תרגום 2003 - בטאים

travlling light

New member
שניץ היא הבטאית המגניבה שלי!

ואני זוכרת שהבטחתי למישהו לבטא לו! מישהו- תזכיר לי...(אופס)...

mk a o

New member
הבטאית שלי היא 'מיה אחת'../images/Emo141.gif

נדמה לי.......

*קליאו*

New member
לא יכול להיות בשום אופן../images/Emo28.gif

משום שבטא חייב להיות מישהו שכבר נמצא בפרויקט, או מישהו שאני נתתי עליו אישור שאני מכירה אותו באופן אישי ויכולה לקבל שהוא בטא... כדאי שתמצאי מישהי אחרת
מצטערת... (זאת קסם, דה
)

mk a o

New member
בסדר ../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

אז אין לי בטא.....
קסם, תקשיבי רגע... (או יותר נכון תקראי רגע....
) אני פירסמתי כבר מלא פעמים שאין לי בטא ואף אחד לא התנדב..... כנראה שאני אצטרך להסתדר בלי בטא..... ודרך אגב הפרק שלי (פרק 11) הוא פרק דפוק....... זה הפרק הכי משעמם בכל הספר....... אני צריכה לתרגם את הנאום של אמברידג' הכלבה........
אבל העיקר שאני מתרגמת!

buffgirl

New member
את צריכה בטא? ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

כי גם אני צריכה (פרק 10).

mk a o

New member
אז אולי........./images/Emo141.gif

את תהיי הבטא שלי ואני אהיה בטא שלך?

יופי../images/Emo141.gif

יש ברשותך איציק או מסנג'ר? *גאד! שונאת את הניק הזה....... מעכשיו אני אחליף חזרה לישן חוץ מבפורום שלמענו הניק נוצר....... ואחרי שבוע........ נגמר*--סתם הערת ביניים מפי ברוריה

coolit

New member
../images/Emo13.gif

קודם כל, פה מדובר על הקבוצה שלנו, לא על קבוצת עוף החול, את בוודאי יודעת.
בטא-רידר, סופר-משנה, עובר על מה שכתב הסופר/מתרגם ומתקן דברים קטנים. למשל: לפעמים אני מרגיש שיש פה המון דברים רעים לפעמים. המילה לפעמים מופיעה פעמיים אבל לא שמתי לב. הבטא הוא כמו קריאה שנייה.
אצלנו הבטא צריך לבדוק שתרגמתי נכון, מילה במילה, שלא תרגמתי את קללת הרגליים הנעולות לקללת הרגליים הנפשקות
, שתרגמתי נכון.
טוב?

Charmed Angel

New member
הבינותי../images/Emo13.gif ../images/Emo78.gif

כן, ואני יודעת שזה שלכם ולא של קבוצת עוף החול

Hermione HP

New member
אבלל... ../images/Emo20.gif

אני לא יכולה להגיש את התרגום (אני עובדת עליו ברגע זה... נשאר לי משהו כמו 6 דפים...) לפני שהמושגים ששלחתי יתורגמו! אני פשוט לא יכולה! *סמדר נכנסת לפאניקה* ~בלי פאניקה! יש בריטניקה!~ ארג. *נרגעת* אוקיי... אם אני לא טועה (זה נורא נורא מבלבל אותי כל העסק הזה) - אני מבטאת לליאל ונופר היא הבטא שלי...

למעלה