12Z

drums123

New member
די תפסיק לכתוב את מה שאני רוצה

אבל מעדיף שלא! חח אשכרה סממנים רונניניים כמו הויים על הצדקה טיפשית, מפות משקעים, מתחילים לא להתייחס אליו, זה נראה לי מודבק..........חח

amola2

New member
ממש לא דומה

הוא יודע לקרוא מפות ולא מסתמך רק על משקעים. ובטח לא זורק סיסמאות כמו מחר יהיה חמים. אני מסכים שהוא קצת דרמטי מדי לגבי כל תזוזנת של האפיק. ועיצה בשבילך אברהם - כדי שהחבר'ה פה לא יאכלו אותך חי - חכה עד סוף העדכון ואז תן את הניתוח הכללי ולא על כל תזוזנת באפיק . ולכולם פה - הסובלנות שלכם לאחר היא לא ממש גבוהה - לכולם פה יהיה יותר נעים אם לא תתקפו ישר אלא תתנו הערות בנחת ובטוב טעם.

drums123

New member
אחי הכל בצחוק, אברהם בסדר, רק

קצת לחוץ כמו כולנו מהתקופה הזאת נראה לי. ותאמת שהוא מסתמך מעט יותר מידי על מפות משקעים.

amola2

New member
סבבה כולנו רוצים גשם.

אבל בכל זאת צריך להיזהר בלשון כי לפעמים זה מעליב גם אם לא מתכוונים.

1אברהם

New member
יותר ריגוש זה לנתח "בשידור חי" את

התקדמות העידכון, כשיש מתח האם אנו ליפני הקצנה או התמתנות.

adi cb14

New member
תכלס ךהסתכל על מפןת משקעים זה

די עוזר כי אחרי הכל הם לא בנויות על שטויות...יש שם הרבה משוואות ופרמטרים. הם יכולות להראות על איזורים שירד בהם גשם ואיזורים שלא וגם להראות בגדול אם יהיה הרבה או מעט יותר מזה לא מומלץ לחקור אותם.

drums123

New member
מה שמביא אותי לנקודה הבאה:

עדי, אתה יכול להפיק בבקשה מפת משקעים לשבוע הקרוב ולהעלותה?

adi cb14

New member
בזמן האחרון המחשב שלי מקולל...

נגמרת בעיה אחת מתחילה אחרת...

גשם גשם

New member
|אני כבר הרבה זמן צופה בפורום וגם מ

מאוד נהנה. אנשים מביאים ניתוחים יפים מאוד. אני לא מחשיב את עצמי למבין גדול לכן אני רק צופה. אך.... כל פעם שאברהם נותן ניתוח אני חושב לעצמי שהוא בדיוק כמוני לא מבין גדול. כל אחד יכול להסתכל במפות הגשם של גפס ולהגיד הקצנה או התמתנות אפילו אני יכול. אברהם אם היתה נותן ניתוחים קצת יותר בוגרים ממה שאתה נותן היה טוב לכולנו אם אתה לא יכול אז בבקשה תפסיק ותן להנות מכאלה שבאמת מבינים.

1אברהם

New member
תקווה חדשה באופק

אמנם טווח די רחוק ( 288 ) אבל המגמה מתחילה כבר בסביבות ה 180 שעות

אז הצבעים באמת קצת מסנוורים

אבל אני רואה שם עוד אפיק שמתארגן לירידה לאיטליה ולמרכז הים התיכון.

1אברהם

New member
בהמשך אכן האפיק לאיטליה מנצח

אבל ניראה לי שבטווח כזה אין טעם לבדוק בכמה קמ זזה כל איזוהיפסה

למעלה