הוא כן..
F FIRE GODDESS New member 13/12/05 #29 איך אתם יודעות? - זה סתם איזה אחד שנרצח ושמו קישור לאתר שלו באחד האתרים של הלהקה, בגלל סיבת המוות שלו... אם יש לכם דעה שלדעתכם יותר טובה מזו תגיבו...
איך אתם יודעות? - זה סתם איזה אחד שנרצח ושמו קישור לאתר שלו באחד האתרים של הלהקה, בגלל סיבת המוות שלו... אם יש לכם דעה שלדעתכם יותר טובה מזו תגיבו...
U Unaffected New member 13/12/05 #30 אממ... הוא היה בלהקה עוד לפני שהם נקראו גוד-שארלוט. שהם היו benji and joel band
K Knotted String New member 13/12/05 #31 בגלל זה הוא לא היה בגוד שארלוט../images/Emo42.gif הוא היה בלהקה אחרת. ונכון, זה עצוב שהוא נרצח. זה לא קשור לזה שהוא לא היה בג"ש.
בגלל זה הוא לא היה בגוד שארלוט../images/Emo42.gif הוא היה בלהקה אחרת. ונכון, זה עצוב שהוא נרצח. זה לא קשור לזה שהוא לא היה בג"ש.
פ פיית הבעעעעע New member 12/12/05 #5 נר| ואי..לא מאמינה שכבר עברה שנה... למרות שזה נראה ממש מזמן והכל..חחח במת היה ממש ממש כיף...
J Just Angel New member 12/12/05 #6 ../images/Emo16.gif הו..היה כ"כ כיף לפני ב-ד-י-ו-ק שנה 3>..וזה היה חופש >_< נאחוי.
E EleVaTioN New member 12/12/05 #19 ../images/Emo16.gif לזכרו ../images/Emo7.gif../images/Emo129.gif ו לחיי הפורום והמפגשים
T thebaby New member 16/12/05 #38 אני בטוח שכתבתי פה משהו כבר../images/Emo101.gif =O זה מחמאה? זה טוב? רע? לא הבנתי -_-. מה?(אני נבוך) לא באמת.
אני בטוח שכתבתי פה משהו כבר../images/Emo101.gif =O זה מחמאה? זה טוב? רע? לא הבנתי -_-. מה?(אני נבוך) לא באמת.