תרגום השירים של ניקלבק

Ro¥aL

New member
לתוך הלילה

מתוך: שיר של צ'אד קרוגר עם Santana ניקלבל – לתוך הלילה כמו מתנה מגן עדן, היה אפשר להגיד זו הייתה אהבה משמיים, שיכלה להציל אותי מהגהנום הייתה לה אש בנשמתה היה קל לראות איך השטן בעצמו יכל לצאת מתוכי היו תופים באוויר כשהיא התחילה לרקוד כל נשמה בחדר ממשיכה את הזמן עם ידיה ואנחנו שרנו היי הו היי הו היי הו היי והקולות הכו כמו שהמלאכים שרים אנחנו שרים היי הו היי הו היי הו היי ורקדנו לתוך הלילה היי הו היי הו היי הו היי הו ורקדנו לתוך הלילה כמו חתיכה לפאזל שנופל במקומו אפשר להגיד איך הרגשנו ע"י המבטים על פנינו הסתובבנו בעיגולים עם הירח בעינינו החדר השאיר אותם זזים ביני לבינך שכחנו איפה אנחנו נמצאים ואיבדנו תחושה של הזמן ושרנו לרוח כמו שרקדנו לאורך הלילה ושאנו היי הו היי הו היי הו היי והקולות הכו כמו שהמלאכים שרים אנחנו שרים היי הו היי הו היי הו היי ורקדנו לתוך הלילה היי הו היי הו היי הו היי הו ורקדנו לתוך הלילה היי הו היי הו היי הו היי הו ורקדנו לתוך הלילה כמו מתנה מגן עדן, היה אפשר להגיד זו הייתה אהבה משמיים, שיכלה להציל אותי מהגהנום הייתה לה אש בנשמתה היה קל לראות איך השטן בעצמו יכל לצאת מתוכי היו תופים באוויר כשהיא התחילה לרקוד כל נשמה בחדר ממשיכה את הזמן עם ידיה ואנחנו שרנו היי הו היי הו היי הו היי והקולות הכו כמו שהמלאכים שרים אנחנו שרים היי הו היי הו היי הו היי ורקדנו לתוך הלילה היי הו היי הו היי הו היי היי הו היי הו היי הו היי הו ורקדנו לתוך הלילה (והקולות הכו כמו שהמלאכים שרים) היי הו היי הו היי הו היי היי הו היי הו היי הו היי הו ורקדנו לתוך הלילה היי הו היי הו היי הו היי (היי הו היי הו) (היי הו היי הו) היי הו היי הו היי הו היי (היי הו היי הו) (היי הו היי הו) שרים היי הו היי הו היי הו היי (היי הו היי הו) ורקדנו לתוך הלילה

Ro¥aL

New member
סיימתי!!!!!!!!!

כוסומו דווקא בהודעה האחרונה נתקע לי המחשב.. פיו זה היה ארוך
הרבה יותר ארוך ממה שציפיתי... אבל העיקר שסוף סוף העלתי את זה
כמה פאקים ששמתי לב עכשיו: 1. בCurb, צירפתי את הקובץ עם התרגומים לשיר במקום להודעה הראשונה 2. אההההה!! בכלללללל התרגומים כתבתי ניקלבל במקום ניקלבק!!!!!! 3. - השיר Too Bad ו-Where Do I Hide בטעות נשלחו פעמיים (גל, אם תוכל למחוק את המיותרים, תודה) וזהו.. אה וכמובן: © כל הזכויות שמורות לי, לRo¥aL על התרגומים. © תודה ויומטוב/לילה טוב, רוי נ.ב. שוב, בבקשה אל תגיבו להודעות עם השירים.. זה מסודר ככה וחבל לבלגן תגיבו רק להודעה הראשית, או לזאת תודה רבה..

Ro¥aL

New member
לא לא.. אתה ומוטי גנבתם לי את הרעיון../images/Emo3.gif

אפרופו מוטי, איפה הוא???

Damn Regret

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo153.gif../images/Emo152.gif

המ וואו, אתה לא מבין כמה זה יכול לעזור! אני אומר - להכניס לטאגליינס ומהר.

nse

New member
../images/Emo47.gif תודרבה!

המון בריאות.. מאיפה הבאת את הכוחות לעשות כזה דבר אני לא יודעת. אבל ח"ח!

עבודה פשוט מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo106.gif../images/Emo126.gif

אני לא יכולה בכלל לשער כמה שעות ישבתם מול המחשב בכדי להעלות את השרשור הזה ולתרגם לנוחיות ה"ציבור" האוהד של הלהקה אבל בטוח שעשיתם עבודה מדהימה!!!! כל הכבוד!!

Ro¥aL

New member
תודה על כל התגובות

וסתם מרחתי את זה אז זה לקח פול זמןןןןן... אבל זה דווקא די משעשע

ווווואו../images/Emo47.gif

פשוט עבודה מצוינת!נהנהתי לקרוא את השירים שלא ידעתי על מה הם מדברים! אני לא יכול לטגלן את זה ולהוסיף את זה למאמרים - זה נגד חוקי תפוז - זה בעיתי - ביררתי שוב פעם! שרשור מדהים
כל הכבוד!

Ro¥aL

New member
תודה אבאלה../images/Emo13.gif

לאן נעלמת גם אתה בזמן האחרון?

למעלה