3.05

Im All That

New member
../images/Emo41.gif3.05../images/Emo41.gif

שם הפרק: The Perfect Storm (בתרגום החופשי: הסופה המושלמת)
מספר הפרק: פרק מספר 56
תקציר: הדיקן הכניס מכתב לתיק האישי של ריאן, על דפוס של אלימות. כשריאן מגלה זאת, הוא מחליט לעזוב את הלימודים. סאמר מצלמת את טיילור מתנשקת עם הדיקן וסנדי מנסה לסחוט אותו עם הצילומים.
תקציר מורחב (באנגלית): http://www.fox.com/oc/recaps/305.htm
שחקני אורח: Ryan Donowho .... Johnny Harper Kayla Ewell .... Casey Paul Ganus .... Sean Johnny Lewis .... Dennis 'Chili' Childress Eric Mabius .... Dean Jack Hess Autumn Reeser .... Taylor Townsend Jeri Ryan .... Charlotte Morgan Rich Voll .... Glen
שירים: Blind Asylum - Orenda Fink Weight Of The World - Black Rebel Motorcycle Club Appearances - Citizens Here & Abroad Holding Me Up - The Dandy Warhols

ענת 19

New member
פרק טוב...

שמחה שסוף סוף הדיקן קיבל את עונשו. שרלוט נמאסה עלי ובגדול. סאמר וסת' היו מקסימים כתמיד והצליחו בגדול. ראיין חזר וזה היה פשוט צפוי. ועוד משהו על ראיין, שמתם לב שהוא כל הזמן עם אותו סווטשרט אפור? מה נסגר עם זה... אחחח וג'ולי טוב ידענו את זה תמיד אבל היא פשוט טיפשה!!!

הוא תמיד לובש את הסווטשרט הזה

שהוא מרגיש לא שייך למשפחה או לניופרט. הוא לבש אותו- שהוא עזב בפרק האחרון בעונה הראשונה כאשר הוא עזב לצ'ינו, הוא לבש אותו בעונה השנייה שטריי הופיע, ובפרק הזה שהוא רצה לעזוב.

לא זה מבוסס על המציאות LOL

בכל הפרקים שהוא פגוע, שהוא מרגיש לא שייך, שהוא מרגיש ה"אווטסיידר" הוא לובש את הסווטשרט. כמו שאמרתי הוא לבש אותו, כאשר הוא עזב בפרק האחרון בעונה הראשונה, הוא לבש אותו,שלינדזי עזבה אותו, שטריי חזר, בפרק האחרון שהוא רצה לעזוב וכו'.

יש לי שאלה

שג'ולי ראתה את זאת שמנסה לעבוד על קריסטן היא הכירה אותה, מתי היא ראתה אותה בכלל

TAL 8

New member
איזה פרק נחמד !!

אחחחחח רייאן שלי..טוב שחזרת...

love ma more

New member
../images/Emo207.gif עונה שלישית...

זו רק אני או שאתם גם שמתם לב שהעונה הזאת משעממת רצח בניגוד לעונות קודמות...אני לא יודעת מה הסיבה אבל העונה אני לא "חיה"משבוע לשבוע ומחכה לפרק כמו בעונות הקודמות...אני מאוכזבת קשות!הכל כזה שקוף צפוי ומשעמם בעונה הזאת... :( תגיבו תגידו לי מה אתם חושבים.. חג שמחחחחח :)

ענת 19

New member
יש משהו בדברייך...

אבל אולי צריך לחכות בסבלנות כי רק לקראת וף עונה דברים מתחילים לזוז ולהשתפר.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gifטוב לא ממש, רק דעתי על המשך

אני חושבת שהעונה השלישית ממש משעממת..! שום דבר מעניין לא קורה.. אני מדברת בתור אחת שראתה עד פרק 17.. לעומת זאת מגרש ביתי ממש פרחה.. והעונה השלישית שלה מעולה.. חבל שהאו.סי ירדה ככה.. היא הייתה סדרה מצויניית...

למעלה