1... 2... 3... נפגשים

../images/Emo41.gif 1... 2... 3... נפגשים ../images/Emo41.gif

זהו, 1 באפריל מאחורינו ואפשר להיות רציניים
ופסח מתקרב וזו הזדמנות טובה לרגע הסטורי - המפגש הראשון של הפורום. כולם מגיעים. אין תירוצים, אין שחרורים. אז דבר ראשון מצביעים על מועד לאירוח. יש 3 אופציות : 1. יום ד' של חוה"מ פסח בשעה 19:30. 2. יום ה' של חוה"מ פסח בשעה 19:30. 3. יום ו' 6/5 בשעה 10:00. ככל הנראה מיקום המפגש יהיה בביתה של ענתי. כולם להתחיל להצביע. בפקודה.

g u r a

New member
למה???

דווקא בחול המועד??? מה נאכל??? ויום שישי- בעייתי. לעזוב את הבעל והילדים??? אני - מעדיפה בשבת. (אבל כמובן שהרוב קובע.)

כי....

מפגש ראשון הוא בלי המשפחות אז שבת לא מתאים. ובחוה"מ אנשים בחופש או עובדים חלקית בד"כ וגם אין פקקים. ואוכל? ממש לא בעיה. יש לי מלא מתכונים טעימים לחג. אז מה את מעדיפה?

s h i r k u s h

New member
הממ... בשמחה אבוא... ../images/Emo13.gif

מתה לפגוש אותכם... העניין הוא שאין ממש איך לבוא ואם זה חגים אז זה בעייתי מבחינת אוטובוסים וגם לא בטוחה אם עובדת או לא. תבחרו תאריך ואני אבדוק אם עובדת או לא ואשריין אותו

g u r a

New member
../images/Emo45.gif

גם אני במקומך...הייתי מחרימה
כמה חבל שאת לא פה.

באדי עונה גם כן

שלושת הימים מתאימים לי אפשר לעשות את המפגש באזור המרכז אני מגיעה מרחובות כל אחת תגיד איפה היא גרה ולמי שאין אותו נעשה הסעות תמורת סכום סמלי אין לי בעיה לקחת טרמפ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולשאלת מה נאכל? גלידה זה לא חמץ..... קפה עם סיגריה זה לא חמץ................ ומה זה משנה מה נאכל........ העיקר המפגש באדי

סיגריה?????.

את לא בגמילה??? ד"א אני אוכלת חמץ, אז פיצה בכיף. אני מעדיפה שישי בעיקרון.

עוד לא הצלחתי

לגמור עם הסיגריות האלה מעשנת פחות אבל לא לגמרי זה מאוד קשה לי

גם אני הייתי

אני מעשנת המון ומגיל צעיר מאוד פעם הפסקתי לשלוש שנים כשאבא שלי נפטר לפני שנתיים חזרתי לעשן אני חייבת לתפוס ת'צמי בידיים ולעשות את זה באדי

Nataly A

New member
אבל...אבל...איפה ענתי גרה?? ../images/Emo12.gif

אני יותר נוטה לכיוון יום ד' חוה"מ פסח.

Miss פטל

New member
../images/Emo12.gif

בא לי מפגש פורום אבל אני גם פוחדת
רגע, בחוה"מ יהיו אוטובוסים?? ואני לא יכולה עדיין לדעת כי אני רק מחר מתחילה עבודה חדשה, צריכה לראות איך העניינים שם, האם יש מצב לערב חופשי ותוך כמה זמן מבקשים וכו'. אז תנו לי שבוע-שבועיים ואני אגיד בטוח האם יכולה
ואני בעד יום ד' או ה'!!!

../images/Emo41.gif סיכום ביניים../images/Emo41.gif

התפקדו : ענתי 10 באדי תות נטלי גורה ליאת של שחר קאסיופאה בסימן שאלה : מיס פטל שורקוש מועד רצוי : יום ד' של חוה"מ. עוד מישהו?

למעלה