gifאהבתי../images/Emo70.gif

פרק נחמד ביותר.. וסת' וסאמר כאלה מתוקים ביחדדד אהאאההא

Dwight Howard

New member
שאלה בנוגע לביום הסידרה

עד עכשיו מי שביים את הסידרה היה היוצר שלה ג`וש שוורץ ,אבל שמתי לב אתמול שהיה כתוב ``בוים ע``י טייט דונובן `` שאאל``ט הוא שיחק את ג`ימי קופר. אולי מישהו יכול לנדב מידע כמו ממתי הוא מביים את הסדרה,למה? ולמה ג`וש שוורץ לא עושה את זה?

ShaniNale

New member
שאלהה.. מישהו יודע איך קוראים לשיר

שהושמע ברקע כשמריסה ניסתה לכתוב את החיבור ולא הצליחה?

Ben LeVi 232

New member
חיפוש קצר לפי מילים שהצלחתי לקלוט

משהו כמו Your silence shown me ו don't you feel.. בכל אופן זה מצא את The Line של Black Rebel Motorcycle Club :)

לא פרק מהטובים..

חוץ מהסצנה האחרונה והסצנה של סאמר וסת' בחדר שלו,היה פרק לא משהו.. בקיצור,הבימוי זה ממש לא הצד של טייט דונובן,שיחזור לשחק את ג'ימי ויעשה לכולנו טוב

Ulong

New member
הפסדתי את הסוף של הפרק

באמת היה פרק לא משהו. לא אהבתי שעסקו כל הפרק בקולג'ים.. חוץ מזה כלום לא זז. ראיתי עד 10 דק' לפני הסוף ככה. לא הבנתי מאיפה באה פתאום התאונת דרכים של ג'וני וזה קרה כל כך מהר ולא אהבתי מה שהלך שמה. מישהו יכול להועיל בטובו לספר לי מה הלך אח"כ?

למעלה