תעודת זהות עפ"י הפורום

כי.. כי..

את רוצחת!
סתאם לא נו.. המ.. לא יודע, אני מוזר, מה שלא צריך לזכור אני זוכר, ומה שכן צריך אני לא זוכר.

קרניjack

New member
עשיתי את זה לפייר../images/Emo88.gif

ככה שזה לא חדש
אבל לא הייתה הענות כל כך גדולה...

sapirush1

New member
דייויד../images/Emo99.gif

אוקיי: - הוא אוהב להראות כמו בת - מבחינתו גוון סטפני היא המדונה הבאה והוא ממש אוהב אותה - הוא בן 24 - מממ הוא אוהב סושי - ועכשיו משהו שבטוח לא ידעתם.. הוא הבאסיסט של סימפל פלאן!

קרניjack

New member
יש את כל התמונות של כל אחד בגלריות

והנה חברי הלהקה: פייר- הזמר ג'ף (הקרחת)- גיטרה ראשית דיוויד- הבאסיסט בשחור סאב- גיטרה משנית צ'אק- על התופים

Role Model6

New member
אבל אותו לא שומעים

בהופעות שלהם (או לפחות במה שמצולם וראיתי) הוא לא שר רק דייויד זה נראה כאילו המיקרופון שלו ליופי חחח

sapirush1

New member
חחח את מדברת

יש הופעות שהיה מיקרופון גם לג'ף אבל הוא בכלל לא שר... לצ'אק דווקא יש קול יפה מעניין איך הוא שר

punk girl1

New member
דיוויד הוא נחשב כגם משהו זמר כי

בחלק מהקליפים וההופעות אז יש לו קטעי סולו (והוא לא אוהב להראות כמו בת)

busted4ever

New member
נמנממ

-הוא מאוד יפה -הוא אוהב לשנות את השיער שלו -תמיד מזיע בהופעות -לפי מה שרואים בסירטונים ובתמונות יש לו קשר טוב עם אבריל יותר מלשאר הלהקה [כה...לא היה לי מה לרשום]

Role Model6

New member
...

הוא לובש בגדים של בחורות מתאפר - עיפרון לעיינים יש לו אדום וזה כל כך יפה! הוא בסימפל חחח (מתחיל להגמר לי) חושבים שהוא הומו והם טועים (לפחות אני מקווה) הוא מנגן על גיטרת בס יש לו פירסינגים אין לו קעקועים (נכון?)

sapirush1

New member
מה נסגר איתם?

יש לי עוד תמונות מההופעה הזאת כל כך יפה לו עם השיער ככה אבל הצללית/עיפרון הזה בעעע, הוא נראה כמו מסומם

ח1לת ר1ק

New member
למה שבן ירצה להתאפר?!

אם ההורים שלי יראו תמונה שלו.. הם יחריצו לי את כל הדיסקים

למעלה