תמרלה

• פותח הנושא tich
  • פורסם בתאריך

tich

New member
../images/Emo41.gifתמרלה../images/Emo41.gif

נו מה קורה? עשית בדיקה? תעדכני אותנו.

תמרלה

New member
עובדת עלי בעיניים המכשפה!!!!

ברוב חוצפתה היא מאחרת לי כבר 3 ימים, כך שלמרות שעשיתי בדיקה ביתית ויצא שלילי, פיתחתי ציפיות ( וגם אתן בנות יקרות) שהנה זה בא, אז נסעתי היום בבוקר לעשות בדיקת דם, סבלתי 3 דקירות כי האחות התקשתה למצוא אצלי וריד שמוכן לתת דם, נסעתי לעבודה חזרתי הביתה ואמרתי לבעלי שבשעה- 15:00 נדע תשובה, בעלי בדק הודעות בפלפון והיתה לי הודעה מהאחות להתקשר, וליבי קפץ פעימה... ואז התקשרתי - ויצא שלילי ! אז לקחתי אקלומימין, היו זקיקים גדולים! עשינו מה שצריך לפי הוראות הרופא! ומה קבלתי -נאדה כמו שאומרים!! ועוד המכשפופה לא מגיעה, עכשיו בכלל הרגיזה אותי!! אז אנחנו ממש מאוכזבים ומבועסים ומחכים שיגיע המחזור ולהפגש עם הרופא ולבדוק מה הצעד הבא! אז תרשמו אותי למחזור ספטמבר - יש עוד מקום? אפשר להצטרף בהרשמה מאוחרת?

אוייש......חבל........אך לא נורא..

חודש הבא, זה החודש שלך, מאחלת המון הצלחה וסבלנות מי כמוני יודעת שצריך סבלנות.......שבסוף משתלמת.. קבלי חיבוק ענק!!!(לא עולים לי האייקונים)

יולי 154

New member
קבלי חיבוק גדול ../images/Emo24.gif

שיספיק עד החודש הבא שבפעם הבאה תהיה תושבה שמחה יותר אני איתך!

Galit29

New member
את מוזמנת למרוץ ספטמבר

איתי ועם עוד יקירות וטובות ואמן ואמן ומרוץ זה יעיף וישחרר כמה בנות פה

u z a

New member
מכשפה מעצבנת ../images/Emo123.gif

אני לא מבינה, הביוץ היה לפני 17 - 18 ימים ועדיין אין וסת? יש סיכוי שבדיקת דם נוספת עוד יום יומיים תראה תוצאה אחרת? כי אני הייתי בטוחה ש- 12 - 16 ימים לאחר הביוץ יש דימום (או הריון). מקווה שהיא לא תגיע לתשעה חודשים, ואם היא מחליטה שהיא עוד לא מוכנה להיפרד ממך לכ"כ הרבה זמן - שתגיע עכשיו!

סנונית 1

New member
תמרלה ../images/Emo24.gif לעידוד

לכי לרופא ותראי מה הבעייה חוץ מזה את והבעלול עשיתם את כל הבדיקות? כלומר US וגינלי, בדיקת זרע, פרופיל הורמונלי ובדיקה שאת אכן מבייצת? בכל מקרה שיהיה בהצלחה בספטמבר.

צהלולים

New member
תמרלה... ../images/Emo39.gif

לא יודעת למה - אנחנו לא מכירות, אבל האמת שחשבתי עליך הרבה החודש, וממש רציתי שתקלטי. מגיע לך! גם בגלל שאת עושה רושם כה רגוע וחיובי ונעים... ובכלל... בכל מקרה, אני מאחלת לך הקלטות מהירה מאד. אולי החודש זה עוד לא סוף פסוק? (זה לא נגמר עד שהגברת האדומה שרה...
) וגם אם כן - תמיד יש את ספטמבר יופי של חודש...

תמרלה

New member
תשובות שאלות תחושות וחיות אחרות

תודה לכלכן על העידוד והתמיכה, אומנם הבנתי אתמול שזהו אני עוברת רשמי לטיפולי פוריות, ואולי השאלות מתאימות לפורום פוריות( גם שם שאלתי) אבל אשאל גם פה כי יש כאן בנות שלוקחות איקקלומין, ואני מרגישה פה בבית... ולפני כן תשובות לשאלות ששאלו פה - 1. עדיין אין סימן למכשפה וזה איחור של 4 ימים! 2. עשיתי כבר את כל הבדיקות: פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע, מעקב זקיקים שהראה שהיה ביוץ נהדר... אז עכשיו אני שואלת: 1.האם למישהי שלקחה כדורים - היה איחור של המחזור? כמה זמן? 2. האם למישהי היו כאבים חדים בצידי המפשעה באזור השחלות - ולא רק בתקופת הביוץ? 3. לאחות היה קשה להוציא לי דם, ואחרי 3 נסיונות הצליחה, ועכשיו יש לי שם שטף דם נחמד, -השאלה האם יתכן שהבדיקה התקלקלה? אחרי יום של בכי נרגעתי, ורק רוצה להבין מה קורה לגוף שלי? וללמוד מה יהייה השלב הבא, אני קובעת תור עם הרופא ונחכה ונשמע!

שלילי, שלילי אבל עדיין אין מכשפה

אז זה לדעתי עדיין לא אומר כלום יתכן והכדורים שיבשו לך את הביוץ כמו שעשו לי, וגרמו לו להיות מאוחר יותר ואז בהתאמה גם המחזור אמור להגיע מאוחר יותר. ואולי גם לא יגיע. ואם הביוץ והמחזור מאחרים אז אולי בדיקת הדם נלקחה לפני הזמן, לפני שבאמת יש איחור של מחזור. אני לקחתי איקקלומין בעבר והביוץ היה ביום ה-30+ ולא ביום ה-14 כפי שאמרו הרופאים. נכנסתי פעמיים להריון בצורה כזאת של ביוץ מאוחר כתוצאה מאיקקלומין. אז לדעתי תמשיכי להיות אופטימית ותני למכשפה לאחר עוד שבוע. אני עדיין מקווה לטוב

tich

New member
תמרלה

שולחת לך המון
לעידוד. ומציעה לך לפנות לרופא ולא לחכות.

זוג חדש

New member
קראתי את ההודעה שלך תמרלה

וחיכית לתשובה של פילולה, אני הולכת עם הסיפור שלה איתי לכל מקום. ואני בדעה שלה, שלא בטוח שהביוץ התרחש ביום שחיכינו לו. אולי יש עוד תקווה תמרלה - תקשיבי לפילולה המנוסה - היא כנראה יודעת מה היא מדברת.

נעמולה

New member
אין לי מה לומר חוץ מ...

גדול לעידוד ותפילה ענקית שכל אי הוודאות תיפתר במהרה ותקרב אותך אל המטרה...

תמרלה

New member
|*המכשפה הגיעה - לשם שינוי אני שמחה

מכיון שלא פיתחתי ציפיות שהיתה טעות בבדיקה, והתחלתי לחשוש שהכדורים שיבשו את המחזור ,אז אני שמחה שכבר קבלתי מחזור היום ,כי מבחינתי זה מקדם את הטיפול הבא, אני עוד לא יודעת מה ה"תפריט" לחודש הזה - מחר אני אתקשר למרפאה ונשמע מה הרופא יגיד! אומנם היום קבעתי תור אצלו ליום ראשון, אבל האחות אמרה לי להודיע כשאני מקבלת מחזור והרופא יגיד לי מה לעשות, אם לבוא לקחת מרשם לכדורים, או בדיקות נוספות... שאלתי היום את האחות -לגבי הכאבים שהיו לי- והיא אמרה שאולי זה טסיסטה?! אני מקווה שלא יהייו לי הפתעות כאלו! בכל אופן נרגעתי ועכשיו אני מתחילה להטעין אנרגיות חיוביות למרוץ ספטמבר ! ונקווה לטוב

u z a

New member
תמרלה בהצלחה בספטמבר!

שמחה לשמוע על האנרגיות החיוביות, מקווה שהתפריט החודש יערב לחיכך, ועוד יותר - יצליח להביא את ההריון המיוחל. בהצלחה

למעלה