3.01

Im All That

New member
../images/Emo41.gif3.01../images/Emo41.gif

רציתי להיות ראשונה!!
שרשרו את כל התגובות של הפרק פה!....

תמיר1991

New member
אפשר לשרשר תגובות בתור מישהו

שראה את הפרק שבוע אחרי ששודר?
תמיר.

Death Punk

New member
היה כיף...

לראות סוף סוף פרק חדש אחרי 5 חודשים פרק נחמד גם כל הקטע הזה עם ג'ולי והמניפולטיביות שלה...אבל חשבתי שכל הקטע בינה לבין מריסה נגמר בעונה השנייה ומה הקטע של השרלוט הזאת?!!

Ulong

New member
301

היה פרק בינוני, כשראיתי אותו בפעם הראשונה יותר אהבתי אבל עכשיו הוא נראה לי ממש על הפנים. אמנם היו לנו כמה סצנות יפות של החבורה בחוף ובדיינר וכמה יציאות נחמדות של ג'ולי אבל בגדול היה משעמם. אני שמח שהסיפור עם טריי הסתיים ואני מקווה שהוא לא יחזור יותר - העניין מיצה את עצמו וסתם יהיה מעצבן אם ישאירו אותו. מקווה שבעונה הזאת יס לא יעשו פרומואים הורסים לפרק הבא, בינתיים לא ראיתי אחד כזה.

f10

New member
או שזאת השערה/ציפייה

וזה לא שאני לא יודע מה יקרה בעניין של טריי. פשוט חבל להרוס סתם

Aviad1987

New member
הוא לא יודע יותר ממך.

ותמיר באמת כדאי שתקפיד לא לתת תשובות כאלו שאפשר להסיק מהם דברים בלי לסמן ספוילר למרות שלא ממש מדובר בספוילר.

liat tal

New member
אחחחח כמה שחיכיתי לזה!!!!

וואו, היה פרק ממש ממש טוב! אני נהניתי רק שהיו המון המון פרטים ודברים השתנו מהר, אבל נו- פרק ראשון לעונה ג'ולי- נשארה אותה ג'ולי מריסה וראיין מתוקים סת' וסאמר- כרגיל.. חחח והאישה הזו שדיברה עם קירסטן במוסד גמילה נראית מכשפה בכולופן- נראה שהולכת להיות עונה מעניינת!

liat tal

New member
ועוד משהו-

הצילומים על חוף הים של מריסה, ראיין, סת' וסאמר היו מדהימים!!!

liat tal

New member
ד"א, בטוחה ששאלו כבר

אבל לא היתי פה הרבה זמן, כמה פרקים יש לעונה השלישית? ודובר כבר על צילומים לעונה רביעית?

Doud13

New member
דווקא היה פרק יפה!!!

אני חייב להגיד שזה היה קצת מהיר האופן שטריי עזב את המחוז!!! כנראה שיש עוד עניינים מעניינים יותר מאשר אופן עזיבתו של טריי!!

blond ambition

New member
אוףףףף. לא מאמינה שפספסתי.

יש שידור חוזר מתישהו? מחר אולי? תודה מראש!

למעלה