13

../images/Emo41.gif13../images/Emo41.gif

הוא הגיע למצוות
הג'וניור שלה
המון מזל טוב לסופר ג'וניור של גלי10 ואת גלי
המון המון נחת

יום שמח לבן בר המצוה ../images/Emo13.gif

המון מזל טוב, ומאחלת לך שכנער תדע להנות מהנעורים שלך מזל טוב

הו הו הו

עוד חתן מומולדת יש לנו... אז... מזל טוב לג'וניור של הגברת 10 שלנו... וכמו שאיחלתי לבן של המהבולה שלי.. מאחלת גם לך ולכולנו.. רק בריאות.. השאר יבוא ממך..

magic40

New member
מזל טוב לנער בן ה13 של גלי 10

המון אושר ואושר לשניכם

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gifלבר המצוה,יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

בריאות, אושר ובהצלחה בכל

קטי30

New member
המוני ../images/Emo49.gifים לנער ולאמא../images/Emo213.gif

מאחלת לך אמא יקרה שתווי ממנו נחת אושר אור ושלווה
ולך נער יקר הגעת לגיל הבגרות ועם ההתבגרות באה האחריות מאחלת לך שכל חלומותיך שאיפותיך רצונותיך יתגשמו לך ושתהיה מאושר בחיים שלך בהצלחה בכל מעשי ידיך ובלימודים מזל טוב ועד 120

N D R

New member
../images/Emo65.gifיום הולדת לילד מקסים../images/Emo65.gif

מזל טוב לחתן בר המצווה ולאמו אחד הילדים המדהימים יותר שהכרתי. הרבה נחת בהמשך והמון המון הצלחה לשניכם

d a n i e l s 5

New member
אוווווווו

הג'וניור כבר בן מצווה :)))))))) יומולדת שמח לכם אמא ובן ! שיהיו לכם המונים של רגעים של אושר ..... ביחד ולחוד..... בצ'לסי או בליברפול :))) וגם ככה בקטנה בבלומפילד :) מזל טוב .

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב לילד הבר מצווה../images/Emo24.gif

מזל טוב לילד הבר מצווה ולאמא המקסימה שלו
ים של אושר ובריאות.... והמון המון...........
משנינו

יערית

New member
וואו מזל טוב גלי גלי לי../images/Emo25.gif|בלון

מזל טוב לנער ולכולכם,מתארת לעצמי איזו
הכנת לו

מצוטטת

New member
13 ../images/Emo79.gif

מלאו לנער כבר לא ילד עוד לא גבר מתחיל את פסיעותיו על שביל ההתבגרות אז שפע נחת ואושר והעיקר לך כוח וסבלנות למכביר

גלי10

New member
../images/Emo41.gifנמלכת../images/Emo41.gif

ונמלכת בדעתי מה לעשות {איתך}
ונמלכת ונמלכת בדעתי , איך לא לחרוג ממנהגי השומר על המקום הזה ושכמותו כ"רק שלי" ביחס לבני ביתי ובכלל. אבל כשרואה את המילים שהוטבעו כאן למענו , למעני , אין לי מה להסס כלל
חושבת שאצליח להעביר לו את את הכבוד והמסרים שנרשמו עבורו ברוח הנכונה ומילה במילה גם אם לא יקרא במו עיניו. אספר לו שגם אם בקצת שאני נמצאת כאן , יש מי שזוכר , על זה יש לאמר הרבה תודה. ולהעריך כל מחווה. אכן , ג'וניור , כך הוא נקרא במילותי , מראשית ימי פה בפרדס ועוד לפני והם רבים מאוד , חוגג. תודה רבה רבה

למעלה