3.08

../images/Emo41.gif3.08../images/Emo41.gif

סת, סאמר, מריסה וריאן חושבים על העתיד ועל הקולג`. סת רוצה ללמוד במזרח, סאמר במערב, ריאן לא רוצה לעזוב את מחוז אורנג` ומריסה לא רוצה ללמוד בכלל. סנדי מנסה להשפיע על סת שילך לברקלי.
שידורי הפרק במהלך סוף השבוע:
חמישי: 21:30 01:15 שישי: 13:25 19:10 22:55 שבת: 13:50 שרשרו כל מה שקשור לפרק 3.08 לכאן ושתהיה לכם צפייה מהנה

ליאוריש

New member
לדעתי פרק יפה מאוד!

תמיד חשבתי שפרקים 8-11 היו בסדר לא מדהימים אבל בסדר (אני רואה לפי ארה"ב) אבל דווקא ממש נהניתי בפרק כל הקטע עם סת' וסאמר היפה היה טוב...עם הקולג' זה ממש עושה חשק ללכת וללמוד בקולג' הקטע עם ג'ולי וקירסטן היה ממש יפה ג'ולי ממש מצחיקה גם הקטע עם ג'וני והתאונה היה טוב למרות שאני לא מת עליו זו עלילה חביבה... ובכלל פרק ממש טוב

Alin15

New member
אממ..

אני חושבת שזה היה פרק מצויין.. כל הקטע עם סת' וסאמר היה חמוד לגמריי,וטיילור התגלתה כמישהי חמודה.. ג'וני...אני קצת מרחמת עליו אבל זה דיי מגיע לו,זה נראה כאילו הוא מנסה להפריד בין מריסה לרייאן בלי כוונה או משהו,בכל מקרה זה מעצבן. וגם כן,האווירה של הקולג' גרמה לי גם קצת לרצות..חח.. רציתי לשאול,היה שם באחד הקטעים שיר שקוראים לו YELLOW והוא של קולדפליי..אבל איזה שרה אותו..רציתי לדעת איך קוראים לזמרת.תודה. אלין.

סנטה

New member
משעמם !

פרק משעמם הפרקים לא משתנים מריסה מתרגזת,מריסה מתחנפת טיילור מעצבנת די !

DaisyDuke

New member
רציתי לדעת

אם מישהו יודע מי ביצע את הקאבר ל-Yellow של קולדפליי לקראת סוף הפרק.

TheLost

New member
פרק מסריח.

איזה בימוי ועריכה נוראים... הרגשתי כאילו אני רואה אופרת סבון אוסטרלית דלת תקציב.

הבמאי של הפרט היה טייט דונובן

מי ששיחק את ג'ימי. ובאמת זה היה פרק מחורבן והבימוי גרוע במיוחד. חוץ מהחלק האחרון של ראין ומריסה בביתן הבריכה ואז כולם בחדר של סת'.

TheLost

New member
זהו, ידעתי שראיתי את השם שלו

כשהראו קרדיטים בהתחלה. הייתי בדיוק באמצע משהו אבל בדיוק כשהרמתי את הראש שמתי לב שכתוב Tate Donoven, ודווקא ציפיתי לבימוי טוב אבל... אלוהים, זה פשוט הרגיש כל כך גרוע. למען האמת אני לא מצליח להניח את דעתי למה זה היה כל כך גרוע, העלילות של הפרק היו טובות, והפרק עצמו היה בסדר אבל... הוא פשוט מאוד נהרס בגלל הבימוי הזה. אני באמת ובתמים הרגשתי כאילו אני רואה אופרת סבון אוסטרלית (רק היום עליתי על זה
אתמול קראתי לזה אופרת סבון, סרט מלפני מיליון שנה וכלמיני. אבל נראה לי הכי מתאים זה "קרובים קרובים"
) ונכון, הקטעים של ריאן ומריסה והסוף היו מקסימים. גם עם ג'ולי בסוף היה נורא מקסים (אבל הקטע עם המכונית הענקית וכל אלה- שוב, אופרת סבון אוסטרלית). אבל חוץ מזה? למשל, התאונה של ג'וני. נתחיל מזה שזה כבר קרה מיליון פעם בסדרה הזאת, ונדמה לי שזאת הפעם הראשונה שזה לא עניין. ובכלל הכל כזה מושלם בעונה הזאת
כבר עברנו 8 פרקים ועדיין הכל יותר מידי ורוד. לפחות הפרק הזה גרם לי להגיב עליו

אם כבר מדברים על טייט דונבון

ראיתי איזה תכנית באי, ואני לא זוכרת כבר על מי, ואמרו שהיא יצאה עם טייט דונבון הרבה זמן. יש לכם מושג מי זאת? היא יצאה איתו 3 שנים אמרו.

invisiblegirl

New member
מתוך סקרנות

במה הבימוי הנורא התבטא? רמת משחק/צילום פחות טובה? אני פחות מבחינה בדברים כמו איכות של בימוי/הפקה אז אשמח לדעת.

TheLost

New member
פשוט מאוד- איך הדברים מוצגים.

איך נראים מעברי הקטעים, איך זוויות הצילום נראות, איך השחקנים מתבקשים לשחק (לאו דווקא הם משחקים רע), איך כל העלילות והסצינות מועברות אל הצופים.

LemonLimeLilach

New member
מעברים בכלל קשורים לעריכה

נכון שגם הבמאי קשור לעריכה, אבל בתכל'ס אם העורך רואה שהמעברים שלו לא משהו, הוא אמור לעשות משהו בקשר לזה...

TheLost

New member
נממ, נכון. התייחסתי גם לעריכה

בהודעה הראשונה שלי. "איזה בימוי ועריכה נוראים..."

Ben LeVi 232

New member
מעניין אם הביקורת הייתה קיימת אם לא

היו שמים לב שטייט דונובן ביים את הפרק... משהו אומר לי שלא

TheLost

New member
איזה שטויות אתה מדבר ../images/Emo4.gif

בכלל לא זכרתי שטייט היה הבמאי של הפרק כשכתבתי את הביקורת. "ארץ השמש" הזכירה לי את זה.

Ben LeVi 232

New member
אחרי פעמיים של צפיה

באמת שלא ראיתי כלום ואני בד"כ מחמיר עם דברים כאלה... אבל זה כבר לא רלוונטי

למעלה