פשוט חברה מקסימים
K Kawaii Me New member 5/3/07 #35 ../images/Emo204.gifהם היו כ"כ מגניבים.. ספוילרים מהלכים הייתי אומרות
L lgmtk New member 6/3/07 #173 הידאן!!!!!!!!!!! ספוילר מהלך אבל כ"כ מושקע ושולט! למרות שהבחור היה טיפה סנוב נסלח אבל בגלל התחפושת XD
הידאן!!!!!!!!!!! ספוילר מהלך אבל כ"כ מושקע ושולט! למרות שהבחור היה טיפה סנוב נסלח אבל בגלל התחפושת XD
¥ ¥otamsh New member 5/3/07 #16 יאאאללה זו תמונה קבוצתית אחת השוות שלנו!!!!! *____________________* חבל שבחלק הזה המצלמה שלי כבר לא עבדה!! TTTTTTT
יאאאללה זו תמונה קבוצתית אחת השוות שלנו!!!!! *____________________* חבל שבחלק הזה המצלמה שלי כבר לא עבדה!! TTTTTTT
¥ ¥otamsh New member 5/3/07 #18 למה אף אחד לא אמר לי שכולנו עושים כזה עם היד כמו בפתיחה של נארוטו!!!! TTTTTTT
ל ליסאן New member 5/3/07 #20 רוק לי ../images/Emo41.gif ובלית ברירה אני מתחילה סלקציה אין מצב אני מעלה את כל התמונות
ל ליסאן New member 5/3/07 #23 דרך אגב...../images/Emo41.gif אבד L חמוד שהיה בקאסט עם השניים הקודמים בבמה. אני יודעת שהוא בחולון אבל חוץ מזה אין לי שום מידע. אם למישהו יש תמונות של L מהכנס תעלו את כולם ועזרו לנו למצוא אותו
דרך אגב...../images/Emo41.gif אבד L חמוד שהיה בקאסט עם השניים הקודמים בבמה. אני יודעת שהוא בחולון אבל חוץ מזה אין לי שום מידע. אם למישהו יש תמונות של L מהכנס תעלו את כולם ועזרו לנו למצוא אותו