התאומים *_*
L lgmtk New member 6/3/07 #240 למה לכולם יש נטייה לצלם במאונך ואז גם לשים כאן את התמונות ככה? (! תודה יותם 3>
¥ ¥otamsh New member 6/3/07 #287 כי יש תמונות שפשוט צריך לצלם ככה ואז בשביל להקטין אותן לא נוח להפוך אותן כדי שזה יהיה באותו גודל... 3> בבקשה!
כי יש תמונות שפשוט צריך לצלם ככה ואז בשביל להקטין אותן לא נוח להפוך אותן כדי שזה יהיה באותו גודל... 3> בבקשה!
L lgmtk New member 6/3/07 #249 חח לגמרי...חפלת שוקולד מטורפת~ אבל רציני היה שם יותר מדי סוכר למרות שאף אחד לא התלונן XD
B benedek22 New member 6/3/07 #258 אני מתלונן,קיבלתי התקף היפאר מטורף והתחלתי לרוץ ולעשות גלגלונים ללא שום סיבה חחחח
ל לינה דובדבן New member 7/3/07 #301 אבל היה כזה טעים 3> שיאללה, זה נראה כאילו גידלתי שיני ארנב בתמונה הזו ;~; בכלל, בכל התמונות אני כזו שמנמונת! ממחר דיאטה ><
אבל היה כזה טעים 3> שיאללה, זה נראה כאילו גידלתי שיני ארנב בתמונה הזו ;~; בכלל, בכל התמונות אני כזו שמנמונת! ממחר דיאטה ><
S SasuNaru New member 6/3/07 #270 היי היי למה ללכלך?! מישהו התלונן שהוא לא באמת רצה שאני אוריד חולצה אז לא הורדתי ]: הייתה לי גופייה מתחת בכל מקרה XP
היי היי למה ללכלך?! מישהו התלונן שהוא לא באמת רצה שאני אוריד חולצה אז לא הורדתי ]: הייתה לי גופייה מתחת בכל מקרה XP