רציתי לעשות את זה פעם בבלוגי חח
ולא היה לי כוח... ננסה.. אולי יילך
1 קוראים לי נגה 2 נולדתי ב23.9 3 אני מזל מאזניים 4לגבי 3, לפעמים בעיתונים ואינטרנט וזה [כמו באיסיקיו] זה עושה לי שאני מזל בתולה, זה בדיוק מתחליף ב23
5 בספטמבר הזה אני אהיה בת 15 6 יש לי אח ואחות 7 בני 24 ו22
8אני אוהבת את כל סוגי המוזיקה, אבל אין דבר שמדבר אליי יותר ממזרחית "לייט"...
9 אני גרה בחולון 10 בחיים שלי עד עכשיו לא עברית דירה, אבל בקרוב פעם ראשונה
11 בחיים שלי לא יצאתי מהארץ
רצו שנטוס בבת מצווה שלי, אבל לא התלהבתי במיוחד
12 שירים שקטים הרבה יותר מדברים אליי, כמעט ולא שומעת שירים עם קצב
13 אני אופטימית מאוד לדעתם של אחרים
14 לדעתי אני רגילה ביותר [בקשר ל13], משתדלת להיות עם המוןןן שמחה אבל תמיד אני נמצאת בדאגה 15 אני תמיד דואגת...
[יש לי דה ז'ה וו ?] 16 מתעצבנת מהר מאוד 17 שאני עצבנית אני מאווווווווד מסוכנת 18 ולא, אני לא מרוקאית 19 עירקית
20 ולדעתי דווקא עירקים מתעצבנים הרבה יותר מהר ממרוקאים 21 אמממ... יש לי שיער שחור
22 יש לי רשימה ארווכההההה של זמרים שממש שנאתי, ואחרי כמה זמן ממש אהבתי אותם ושמעתי [או סתם לא לשנוא...] כמו רינת בר, ליאור נרקיס, עידן רייכל, סטלוס [סתם לא שונאת..] פיני חדד [כנל], זהבה בן [גם חח] ועווווד... 23אני לא מחשיבה את עצמי כמעריצה של אף אחד. 24 פעם הערצתי... הרבה חח 25 אני מאמינה באלוהים 26לא צמחונית, אבל לא אוכלת בשר, כי זה לא טעים לי פשוט, זה גם מגעיל לחשוב מאיפה זה בא, אבל אם זה היה טעים לי כן הייתי אוכלת. 27 אני חולה על במבה ויכולה לחיות רק מזה
28 בהקשר ל12 חח, אני כן מסוגלת לשמוע קצביים, אבל מן חפלות כאלה בכל מיני שפות של ערבית חח[מרוקאית, עירקסית סורית אני יודעת מה יש חח] זה חמוד ומצחיק
ושמח כזה
29 אני חוולההההההההה על קריסטלים. 30 קונה דיסקים מקוריים 31המממ... אין לי כבר מה לכתוב חחח 32 לדעתי ה2 בנות הכי יפות שקיימות ושהייתי מתה להראות רבע מהם חח זה אגם רודברג והדר עוזרי. 33 אני בעד יהודה סעדו בגמר של כ"נ
34 מבואסת שהדר הפסידה היום.
35 יש לי 2 קומונות בתפוז 36 +בלוג 37 יש לי 8 פורומים קבועים 38 אני נכנסת הכי הרבה לפורום מזרחית, כל הזדמנות 39 גם בודקת מסרים כל הזדמנות, גם אם יש לי שניה
[בגלל זה בדרך כלל עונה מהר אה ?] 40 נמשיך עם מוזיקה ? 41 אני הכי אוהבת את הכתיבה של עידן רייכל 42 גם אהוד מנור ז"ל, אבל את המזרחיים, לא "שירי ארץ ישראל" 43 גם את הלחנים של עידן... 44 וגם שמעון בוסקילה
45 אני נורא אוהבת ומעריכה את מושיק עפיה, חוץ מזה שהוא יודע לשיר הוא גם יודע לבחור תמיד את השירים הכי יפים
46 אני חושבת שלמרות שהוא יצא יחסית לא מזמן, השיר ש
הכי חרשתי עליו במשך חיי הוא "ממעמקים" של עידן רייכל
, ועד עכשיו אני חורשת. 47 כרגע אני שומעת את יש בי עוד כוח של הפרוייקט
48 אני אוהבת צבעים זוהרים וחיים כאלה, כמו מרקרים
ורוד, כתום, ירוק, צהוב... 49 אבל בביגוד אני הכי אוהבת לבן, זה הכי מתאים לי 50 גם לובדת הרבה תכלת וורוד. 51 המקצוע שהכי שנאתי וקיבלתי בו את הציון הכי נמוך בכיתה ט' [האחרונה...] הוא פיזיקה 52 המקצוע שהכי אהבתי וקיבלתי בו את הציון הכי גבוה הוא ספרות. 53 אני מניחה ששנה הבאה זה לא יהיה ככה, אין לי פיזקה תודהההה לאל, ספרות הופך להיות יותר קשה ומשעמם, ואני אוהב את המקצועות של המגמה שבחרתי. 54 בחרתי מדעי החברה - פסיכולוגיה, סוציולוגיה וכלכלה. 55 אני חושבת שאני היחידה שבחרתי את זה כי אני אוהבת את זה וזה מעניין אותי, כל מי שבחרה [רק בנות בחרו..] את זה זה כי לא היה לה משו אחר
56 תמיד חשבתי שאתיופיות הרבהההה יותר יפות מלבנות
57 מעצבן אותי נורא שקופאית או מוכרת רוסייה מדברת עם לקוחה ברוסית. 58מעצבן אותי שמבריזים לי 59 מעצבן אותי שמשקרים לי 60 מעצבן אותי שעושים לי דווקא 61 ה-דבר שמעצבן אותי זה שיש צומיים במסנג'ר - שנכנסים 70000 פעם ברצף שלא יתפספס.... 62 יש לי הרבה כאלה ברשימה
[ 63 מעצבנת אותי העובדה שמינימום 20 [בשיא הרצינות] אנשים מחו"ל מוסיפים אותי באיסיקיו. לא יודעת למה. פעם זה לא היה בכלל, פיתום ביום בהיר אחד, לפני חצי שנה לדעתי, אין יום שיש פחות מ15. 64 אני אחת כזאת שכולם מספרים לי מה עובר עליהם, וטוב לי עם זה, אני מרגישה שסומכים עליי... 65 אבל זה מעצבן אותי שאנשים שאני לא מכירה באיסיקיו למשל מתחילים לספר לי על הצרות שלהם. וזה צרות על אנשים שאני לא מכירה ! "את שומעת היום מיכל אמרה לי שאור תהיה..." דייייי אני לא מכירה אותכם ולא אכפת לי...! 66 יש לי שירים מסויימים שתמיד ירדימו אותי גם אם אני עירנית לגמרי, רובם של מושיק עפיה ועידן רייכל. 67 וזה טוב...! ^ 68 אין לי פלאפון.
69 אני חושבת שאני היחידה עלי אדמות שאין לי. 70 יש לי חברות טובות שאני סומכת עליהם שיהיו איתי תמיד, אבל לא יעזור כלום, החברה הכי טובה שלי היא אחותי
71 עד כיתה ז' לא למדתי לשום מבחן בחיים והיו לי ציונים טובים 72 בכיתה ז' התחלתי ללמוד רק למתמטיקה, כי היה מבחן שקיבלתי בו בלי ללמוד 99, ופחדתי לפול משם, התחלתי ללמוד. 73 בשאר המקצועות התחלתי להשקיע רק בט' 74 אבל לאנגלית עדיין לא למדתי לפני מבחנים 75 נראה לי מטומטם ללמוד לשפה. 76 ותמיד היה לי לחץ אדיר, רק בט' במבחנים באנגלית. לא יודעת למה. 77 הציון הכי נמוך [חוץ מ0 כמובן, בתנ"ך
] שהיה לי בחיים הוא 12 בהיסטוריה, כיתה ו'
78 בכלל המקצוע שבחיים לא הסתדרתי איתו הוא היסטוריה 79 נגד תנך דווקא אין לי הרבה 80 כיתה ח' הייתהה לי המורה הדפוקה ביותר עלי אדמות לתנך - מה שגרם לי לקבל את הציון הנמוך היותר בחיי בתעודה - 40. 81 אם אני רוצה להרגע, עדיף שאני אשמע זמר ולא זמרת 82 אני חולה על שעונים 83 וחגורות 84 ותיקים 85 ונעליים
86 נורא מעצבנות אותי הזמרות ההודיות עם הקול המעצבן הזה, כמו המילים יפות מאלה של רייכל. 87 אני מודעת לעובדה שרייך זה עשיר\מלך בגרמנית, והא'ל זה של. מה שאומר שרייכל זה של עשירים\מלכים
88 חברה שלי תירגמה לי את זה
ועוד כמה שמות גרמניים... 89 או ! רק עוד 10... סוף סוף... כבר אין לי מה לרשום 90 אני מתה על הים 91 קצת חסרת ביטחון... אבל רק קצת 92 בזבזנית כרונית...
93 שונאת אנשים מתלהבים עם עודף ביטחון... בבטח שאין להם סיבה... 94 המחברות שלי הכי מסודרות... אני חולת סדר בדברים הקטנים אבל... 95 בחדר הכל הפוך, שונאת לסדר... אם הכל היה מסודר בלי להתבלגן בחיים הייתי מאושרת
96 אוהבת ילדים 97 נקשרת לאנשים די מהר... 98 אבל מצד שני חשדנית מאוד... אפילו בחברות הכי טובות שלי אני אחשוד שמה שהם עושות זה בשביל להיות נגדי
99 אממ... אני אוהבת תלתלים אבל הייתי מעדיפה שיער חלק...יותרר קל להסתדר איתו.. לי כמובן אין לא זה ולא זה
100! אני מאוד שמחה שזה נגמר