איזו מושפלת החברה הזאת של כריסטיאן... היא מעצבנת אותי חח דיי להיות כל כך מושפלתתתת!!! איזו מסכנה וונסה :< הרידלי הזאת ממש ביץ'.. הג'וד הזה חכם... שימות. לא עושים בעיות לכריסטיאן! כמעט כולם עיצבנו אותי הפרק... חוץ מכריסטיאן... כמה שהוא זבל, הוא הכי אמיתי שם... כל השאר סתם משחקים אותה טובים יותר ממנו... אבל בעצם הם לא... כי הם כמוהו רק מאחורי הגב ומטיפים לבדיוק ההפך.
ככה שראיתי את הפרק בעבודה, ולא הספקתי להגיב אח"כ כי ישר הלכתי לישון- ואז זה כבר לא היה כ"כ רלוונטי. אז סוף סוף חופש ברביעי! כמה טוב לראות ניפ/טאק בבית. היה אחלה פרק! כרגיל.... וחזרתי! למי שזוכר שכתבתי כאן בימיו הראשונים של הפורום.
איך שג'וליה הכניסה לו!! דווקא ציפיתי שהוא יכניס לה ויגיד לה "את רואה שאני יכול להשיג אותך" (לפני כן היא הרי אמרה לו שהוא לא יכול להשיג אותה) בכל מקרה- כל הסיפור הזה עם הישיבת הורים והשלישיה היה הזוי למדיי, במיוחד שהם בני 16, ושכל הזמן ג'וליה ושון סטרו אחד את השני. אבל אהבתי מאוד ששון אמר לבן שלו משהו בסגנון של "העיקר שתהיה בן אדם" ושלא יפריד חברות בלה בלה בלה... מרגש מאוד
וכל הסקס פרטי הזה היה ממש הזוי ולא קשור והניתוח להקטנת חזה!!! מה נסגר עם גברים בעולם?!?!!?
פרק לא משהו../images/Emo4.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
לא אהבתי את המסיבת סווינגרס הזאת זה מגעיל אותי
כריסטיאן היה בסדר בפרק...אבל שיזרוק כבר את הקימבר הזאת... שון בוגד... איזו אכזבה... הסוף היה יפה איך ג'וליה הכניסה לכריסטיאן אחרי הנשיקה שהיא אמרה שהיא חשבה על ג'וד
אבל זה ברור שהיא רוצה את כריסטיאן.. טוב מי לא?
מסכנות הבנות שתפסו אותן בשלישיה... ושיחה עם ההורים... לא נעים...
איזה פרקקקקקק יו איזה מושלם כריסטיאן יווווווו איזה זונה הקימברלי הזאת מה היא חשה??? איזה מכוערת.... והכי מצחיק שהוא ביאס אותה ואמר לה כמו שמעלף סוסים יבוא ויראה את אישתו סוס אני רואה אחיות כול הזמן עם הייתי רוצה לדפוק אחת מהם הייתי עושה את זה.... חחחח איזה יבוששששששש שונאת אותה!!! נראה לי עם הולכים להיפרד... אמן!! כריסטיאן---->שלמות