תעודות

תמיר1991

New member
../images/Emo41.gif תעודות

רק אנחנו קיבלנו תעודות היום?
ממוצע 80
לא משהו, אבל לא השקעתי אז אני די מרוצה.. יש שלילי בפיזיקה, מספיקים בקושי בביולוגיה, מתמטיקה ולשון... וציונים טובים יותר, 95 בהיסטוריה, ספרות, הבעה ותנ"ך
ו- 80 בכימיה. איך, לעזאזל?
פורי
מה איתכם...?
תמיר.

פורי ../images/Emo31.gif

86.6, נמוך בעיקר בגלל 70 במת', 75 בתנ"ך [איך הצלחתי, לעזאזל?!] ו75 בספרות. [איך הצלחתי, לעזאזל?! vol 2.] מחצית הבאה יהיה יותר טוב
תמיר, מחצית הבאה אתה חורש לכל מבחן 3 שעות, אה?

תמיר1991

New member
רק למתכונות...../images/Emo3.gif אפילו 4../images/Emo6.gif

הציונים ההומניים שלך על הפנים. צריך להפוך אותם ללָ-פַּנים
והעיקר, לא לפחד כלל. תמיר.

לאדעת מה הממוצע הכללי ../images/Emo163.gif

אבל ממוצע 85 במת' מספק אותי
אז מה אם זה בשלוש יחידות. [ככה זה אחרי שנתיים של ממוצע 20-30-40]

תעודתי

תנ"ך - 100 אנגלית - 95 צרפתית - 97 [גם כן קטנונית] ערבית - 93 היסטוריה - 83 מתמטיקה - 83 [ישתפר בקרוב] ביולוגיה - 92 פיזיקה - 91 כימיה - 100 ספורט - 65 (גם כן עופר הבן זונה, אמר שהוא יתן לי 75. אבל אני רץ 60 מטר מהר!) לשון - 96 הבעה - 90 ספרות - 80 אם היה לי סורק או מצלמה דיגיטלית... אבל אין לי. נאלצתי לכתוב הכל. אבוי.

זונע

New member
אני מקבל עוד שבוע בדיוק...

אבל כל התעודה שלי צפויה להיות בת זונה חוץ ממתמטיקה...שאני הולך לקבל בין 50 ל-60.

linkintrance

New member
שלי))

יחסית טובה..הייתי בשוק שיש לי 80 בערבית..המורה סתומה..למרות שהיא אחלה של בן אדם חחח יש לי רק לשפר מטמטיקה וכימיה..והכל יהיה סבבה.. הממוצע:82.5 קיצר קיבלתי שק כשראיתי את התעודה

../images/Emo13.gif

ממוצע 84. במתמטיקה אין ציון כי בכל מקרה ירדתי ל4 יחל והמורה של 5 נתן לי שלילי, אבל הם ראו את זה כמיותר, אז פשוט אין היסטוריה המורה פשוט..נעלמה בלי להשאיר לנו ציונים?

סיימתי היוווום את שני המבחנים הקשים

ביותר בעולם פיזיקה היה נורא נורא נורא, ובאמת כיתה וחצי [מתוך שתיים] נשארה אחרי בצפר להשלים את המבחן. לא היה לי מקום לשבת!1 קיצר, המבחן הזה הולך להיות 15 אחוז מהציון לתעודה אין לי מושג מתי תגיע אליי התעודה בדואר.. אני משערת שיהיה לי B בהיסטוריה וB או C בפיזיקה, A באלגברה F בקרמיקה ו- A בESL זהו

Snow fairy

New member
עוד שבוע בדיוק:]

נראה לי הולכים להיות לי ציונים טובים... אני מהמרת על 95+בספרות, תיאטרון ותנ"ך, בערך 85 באנגלית [דוברים], 40 במתמ'
, 80 בהיסטוריה וביולוגיה, ו-90 ככה בספורט? ובטח 85 ככה במעגל"ש. יהיה טוב, I HOPE:]

למעלה