132

kaji to mizu

New member
סאסקה שם ליפסטיק!!!!!

הוא הפך לפקיקינ' דראג קווין!!! אפילו תראו את התסרוקת המוזרה שלו!! >__< וכן, באופן מסוים הוא באמת מזכיר את טאיויה כשהיא משתנת לדרגה שנייה בקללה.

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif למנגה

פרק מדהים ^^ עוד כמה פרטים סופסוף רואים את קאקאשי קטן

Galmon

New member
יאאאא!!!!איזה פרק... ../images/Emo58.gif

כל כך אדיר, שונה מהמנגה אבל ממש טוב!!! וואוו, זה נראה כאילו יש שני סטודיו שעובדים על נארוטו, האנימציה פה הייתה שונה לגמרי לגמרי לגמרי, מזכירה את האנימציה כשססקא נלחם עם אורו סאמה ביער.... ואני מוכרח לציין שלססקא יש מתקפה חדשה שלא ידענו עליה! כן כן....
ססקא..... מזמן בולי עץ.... אין להכחיש את זה מצפייה בפרק... ואין לזלזל בכוח בולי העץ.....*_____*

Hikaru

New member
זה מזכיר לי את רן וסטימפי *_*

it's loggg, loggg, it's big, it's heavy it's strong X3333333 ~ניא~!

Galmon

New member
XDDDDDDDD

it's better than bad, it's good!!! XDD תוכנית שולטת.... ובאמת, הוא זימן לעצמו לוגים כל הזמן.... יש לו הידרופוביה או משהו? "אהההה!!!! לא לגעת במים... עץ... עץ...."

Kawaii Me

New member
עץ מתנפח במים? ../images/Emo29.gif

ד"א אני גוססת..תבוא להלוויה טוב?

lgmtk

New member
XD...בטח, אם יהיה לי זמן או אם אני

לא אהיה באמצע אנימה או משהו :X מה קרה? :<

Kawaii Me

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

לא הרגשת שהייתי עצבנית, נה? סתם כל העצמות כואבות וקשה לזוז אבל העיקר תבוא להלוויה. תשב עליי שבעה! שמונה! תשעה! אם לא אני אחזור עם השיניגמי מבליץ'..*_*

lgmtk

New member
האמת, לא הרגשתי בכלל :\

את עומדת למות? אבל אין לי תקציב לשבעה :O, רק לאיזה 2-3.

Remirat

New member
../images/Emo58.gif שימו לב, שימו לב...

חל שינוי בדרך הפנייה הרשמית אל סאסקה, בעקבות אירועי פרק 133. אם עד כה אמרת: "סאסקה, המאנייק הקטן הזה", אמור מעתה: "סאסקה, המאנייקית הקטנה הזו". אם עד כה אמרת: "Sasuke, that little bitch", אמור מעתה: "Sasuke, Orochimaru's butt monkey". תודה ויום טוב, האגודה לביטוי נכון של דמויות בנארוטו

למעלה