A Adi Chan New member 5/3/07 #70 תודה על ההשקעה ליטלי~../images/Emo6.gif אני אגיב מאוחר יותר על כל תמונה..אם יהיה לי כוחXD
G Galmon New member 5/3/07 #72 אחלה תמונות!! O_O אבל איפה התמונות דלפק שצילמנו? 3 ; ואת יודעת שאת הראשונה בינתיים מכל הפורומים שהעלתה תמונות מהקון? XD צק צק צק להם~
אחלה תמונות!! O_O אבל איפה התמונות דלפק שצילמנו? 3 ; ואת יודעת שאת הראשונה בינתיים מכל הפורומים שהעלתה תמונות מהקון? XD צק צק צק להם~
T TheDucky New member 5/3/07 #79 תמונות~ ליטל תודה תודה תודה!!!!..... תודה! אם את רואה תמונות שאני מופיע בהם תשלחי לי טוב? (אמא ממש רוצה.... הקרציה הזו.....) אפילו נראה לי שאני מופיע רק במצלמות של הפנגירלז~ XP ממשיך להתכונן למבחן בספרות T_T
תמונות~ ליטל תודה תודה תודה!!!!..... תודה! אם את רואה תמונות שאני מופיע בהם תשלחי לי טוב? (אמא ממש רוצה.... הקרציה הזו.....) אפילו נראה לי שאני מופיע רק במצלמות של הפנגירלז~ XP ממשיך להתכונן למבחן בספרות T_T
A A K I R A New member 5/3/07 #105 אני רואה שאיטצ'י הזה לא אהב להיראות בציבור..P: ..Oם מה זה האקדח מים הזה שקיסמה מחזיק ?Oם יש לו כלי נשק חדש? Oם
אני רואה שאיטצ'י הזה לא אהב להיראות בציבור..P: ..Oם מה זה האקדח מים הזה שקיסמה מחזיק ?Oם יש לו כלי נשק חדש? Oם